» » » » » » » Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ Play-offs: Έτοιμος για ομίλους ο ΠΑΟ!


ΠΑΟ21:00 ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ αγώνας: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 4-1

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Το ματς στην Αθήνα ξεκίνησε ιδανικά για του Δανούς, οι οποίοι πήραν προβάδισμα στο 13’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαουρίντσεν από το κέντρο του γηπέδου, με τη μπάλα να αναπηδά και να ξεγελάει τον Κοτσόλη. Το προβάδισμα όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού ισοφαρίστηκε άμεσα από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Σβιατσένκο στο 21’ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στα «καπάκια» (24’). Πριν το τέλος του ημιχρόνου δέχτηκε και τρίτο, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στην επανάληψη. Σίγουρα επηρεάστηκε και από την δικαιολογημένη κόκκινη που δέχτηκε ο Σβιατσένκο στο 58’, κράτησε αλλά στο τέλος, υπαιτιότητα του σκόρερ Λαουρίντσεν έγινε το τελικό 1-.4.
Το Σαβ/κο δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και έτσι είχε την ευκαιρία να πάρει ανάσες για τον σημερινό επαναληπτικό, όπου ελπίζει ουσιαστικά σε ένα θαύμα, αφού κυνηγάει νίκη με 3-0 για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση από τον Παναθηναϊκό. Μέχρι στιγμής πάντως προπορεύεται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, έχοντας 4 νίκες στις 5 πρώτες αγωνιστικές. 2-1 στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι της. Γκολ-γκολ και overτα 5 από τα 6 φετινά επίσημα. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Σβιατσένκο.

Τελευταία 5: 3-0-2


ΠΑΟ: Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από αστείο φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, που ξεγέλασε αμυντικούς και Κοτσόλη, αλλά δεν πτοήθηκε και στο 21’ κέρδισε πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Μπεργκ. «Φωτιά» ο Σουηδός στο ματς, που ανέτρεψε το σκορ μέσα σε 3 λεπτά, με προβολή ύστερα από ασίστ του Καρέλη, ενώ κατάφερε να σημειώσει χατ-τρικ με απευθείας πλασέ, μετά από μπαλιά 40 μέτρων από τον Τριανταφυλλόπουλο. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα στην επανάληψη, όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά τελείωσε και ο ίδιος με 10 λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Τριανταφυλλόπουλο για σκληρό μαρκάρισμα. Ακόμα και έτσι στην τελευταία φάση του (89’) ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση, γράφοντας το τελικό 4-1. Η ΟΥΕΦΑ επανεξέτασε το ματς και αποφάνθηκε οριστικά ότι και το 4ο γκολ του Παναθηναϊκού πρέπει να χρεωθεί στον Μπεργκ και όχι ως αυτογκόλ του Λαουρίντσεν, ο οποίος βρήκε αρχικά τη μπάλα. Η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα δεν είναι το ίδιο καλή, αφού έμεινε στο 1-1 στο ΟΑΚΑ με τον τυπικά γηπεδούχο Λεβαδειακό. Ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα, αλλά ο Λεβαδειακός άντεξε και μάλιστα πήρε προβάδισμα στο 77’. Η λύτρωση ήρθε 7 λεπτά αργότερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πράνιτς. Ο Αναστασίου είδε πάντως με μεγάλη του λύπη τον Μπεργκ να αποχωρεί στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (58’), ο οποίος έπαθε κάταγμα στην κλείδα και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες. Εκτός από τον Μπεργκ, θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Τριανταφυλλόπουλος. Αμφίβολος ο Πέτριτς.

Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Ο ΠΑΟ είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση και μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χάσει την πρόκριση. Ειδικά από τη στιγμή που έδειξε ότι η Μίντιλαντ είναι ομάδα στα μέτρα του και δεν έχει να φοβάται τίποτα. Περιμένουμε από τους Δανούς να πιέσουν από νωρίς, κάτι που μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι. Καμιά από τις δύο ομάδες δεν έδειξε φερεγγυότητα στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και πάλι το γκολ-γκολ (1.72 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση