» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Serie A: Με το κίνητρο της Κιέβο


Προγνωστικά στοίχημα Serie A: Με το κίνητρο της Κιέβο
19.00 ΚΙΕΒΟ - ΒΕΡΟΝΑ

Προϊστορία: 4-1-2
Πέρυσι: -


ΚΙΕΒΟ: Σε ακόμη ένα ματς με μεγάλη ομάδα φέτος έδειξε λίγη, χάνοντας με 3-0 στο «Σαν Σίρο» από την Μίλαν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα κερδίζει μόνο στο γήπεδο της, όπου έχει τρεις νίκες στην πιο πρόσφατη τετράδα αγώνων. Κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να κάνει και απέναντι στην Βερόνα στο ντέρμπι της πόλης και να διατηρήσει ή να αυξήσει το +2 που έχει από την γραμμή του υποβιβασμού. Τιμωρημένος ο μπακ Φρέι (26 συμ.). Τραυματίας ο χαφ Γκουάνα (4 συμ.).



Εντός: 5-2-8
Γκολ: 26-46
Τελευταία 5: 2-0-3


ΒΕΡΟΝΑ: Την είχε πάρει η κάτω βόλτα, όμως έδωσε μια πολύ καλή απάντηση με το εμφατικό 3-0 επί της Τζένοα, χάρη σε γκολ των Ντοναντέλ (35'), Τόνι (88', 94'). Μάλιστα από το 45' έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω της αποβολή του Αλμπερτάτσι. Είχαν προηγηθεί τέσσερις ήττες για την Βερόνα, που θα αρκεστεί κατά πάσα πιθανότητα κάπου στην μέση της βαθμολογίας. Τιμωρημένος ο μπακ Αλμπερτάτσι (11 συμ.).


Εκτός: 4-2-9
Γκολ: 46-52

Τελευταία 5: 1-0-4

Προγνωστικά στοίχημα: Το κίνητρο είναι με το μέρος της Κιέβο και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο ρόλο μπορεί να παίξει αυτό στην Ιταλία. Άσος και 2,39 από την Goalbet.




21.45 ΙΝΤΕΡ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Προϊστορία: 20-5-7
Πέρυσι: ΙΝΤΕΡ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ 0-1


ΙΝΤΕΡ: Άξια της μοίρας της σε ακόμη ένα παιχνίδι μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Προηγήθηκε 2-0 μέσα στο Λιβόρνο με Ερνάνες (37') και Παλάσιο (45'), όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα αυτό και δέχτηκε δύο γκολ στο 54' και το 85'. Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη οι «νερατζούρι» και το ευχάριστο γι' αυτούς είναι ότι δεν κερδίζουν και οι ομάδες που είναι από κάτω της. Σχεδόν κομπλέ η αποστολή για τον σημερινό αγώνα.


Εντός: 7-7-2
Γκολ: 49-33

Τελευταία 5: 2-2-1

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από ήττα (0-2) με αντίπαλο την Αταλάντα εντός έδρας. Εξαγριωμένη οι οπαδοί βλέπουν την ομάδα τους να βαδίζει από το ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο άλλο. Στο +1 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη η Μπολόνια, που έχει πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια από εδώ και στο εξής, αρχής γενομένης από σήμερα. Τραυματία ς ο χαφ Ντέλα Ρόκα (9 συμ.).


Εκτός: 2-4-9
Γκολ: 24-48

Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοίχημα: Μόνο ομάδα δεν θυμίζει η Μπολόνια φέτος και η Ίντερ έχει την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες. Ο άσος στο 1,40 από την Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση