» » » » » » » » Στοίχημα Πορτογαλία: Αποδυναμωμένες Αρούκα και Εστορίλ


186720_ori_fc_porto_v_arouca_j22_liga_zon_sagres_2013_14
22.00 ΑΡΟΥΚΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ Προϊστορία: 0-3-3
Πέρυσι: ΑΡΟΥΚΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ 1-2

ΑΡΟΥΚΑ: Θετική η περσινή σεζόν για την Αρούκα, αφού σαν νεοφώτιστη ομάδα κατάφερε να μείνει σχετικά εύκολα στην μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς. Στην τεχνική της ηγεσία παρέμεινε ο Πέδρο Εμανουέλ, ενώ αποχώρισαν ορισμένοι βασικοί ποδοσφαιριστές, ενώ ήρθαν δύο έμπειροι και μερικοί νεαροί. Δυνατή της γραμμή είναι η μεσαία, όμως χρειάζεται σίγουρα ακόμη έναν επιθετικό. Στα φιλικά προετοιμασίας είχε μόλις μία νίκη σε σύνολο πέντε παιχνιδιών, ενώ στο πιο πρόσφατο τεστ της γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Πεναφιέλ. Εκτός λόγω τραυματισμού οι επιθετικοί Σερζίνιο, Κολίτο.


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: -

ΕΣΤΟΡΙΛ: Εξαιρετικά τα πήγε για δεύτερη σερί σεζόν η Εστορίλ, καθώς τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πρώτη πίσω από τις μεγάλες δυνάμεις του πρωταθλήματος Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο. Πέρσι κατάφερε να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League, κάτι που θα επαναλάβει απευθείας και φέτος. Μοιραία ο προπονητής Μάρκο Σίλβα κίνησε το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων και μετακόμισε μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στην Εστορίλ στην ομάδα της Σπόρτινγκ. Νέος τεχνικός ο έμπειρος Ζοσέ Κουσέιρο. Της έφυγαν επίσης και οι βασικοί Εβάντρο, Καρλίτος και γενικά αποδυναμώθηκε στο κέντρο. Για σήμερα θα λείψει ο αμυντικός Ταβάρες.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: -

Πρόταση Στοίχημα: Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στην σεζόν και λογικό είναι να εμφανιστούν προσεχτικές στο παιχνίδι τους. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το under 2,5 σε απόδοση 1,60 από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση