» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν το βάζει κάτω η Σιένα


Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν το βάζει κάτω η Σιένα
Κάλμαρ - Χέλσινμποργκ: Μόλις μια ήττα σε ολόκληρο πρωτάθλημα η Κάλμαρ (5-4-1). Ένα μονάχα το τρίποντο εκτός έδρας η Χέλσινμποργκ (1-0-4).


Άαλεσουντ - Σάρπσμποργκ: Με μία νίκη παραμένει ακόμη η Άαλεσουντ (1-4-5). Αλλά και η Σάρπσμποργκ έχει ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.



Κόρδοβα - Ρεάλ Μαδρίτης Β': Under τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Κόρδοβα. Σε αυτό το διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης Β' μετράει τρεις ισοπαλίες.


Χιρόνα - Μαγιόρκα: Προτελευταία έπεσε η Χιρόνα, όμως έχει αρκετές ελπίδες παραμονής ακόμη. Μόλις ένα γκολ σημείωσε στις έξι τελευταίες αγωνιστικές η Μαγιόρκα.


Χέρκουλες - Λούγκο: Τις έξι σερί ήττες συμπλήρωσε η ουραγός Χέρκουλες. Σε κακή κατάσταση και η Λούγκο, με απολογισμό 0-1-3 στα τέσσερα πιο πρόσφατα της παιχνίδια.


Γκέτεμποργκ - Νόρκεπινγκ: Οχτώ ματς αήττητη συμπλήρωσε η Γκέτεμποργκ. Τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετράει η Νόρκεπινγκ.


Πεσκάρα - Μόντενα: Από τις λιγοστές αδιάφορες ομάδες της Serie B η Πεσκάρα. Τέσσερις σερί νίκες για την εντυπωσιακή Μόντενα.


Σταρτ - Οντ Γκρενλαντ: Goal/goal έληξαν οι πέντε πιο πρόσφατες επίσημες αναμετρήσεις της Σταρτ. Δύο σερί τρίποντα για την Οντ Γκρένλαντ, που δείχνει καλά στοιχεία στο ξεκίνημα.


Βίκινγκ - Μπόντο Γκλιμτ: Δεν χάνει εύκολα έως τώρα η Βίκινγκ (4-5-1). Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Μπόντο Γκλιμτ.


Σόγκνταλ - Σάντνες: 2-1-0 μετράει στα τρία τελευταία η φορμαρισμένη Σόγκνταλ. Στην προτελευταία θέση βρίσκεται η Σάντνες.


Μούρθια - Σαραγόσα: Τέσσερα γκολ δέχτηκε στο τελευταίο της παιχνίδι από την Μπαρτσελόνα Β' η Μούρθια. Μέτρια εκτός έδρας η Σαραγόσα (6-6-7).


Μπραν - Βαλερένγκα: Goal/goal τα 7/8 τελευταία ματς της Μπραν ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Απο τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Βαλερένγκα.



Σαμπαντέλ - Τενερίφη: Την καλύτερη έδρα της κατηγορίας και με διαφορά διαθέτει η Σαμπαντέλ (13-3-3). Τέσσερις απανωτές ήττες για την Τενερίφη.


Χαέν - Πονφεραντίνα: Στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού η Χαέν. Βαθμούς χρειάζεται και η Πονφεραντίνα.

Νουμάνθια - Λα Κορούνια: Πρωταθλήτρια της ισοπαλίας είναι φέτος η Νουμάνθια (10-20-9). Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται και η πρωτοπόρος Λα Κορούνια.


Εϊμπάρ - Αλαβές: Στο +4 από την δεύτερη θέση η Εϊμπάρ. Έχει κάνει αρκετές ζημιές τελευταία η Αλαβές.

Αβελίνο - Ρετζίνα: 4/5 no goal μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Αβελίνο. Σχέδια για την παρακάτω κατηγορία κάνει εδώ και καιρό η Ρετζίνα.


Μπρέσια - Γιούβε Στάμπια: Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της η Μπρέσια. Αλλά και η ουραγός Γιούβε Στάμπια δύσκολα να της κάνει την ζημιά.

Κροτόνε - Τράπανι: Goal/goal οι 6/9 τελευταίες αναμετρήσεις της Κροτόνε. Με 57 γκολ ενεργητικό η Τράπανι διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Κάρπι - Βίρτους Λαντσιάνο: Σε καλή κατάσταση η Κάρπι με τρεις νίκες στην πρόσφατη τετράδα αγώνων. Μόνο ισοπαλίες μετράει σε αυτό το διάστημα η Βίρτους Λαντσιάνο.


Σπέτσια - Μπάρι: Η Σπέτσια κέρδισε και τα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Πάντως η Μπάρι προέρχεται από πέντε διαδοχικά τρίποντα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Τσιταντέλα - Έμπολι: Δύο σερί ήττες φέρνουν σε δύσκολη θέση την Τσιταντέλα. Αντιθέτως η Έμπολι με νίκη σήμερα θα έρθει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο.


Τσεζένα - Λατίνα: Τέσσερις σερί νίκες για την φορμαρισμένη Τσεζένα. Αρκετά ικανή πάντως και εκτός έδρας η Λατίνα (7-9-4).


Σιένα - Πάντοβα: Δύο απανωτές νίκες φέρνουν και πάλι την Σιένα κοντά στα πλέι οφ. Λίγα πράγματα μακριά από το γήπεδο της η Πάντοβα (3-4-13).



Τερνάνα - Παλέρμο: 4/5 over μετράει τελευταία η Τερνάνα. Πρώτη και προβιβασμένη εδώ και καιρό η Παλέρμο.


Λας Πάλμας - Ουέλβα: Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο η Λας Πάλμας. Στο -1 από την έκτη θέση η Ουέλβα.


Αλκορκόν - Μιραντές: Από τρία σερί τρίποντα προέρχεται η φορμαρισμένη Αλκορκόν. Αρκετές ισοπαλίες μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μιραντές.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση