» » » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Μπουντεσλίγκα: Πετάει… φωτιές η Γκλάντμπαχ


454297646-branimir-hrgota-of-borussia-moenchengladbach-scores-the16.30 ΜΑΪΝΤΖ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Προϊστορία: 11-8-12
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ 2-0

ΜΑΪΝΤΖ: Σε ακόμη ένα ματς προβλημάτισε, αλλά έστω και τυχερά πήρε τον βαθμό τη ισοπαλίας με 2-2 στην έδρα της Πάντερμπορν. Προηγήθηκε με τον Οκαζάκι στο 33′, όμως η αντίπαλος ήταν καλύτερη και γύρισε το ματς με γκολ στο 37′ και 87′. Για καλή της τύχη όμως από λάθος της Πάντερμπορν ήρθε η ισοφάριση στο 94′, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κου. Συνεχίζει να είναι η υπό πίεση ο προπονητής Κάσπερ Χιούλμαντς, αφού είχαν προηγηθεί οι αποκλεισμοί σε Europa League και κύπελλο Γερμανίας. Μοναδική σημαντική απώλειο ο τραυματισμός του στόπερ και αρχηγού Νοβέσκι.


Εντός: -
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-1-0

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Μπήκε άσχημα στο ματς με την Σάλκε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει και πίσω στο σκορ στο 47′. Ωστόσο, το γκολ την αφύπνησε και με δύο ωραίες αντεπιθέσεις και γκολ από Πριμπ (67′) και Χοσέλου (70′) κέρδισε το ματς με 2-1. Με το δεξί η ομάδα του Ταϊφούν Κορκούτ, που θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα την απογοήτευση της Μάιντζ και να πετύχει το 2/2 στην Μπουντεσλίγκα. Ωστόσο, δεν λείπουν τα προβλήματα στην άμυνα, αφού θα λείψουν οι Στιντλ, Πριμπ (1 συμ./1 γκολ), ενώ τιμωρημένοι είναι οι επίσης στόπερ Μαρσέλο, Σανέ.

Εκτός: -
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-0-0

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Ψάχνει το αποτέλεσμα για να συνέλθει η Μάιντζ, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί. Επικίνδυνο μπροστά το Αννόβερο. Πιθανό το goal/goal sto 1,60 από τον Stoiximan.




18.30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 10-10-8
Πέρυσι: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 4-2

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Σε εμφάνιση καλά τα πήγε η Φράιμπουργκ, μόνο που αυτή δεν συνοδεύτηκε από κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην Φρανκφούρτη, χάνοντας με 1-0 από την Αϊντραχτ. Δέχτηκε το γκολ μόλις στο 15′ και παρότι είχε αρκετές φάσεις για να φέρει στο ματς στα ίσα, η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι για να φύγει στο τέλος με άδεια χέρια από το γήπεδο. Το ρόστερ της ομάδας του Κρίστιαν Στράι παραμένει και φέτος επικίνδυνο, ικανό για αρκετές ζημιές στο πρωτάθλημα. Λείπουν δύο δεξιά μπακ, οι Ρίτερ και Μούιτζα.

Εντός: -
Γκολ: 0-1
Τελευτία 5: 0-0-1

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Άστραψε και βρόντηξε την Πέμπτη απέναντι στην Σαράγιεβο και το 7-0 εντός έδρας την έστειλε για τα καλά στους ομίλους του Europa League. Aρκετά καλά τα πήγε και απέναντι στην Στουτγάρδη, όπου κόντρα στην ροή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ στο 51′. Πίεσε, είχε αρκετές φάσεις στην εστία των Σουηβών και εν τέλει ισοφάρισε για το τελικό 1-1 με τον Κράμερ στο 90′. Αρκετά δυνατή επιθετικά η Γκλάντμπαχ, που αν είναι αποτελεσματική μπροστά είναι ικανή για πολλά πράγματα. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία ταξίδευσε στο Φράιμπουργκ.

Εκτός: -
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-0

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Ωραίο παιχνίδια αναμένεται, με τις δύο ομάδες να ξέρουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Λογική επιλογή το over 2,5 στην τιμή 1,80 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση