» » » » » » » Στοίχημα Μουντιάλ 7ος όμιλος: Όλα για όλα Πορτογαλία και Γκάνα



2f9dccf915a18bc65b5d84b54213ed1719.00 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΚΑΝΑ

Προϊστορία: -

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Το ξεκίνημα στο ματς με τις ΗΠΑ ήταν ιδανικό, αφού την έβαλε μπροστά στο σκορ ο Νάνι μόλις στο 5′. Ωστόσο δεν κατάφερε στην συνέχεια να «κλειδώσει» το προβάδισμα της και η αντίπαλος γύρισε το ματς μέχρι 81′. Ο Βαρέλα έγραψε το τελικό 2-2 στο 95′, όμως ο βαθμός της ισοπαλίας δεν βγάζει την Πορτογαλία από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τους Ίβηρες, που θέλουν νίκη με πολλά γκολ διαφορά σήμερα και ήττα των ΗΠΑ από την Γερμανία. Ο προπονητής Πάουλο Μπέντο στερείται τις υπηρεσίες λόγω τραυματισμού του μπακ Κοεντράο (46/4) και του φορ Ούγκο Αλμέιδα (56/19). Ο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά ακόμη το πρώτο του τέρμα στα γήπεδα της Βραζιλίας.


Τελευταία 5: 2-2-1

Πιθανή σύνθεση: Μπέτο – Αντρέ Αλμέιδα, Πέπε, Άλβες, Περέιρα – Μεϊρέλες, Καρβάλιο, Μουτίνιο – Βαρέλα, Νάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο

Τερματοφύλακες: Εντουάρντο (Μπράγκα), Ρουί Πατρίτσιο (Σπόρτινγκ), Μπέτο (Σεβίλλη)
Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Κοεντράο (Ρεάλ Μαδρίτης), Περέιρα (Βαλένθια), Ρικάρντο Κόστα (Βαλένθια), Νέτο (Ζενίτ), Αλμέιδα (Μπενφίκα)
Μέσοι: Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε), Νάνι (Μάντσεστερ Γ.), Μουτίνιο (Μονακό), Βελόζο (Ντιναμό Κιέβου), Βαρέλα (Πόρτο), Αμορίμ (Μπενφίκα), Βιερίνια (Βόλφσμπουργκ), Καρβάλιο (Σπόρτινγκ), Σίλβα (Μπράγκα)
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πόστιγκα (Βαλένθια), Αλμέιδα (Μπεσίκτας), Έντερ (Μπράγκα)


ΓΚΑΝΑ: Δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την Γερμανία και θα μπορούσε να πάρει μέχρι και τη νίκη (2-2). Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έβαλε δύσκολα στα «πάντσερ» και γύρισε την αναμέτρηση με Αντρέ Αγιού και Ζίαν Ασαμόα μέσα σε λίγα λεπτά, όμως ο Κλόζε στην συνέχεια είχε άλλη άποψη. Για να προκριθεί πλέον η ομάδα του Ακβάσι Άπια θέλει νίκη δική της και ταυτόχρονα την ήττα των ΗΠΑ με αντίπαλο τους Γερμανούς, όμως εάν επαναλαύει την εμφάνιση προ λίγων ημερών έχει αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρει. Χάνει το παιχνίδι λόγω τιμωρίας ο πολύτιμος μέσος Μουντάρι (84/20) και την θέση του παίρνει ο Μπαντού.

Τελευταία 5: 1-1-3

Πιθανή σύνθεση: Ντάουντα – Αφούλ, Μενσά, Μπογέ, Κουάντο Ασαμόα – Ραμπιού, Μπαντού – Ατσού, Αντρέ Αγιού, Τζόρνταν Αγιού – Ζίαν Ασαμόα

Τερματοφύλακες: Κβαρασέι (Στρομσγκόντσετ), Ντάουντα (Ορλάντο Πάιρετς), Στίβεν Άνταμς (Αντουάνα Σταρς)
Αμυντικοί: Ινκούμ (Πλατανιάς), Αφούλ (Εσπεράνς), Μπογέ (Ρεν), Μενσά (Εβιάν), Οπάρε (Σταντάρ Λιέγης), Σουμάιλα (Μαμελόντι)
Μέσοι: Μουντάρι (Μίλαν), Ραμπιού Μοχάμεντ (Κούμπαν), Κουάντο Ασαμόα (Γιουβέντους), Εσιέν (Μίλαν), Μπαντού (Ουντινέζε), Αντρέ Αγιού (Μαρσέιγ), Άκουα (Πάρμα), Άτσου (Φίτεσε), Βακάσο (Ρουμπίν Καζάν), Αντόμα (Μίντλεσμπρο), Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (Σάλκε)
Επιθετικοί: Ζίαν Ασαμόα (Αλ-Αΐν), Ματζίντ Γουάρις (Βαλενσιέν), Τζόρνταν Αγιού (Σοσό)


Πρόταση στοίχημα: Χωρίς περιθώρια οι δύο ομάδες, που θέλουν μονάχα τη νίκη, ενώ η άμυνες τους είναι από τις χειρότερες της διοργάνωσης. Επιλογή το over 2,5 στο 1,62 της Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση