» » » » » » Προγνωστικά Μουντιάλ 5ος όμιλος: O νικητής θα έχει το πάνω χέρι


Switzerland
                                                                
     19.00 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Προϊστορία: -

ΕΛΒΕΤΙΑ: Είχε την τύχη να πέσει σε πολύ βατό όμιλο στην προκριματική φάση του Μουντιάλ και με υγιεινό περίπατο (7-3-0) πέρασε για 10η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Γενικά τα τελευταία χρόνια οι Ελβετοί υπό τις οδηγίες του Ότμαρ Χίτσφελντ είναι άκρως σοβαροί, ενώ κέρδισαν τις δύο πιο πρόσφατες φιλικές τους αναμετρήσεις κόντρα σε Τζαμάικα και Περού χωρίς να δεχτούν γκολ. Εκτός από τον Ισημερινό στον όμιλο βρίσκεται η Γαλλία και η Ονδούρα, οπότε το σημερινό παιχνίδι αν και νωρίς αναμένεται να κρίνει πολλά για την πρόκριση της Ελβετίας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αρκετά ταλαντούχο το σύνολο της με Σακιρί, Στόκερ, Μεχμέντι και πιο μπροστά ο φορμαρισμένος Ντρμιτς, που έβαλε αρκετά γκολ με τη Νυρεμβέργη στην Μπουντεσλίγκα που ολοκληρώθηκε.

Τελευταία 5: 3-1-1

Πιθανή σύνθεση: Μπενάλιο – Ροντρίγκεζ, Σερ, Τζουρού, Λιχστάινερ – Τζάκα, Ινλέρ – Στόκερ, Μεχμέντι, Σακιρί – Ντρμιτς

Τερματοφύλακες: Μπενάλιο (Βόλφσμπουργκ), Σόμερ (Βασιλεία), Μπούρκι (Γκρασχόπερς)
Αμυντικοί: Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Σεντέρος (Βαλένθια), Τζουρού (Αμβούργο), Φον Μπέργκεν (Γιουνγκ Μπόις), Ζίγκλερ (Σασσουόλο), Ροντρίγκεζ (Βόλφσμπουργκ), Σερ (Βασιλεία), Λανγκ (Γκρασχόπερς)
Μέσοι: Μπαρνέτα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ινλέρ (Νάπολι) Μπεχράμι (Νάπολι), Φερνάντες (Φράιμπουργκ), Τζεμαϊλί (Νάπολι), Σακίρι (Μπάγερν Μονάχου), Τζάκα (Γκλάντμπαχ), Στόκερ (Βασιλεία)
Επιθετικοί: Μεχμέντι (Φράιμπουργκ), Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη), Σεφέροβιτς (Σοσιεδάδ), Ντρμιτς (Νυρεμβέργη)


ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ: Τερμάτισε τέταρτο στα προκριματικά της ζώνης της Νοτίου Αμερικής, κάτω από Αργεντινή, Κολομβία και Χιλή με απολογισμό 7-4-5 και πέρασε για τρίτη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ. Στα πέντε τελευταία φιλικά προετοιμασίας με πιο πρόσφατο το 2-2 με την Αγγλία δέχτηκε σε όλα γκολ, εμφανίζοντας τεράστια κενά στην άμυνα. Σημαντική η πρεμιέρα, αφού με την Ελβετία ίσως να παιχτεί η δεύτερη θέση του ομίλου. Ο προπονητής της ομάδας Ρεϊνάλδο Ρουέδα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για σήμερα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, έχοντας κατά πάσα πιθανότητα σε αυτήν τον Αντόνιο Βαλένσια, που δεν τιμωρήθηκε και μπροστά του τους επιθετικούς Καϊσέδο και Χ. Αγιόβι.

Τελευταία 5: (1-3-1)

Πιθανή σύνθεση: Ντομίνγκεζ – Β. Αγιόβι, Γκουάγκουα, Εράσο, Παρέδες – Σαριτάμα, Νομπόα, Μοντέρο, Α. Βαλένσια – Χ. Αγιόβι, Καϊσέδο

Τερματοφύλακες: Μπανγκέρα (Μπαρτσελόνα Σ.Κ), Ντομίνγκες (Λίγκα Κίτο), Μπονέ (Ελ Νασιονάλ)
Αμυντικοί: Β. Αγιόβι (Πατσούκα), Γκουάγκουα (Έμελεκ), Παρέδες (Μπαρτσελίνα Σ.Κ), Εράσο (Φλαμένγκο), Ατσιλιέρ (Έμελεκ), Μπάγκι (Έμελεκ)
Μέσοι: Μέντεζ (Σάντα Φε), Καστίγιο (Αλ Χιλάλ), Α. Βαλένσια (Μάντσεστερ Γ.), Σαριτάμα (Μπαρτσελόνα Σ. Κ), Νομπόα (Ντιναμό Μόσχας), Μοντέρο (Μονάρκας), Ρόχας (Κρουζ Αζούλ, Αρόγιο (Ατλάντε), Ιμπάρα (Φίτεσε), Μαρτίνες (Τιχουάνα), Γρουέζο (Στουτγάρδη)
Επιθετικοί: Καϊσέδο (Αλ Τζαζίρα), Χ. Αγιόβι (Τιχουάνα), Έ. Βαλένσια (Πατσούκα)

Προβλέψεις: Δύσκολο ζευγάρι για προγνωστικά, αλλά οι Ελβετοί δείχνουν σοβαροί και ικανοί να ξεκινήσουν νικηφόρα στο Μουντιάλ. Ο άσος πληρώνει καλά και συγκεκριμένα 2,57 στην Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση