» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σοβαρό τεστ για Βέλγιο

Προγνωστικά στοιχήματος: Σοβαρό τεστ για Βέλγιο
Χέλσινγκμποργκ - Φάλκενμπεργκ: Δεν σκοράρει εδώ και τρία ματς η Χέλσινγκμποργκ. Αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Φάλκενμπεργκ (2-3-0).

Σλίγκο Ρόβερς - Σάμροκ: Ούτε εντός έδρας εμπνέει εμπιστοσύνη η Σλίγκο Ρόβερς (3-1-4). Η Σάμροκ κέρδισε στις δύο πιο πρόσφατες εξορμήσεις της.


Έλφσμποργκ - Μάλμε: Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την δεύτερη Έλφσμποργκ. Σπάνια δίνει όμως δικαιώματα η δεύτερη Μάλμε (8-2-1).



Χουσγκβάρνα - Σούντσβαλ: Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Χουσγκβάρνα (3-3-3). Από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας η Σούντσβαλ.


ΗΠΑ - Τουρκία: Ένα πολύ καλό τεστ για τις ΗΠΑ λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Από πέντε σερί νίκες προέρχεται η ανανεωμένη, αλλά αξιόλογη Τουρκία.


Σουηδία - Βέλγιο: Δύο σερί ήττες για την Σουηδία, με την άμυνα της να προβληματίζει. Στο τελευταίο του φιλικό το Βέλγιο κέρδισε 5-1 το Λουξεμβούργο.


Γερμανία - Καμερούν: Δεν δέχεται γκολ εδώ και τρία ματς η Γερμανία. Αντιθέτως η εστία του Καμερούν παραβιάστηκε στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της.


Γαλλία - Παραγουάη: Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Γαλλία και με απολογισμό τερμάτων 9-0! Goal/goal έληξαν τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Παραγουάης.

Σικάγο - Λος Άντζελες: Δύσκολα χάνει μπροστά στο κοινό της η Σικάγο (9-6-2) στα 17 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Πήρε τα πάνω της πάντως η Λος Άντζελες με δύο διαδοχικά τρίποντα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Κολοράντο - Χιούστον: Τα τελευταία πέντε χρόνια το Κολοράντο είναι αήττητο κόντρα στο Χιούστον με απολογισμό 4-3-0.


Πόρτλαντ - Βανκούβερ: Το Πόρτλαντ δεν έχει ηττηθεί στα 22 τελευταία εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου (12-10-0). Goal/goal και over οι 4/5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του Βανκούβερ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση