» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Αμφίρροπες αναμετρήσεις


Προγνωστικά στοιχήματος: Αμφίρροπες αναμετρήσεις
Σάντεφιορντ - Χαμ Καμ: Εφτά απανωτές νίκες για το «τρένο» που λέγεται Σάντεφιορντ. 0-0-5 ο απολογισμός της Χαμ Καμ στα εκτός έδρας παιχνίδια της.


ΑΪΚ - Μπρομαποϊκάρνα: Από οχτώ goal/goal και over προέρχεται η ΑΪΚ. Τέσσερις σερί ήττες για την απογοητευτική Μπρομαποϊκάρνα.


Νόρκεπινγκ - Γκέφλε: Η Νόρκεπινγκ δέχεται γκολ εδώ και οχτώ σερί αγωνιστικές. Goal/goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Γκέφλε.



Χάκεν - Γκέτεμποργκ: Με 24 τέρματα ενεργητικό η Χάκεν διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας. Πάντως η Γκέτεμποργκ δεν χάνει εδώ και εννιά αγωνιστικές. Αμφίρροπο παιχνίδι για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Σίριους - Χάμαρμπι: Η εστία της Σίριους παραβιάστηκε στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τέσσερα σερί τρίποντα για την εξαιρετική φέτος Χάμαρμπι.


Ντάνταλκ - Γιου Σι Ντι: Ασταμάτητη με πέντε σερί νίκες η πρωτοπόρος Ντάνταλκ. Μόλις ένα τέρμα σημείωσε στις τέσσερις τελευταίες της αναμετρήσεις η Γιου Σι Ντι.



Σεντ Πάτρικς - Ντροχέντα: Σπάνια δίνει δικαιώματα στο γήπεδο της η Σεντ Πάτρικς (6-1-1). Από τρεις κολλητές ήττες προέρχεται η ντεφορμέ Ντροχέντα.

Κόστα Ρίκα - Ιαπωνία: Περιορισμένες οι δυνατότητες της Κόστα Ρίκα, την στιγμή που η Ιαπωνία προέρχεται από τρεις σερί επιτυχίες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση