» » » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Μουντιάλ φάση «16»: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Αργεντινή


Nigeria v Argentina: Group F - 2014 FIFA World Cup Brazil
19.00 ΑΡΓΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Προϊστορία: 2-2-0

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μπορεί αυτή την φορά να έδειξε πιο επιθετική στην τη νίκη επί της Νιγηρίας με 3-2, αλλά προβλημάτισε στην άμυνα. Δύο τέρματα σημείωσε ο Μέσι στον προαναφερόμενο αγώνα, φτάνοντας μάλιστα τα τέσσερα στην διοργάνωση, πίσω μόνο από τον Τζέιμς Ροντρίγκες της Κολομβίας που έχει πέντε. Περισσότερο αρνητικές κρητικές, παρά θετικές για την εθνική ομάδα της Αργεντινής, που τώρα στα νοκ άουτ παιχνίδια καλείται να δείξει αν είναι ικανή να φτάσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ και να διευρύνει το σερί των πέντε διαδοχικών νικών σε φιλικές και επίσημες αναμετρήσεις. Ο προπονητής της «αλμπισελέστε» είδε τον επιθετικό του Αγκουέρο να αποχωρεί την προηγούμενη εβδομάδα από τραυματισμό, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να χάνει το Μουντιάλ, ενώ την θέση του στην επίθεση δίπλα σε Μέσι και Ιγκουαϊν αναμένεται να πάρει ο Λαβέτσι.


Τελευταία 5: 5-0-0

Πιθανή σύνθεση: Ρομέρο – Ρόχο, Φερνάντες, Γκαράι, Ζαμπαλέτα – Μασεράνο, Γκάγκο, Ντι Μαρία – Λαβέτσι, Μέσι, Ιγκουαϊν

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Μονακό), Αντουχάρ (Κατάνια), Οριόν (Μπόκα Τζούνιορς)
Αμυντικοί: Ντεμικέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Σαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Φερνάντες (Νάπολι), Ρόχο (Σπόρτινγκ), Γκαράι (Μπενφίκα), Καμπανιάρο (Ίντερ), Μπασάντα (Μοντερέι)
Μέσοι: Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Μάξι Ροντρίγκες (Νιούελς Ολντ Μπόις), Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς), Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπίλια (Λάτσιο), Αουγκούστο Φερνάντες (Θέλτα), Έντσο Πέρες (Μπενφίκα), Αλβάρες (Ίντερ)
Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Ιγουαϊν (Νάπολι), Λαβέτσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Παλάσιο (Ίντερ)


ΕΛΒΕΤΙΑ: Έκανε και με το παραπάνω το καθήκον της στο τελευταίο ματς του ομίλου, καθώς κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες την Ονδούρα και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 0-0 του Ισημερινού με την Γαλλία βρέθηκε στις «16» καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τις εντυπώσεις σε αυτόν τον αγώνα έκλεψε ο μεσοεπιθετικός Σακιρί, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και απάντησε για τα καλά στις μέτριες εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών, ενώ δύο ασίστ «σέρβιρε» ο επιθετικός Ντρμιτς. Ο μεγάλος στόχος της Ελβετία επετεύχθη, αλλά σαφώς θα κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις μια μεγάλη πρόκριση με έναν μεγάλο αντίπαλο. Γνωστή η απουσία του αμυντικού Φον Μπέργκεν (43/0), που χάνει το Μουντιάλ, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο επιθετικός Γκαβράνοβιτς (11/4).

Τελευταία 5: 4-0-1

Πιθανή σύνθεση: Μπενάλιο – Λιχστάινερ, Σερ, Τζουρού, Ροντρίγκεζ – Μπεράμι, Ινλέρ – Τζάκα, Σακιρί, Μεχμέντι – Ντρμιτς

Τερματοφύλακες: Μπενάλιο (Βόλφσμπουργκ), Σόμερ (Βασιλεία), Μπούρκι (Γκρασχόπερς)
Αμυντικοί: Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Σεντερός (Βαλένθια), Τζουρού (Αμβούργο), Φον Μπέργκεν (Γιουνγκ Μπόις), Ζίγκλερ (Σασσουόλο), Ροντρίγκεζ (Βόλφσμπουργκ), Σερ (Βασιλεία), Λανγκ (Γκρασχόπερς)
Μέσοι: Μπαρνέτα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ινλέρ (Νάπολι) Μπεχράμι (Νάπολι), Φερνάντες (Φράιμπουργκ), Τζεμαϊλί (Νάπολι), Σακίρι (Μπάγερν Μονάχου), Τζάκα (Γκλάντμπαχ), Στόκερ (Βασιλεία)
Επιθετικοί: Μεχμέντι (Φράιμπουργκ), Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη), Σεφέροβιτς (Σοσιεδάδ), Ντρμιτς (Νυρεμβέργη)

Προβλέψεις στοιχήματος: Ώρα να σοβαρευτεί η Αργεντινή, τώρα που τα ματς είναι πιο κρίσιμα. Ο άσος πληρώνει 1,55 στην Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση