» » » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Μουντιάλ 5ος όμιλος: Χέρι-χέρι Ελβετία και Γαλλία


22.00 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Προϊστορία: 1-3-2

ΕΛΒΕΤΙΑ: Στο πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο βρέθηκε να χάνει από τον Ισημερινό στο 22′, όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα και τις δυνάμεις για να γυρίσει το ματς με Μεχμέντι (48′) και Σεφέροβιτς (92′) για να κερδίσει με 2-1. Όσο περνούσε η ώρα ήταν ολοένα και καλύτερη, παίρνοντας δίκαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα με αυτό το αποτέλεσμα αποκτά μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ, αρκεί να παρουσιαστεί εξίσου σοβαρή στους αγώνες που απομένουν με Γαλλία και Ονδούρα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελβετίας Ότμαρ Χίτσφελντ δεν σκοπεύει να αλλάξει και πολλά στην ενδεκάδα του, ίσως μόνο να δώσει φανέλα βασικού στον σκόρερ Σεφέροβιτς αντί του Ντρμιτς.


Τελευταία 5: 3-1-1

Πιθανή σύνθεση: Μπενάλιο – Ροντρίγκεζ, Φον Μπέργκεν, Τζουρού, Λιχστάινερ – Τζάκα, Ινλέρ – Τζάκα, Μεχμέντι, Σακιρί – Σεφέροβιτς

Τερματοφύλακες: Μπενάλιο (Βόλφσμπουργκ), Σόμερ (Βασιλεία), Μπούρκι (Γκρασχόπερς)
Αμυντικοί: Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Σεντέρος (Βαλένθια), Τζουρού (Αμβούργο), Φον Μπέργκεν (Γιουνγκ Μπόις), Ζίγκλερ (Σασσουόλο), Ροντρίγκεζ (Βόλφσμπουργκ), Σερ (Βασιλεία), Λανγκ (Γκρασχόπερς)
Μέσοι: Μπαρνέτα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ινλέρ (Νάπολι) Μπεχράμι (Νάπολι), Φερνάντες (Φράιμπουργκ), Τζεμαϊλί (Νάπολι), Σακίρι (Μπάγερν Μονάχου), Τζάκα (Γκλάντμπαχ), Στόκερ (Βασιλεία)
Επιθετικοί: Μεχμέντι (Φράιμπουργκ), Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη), Σεφέροβιτς (Σοσιεδάδ), Ντρμιτς (Νυρεμβέργη)


ΓΑΛΛΙΑ: Αρκετά σοβαρή για να την πατήσει με αντίπαλο την Ονδούρα και επικράτησε στην πρεμιέρα του ομίλου με 3-0. Δύο τέρματα σημείωσε ο Μπενζεμά, ενώ ενδιάμεσα το 2-0 είχε γίνει με αυτογκόλ, παίζοντας με παίκτη παραπάνω για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Σαφώς και οι «τρικολόρ» έχουν πολύ πιο δύσκολο έργο σήμερα απέναντι στην αξιόλογη Ελβετία και θα τεστάρουν για καλά τις δυνατότητες τους. Με νίκη πάντως θα αγκαλιάσουν την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου. Πολύ δύσκολα να αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα του ο προπονητής Ντεσάμπ, έχοντας τριάδα μπροστά τους Βαλμπουενά, Γκριεζμάν και Μπενζεμά.

Τελευταία 5: 4-1-0

Πιθανή σύνθεση: Γιορίς – Εβρά, Σακό, Βαράν, Σανιά – Καμπάιγ, Ματουιντί, Πογκμπά – Βαλμπουενά – Ζιρού, Μπενζεμά

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν), Λαντρό (Μπαστιά)
Αμυντικοί: Ντεμπισί (Νιουκάστλ), Εβρά (Μάντσεστερ Γ.), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Σακό (Λίβερπουλ), Σανιά (Άρσεναλ), Κοσιελνί (Άρσεναλ), Ντιν (Παρί Σεν Ζερμέν), Μανγκαλά (Πόρτο)
Μέσοι: Σνάιντερλιν (Σαουθάμπτον), Καμπελά (Μονπελιέ), Καμπάιγ (Παρί Σεν Ζερμέν), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Γκριεζμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Σισοκό (Νιουκάστλ), Μαβουμπά (Λιλ), Πογκμπά (Γιουβέντους)
Επιθετικοί: Ζιρού (Άρσεναλ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρεμί (Νιούκαστλ)

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη στα πρώτα τους παιχνίδια και με τον βαθμό της ισοπαλίας θα έρθουν ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους. Αυτή η επιλογή λοιπόν πληρώνει 3,65 στην Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση