» » » » » » Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ: Ανώτερος ο Αστέρας Τρίπολης!


Αστέρας Τρίπολης19:00 ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία: -

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: Εν μέσω πρωταθλήματος βρίσκεται η Ροβανιέμι, η ομάδα του χωριού του… Άγιου Βασίλη, που διανύει το καλύτερο διάστημα της φέτος, μένοντας αήττητη για 5η αγωνιστική (3-2-0), πετυχαίνοντας μια άνετη εντός έδρας νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι επί της ουραγού Τουρκού με 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο φορμαρισμένος Κόκο (45’+1 ,66’), τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και ένα ο Μακιτάλο. Το ξεκίνημα της πάντως φέτος στο πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου καλό, μετρώντας μόλις τρεις νίκες στις 14 πρώτες αγωνιστικές κάτι που την έχει φέρει 4η από το τέλος της βαθμολογίας. Γενικά θεωρείται από τις άσημες ομάδες τη Φινλανδίας, με την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου, να είναι μόλις ο δεύτερος τίτλος που κατακτά. Ο πρώτος ήταν και πάλι το κύπελλο το 1986. Αυτή είναι η τέταρτη συμμετοχής σε ευρωπαϊκά κύπελλα, η πρώτη την περίοδο 1987/88 ήταν η πιο επιτυχημένη, αφού κατάφερε να φτάσει στους «8» του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Τις άλλες δύο έπαιξε συνολικά τρία παιχνίδια στο Κύπελλο UEFA.
Αμφίβολος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Άλισον (5 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Σακσέλα (1 συμμ.), ο αριστερός μπακ Πέουρα (9 συμμ.) και ο καλύτερος παίχτης της, ο μεσοεπιθετικός Πέτερι Πενάνεν (7 συμμ./2 γκ.).

Τελευταία 5: 3-2-0


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έχει εδραιωθεί ως μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις στην Ελλάδα, αν και βρίσκεται μόλις 7 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, τερματίζοντας 5ος στην κανονική διάρκεια πέρυσι, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω στα πλέι-οφ, όπου τερμάτισε τελικά 4ος. Στον πάγκο του συνεχίζει από τον περασμένο Οκτώβρη ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος αντικατέστησε τον Σάκη Τσιώλη, στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας. Η συντριπτική πλειοψηφία αποτελείται από ξένους ποδοσφαιριστές (οι περισσότεροι αργεντινοί – 9), οι οποίοι αυξήθηκαν φέτος με την έλευση των Μάτσα (Ε, Ντάγκλας), Ρόλε (Μ, Σαν Λορέντσο), ενώ ήρθε και ο γνωστός μας επιθετικός από τον Εργοτέλη, Μπαντιμπανγκά. Δεν μπόρεσε να ανανεωθεί ο δανεισμός του Καράσκο από την Εστουδιάντες, ενώ αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών ο εξτρέμ Ναβάρο, ο κεντρικός αμυντικός Λισγάρας, που πέρασε τη χρονιά του τιμωρημένος για ντόπινγκ, ο Μπαρτολίνι που δεν αγωνίστηκε καθόλου και ο μέσος Τσαμπούρης.  Αυτό είναι το 7ο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αστέρα, όλα για το Γιουρόπα Λιγκ. Το 2012-13 προκρίθηκε στα πέναλτι κόντρα στην Ίντερ Μπακού στα πέναλτι, φέρνοντας δύο ισοπαλίες με 1-1. Στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη Μαρίτιμο με 1-1 στην Τρίπολη και 0-0 στην Πορτογαλία. Πέρυσι έφερε πάλι 1-1 εντός κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, αλλά έχασε στην Αυστρία με 1-3. Σε δύο φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ηττήθηκε από τη  Δυναμό Δρέσδης (0-1) και έφερε ισοπαλία 1-1 με την Πρίμπραμ. Είχε προγραμματίσει τρίτο με τη Ζεσταφόνι, αλλά αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Underτα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια του, επίσημα και μη.

Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να είναι πιο «κρύος», αλλά ακόμα και έτσι, βάση των όσων μας έδειξε στο πρωτάθλημα είναι σε θέση να καθαρίσει από σήμερα το παιχνίδι. Το διπλό παίζεται στο 2.22 (Stoiximan). Καλή εναλλακτική και το under (1.60 Playbet), με τη Ροβανιέμι να έχει 16 στα 19 στο πρωτάθλημα. Η ανετοιμότητα του Αστέρα μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση