» » » » » » Στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ Play-offs: Με προσοχή για τους ομίλους ο Αστέρας!


Αστέρας20:30 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ αγώνας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 2-0

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι περισσότερο στην Τρίπολη και είναι λογική να της έμεινε πικρία από το τελικό 0-2. Φάσεις είναι η αλήθεια πως είχε, αλλά όχι και τύχη. Απέφυγε το γκολ χάρη στον Χουάν Πάμπλο, αλλά στο 29’ οι κόντρες ευνόησαν τους Αρκάδες που άνοιξαν το σκορ. Ο Θεοδωρόπουλος είπε όχι σε ευκαιρία του Μπεν Μπασάτ στο 42’ και ακόμα μία φορά σε απευθείας φάουλ του Ζάχαβι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Μόλις 75’’ μετά την έναρξη της επανάληψης ήρθε από στημένη φάση το 0-2, στη συνέχεια συνέχιζε να πιέζει και κατά διαστήματα έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ιγκιεμπόρ στο 85’ και άλλη μία με τον Πρίκα στις καθυστερήσεις.
Ο αγώνες θα διεξαχθεί στο «Αντώνιος Παπαδόπουλος» της Λάρνακας, αφού η ΟΥΕΦΑ δεν επιτρέπει να διεξαχθούν αγώνες στο Ισραήλ, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην περιοχή. Για τον ίδιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε και η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά έτσι κι αλλιώς της Μακάμπι δεν της λείπουν παιχνίδια, έχοντας δώσει ήδη 4 αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (1-0 εκτός και 2-0 εντός με Σάντα Κολόμα, 0-1 εκτός και 2-2 εντός με Μάριμπορ) και άλλους 2 για το Λιγκ Καπ. (0-0 με Μακάμπι Νετάνια, 2-0 με Χαποέλ Ραάνανα). Το μεγάλο πρόβλημα πάντως που αντιμετωπίζει είναι ότι παραιτήθηκε αιφνιδίως ο προπονητής της ομάδας, Όσκαρ Γκαρθία, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και λόγους ασφάλειας στο Ισραήλ που τον κάνουν να μη θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι (πάει προς Φούλαμ ή Λιντς). Ο τεχνικός διευθυντής Ζόρντι Κρόιφ δήλωσε πάντως πως στον πάγκο θα βρίσκεται προπονητής, αλλά ούτε ο ίδιος γνωρίζει ποιος ακόμα, ενώ την ενδεκάδα θα την διαμορφώσει ως επί τον πλείστον μόνος του. Ακούγεται πάντως πως και αυτός είναι έτοιμος να αποχωρήσει, αφού είναι πολύ πιθανό ο πρώην μάνατζερ της ομάδας και νυν πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Τζακ Αγγελίδης, να θελήσει να συνεχίσει την συνεργασία τους και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Νο goalτα 5 τελευταία παιχνίδια του στο Γιουρόπα, στα τρία τελευταία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.

Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Όχι μόνο συνεχίζει την ευρωπαϊκή πορεία του, αλλά πλέον είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα, στην τρίτη (σερί) χρονιά που παίζει στην Ευρώπη. Η αποφασιστικότητα, τα καίρια μαρκαρίσματα, ο Θεοδωρόπουλος και ο… ευρωπαϊκός αέρας που έχει αποκτήσει, του έδωσαν τη μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και πλέον το μόνο που σκέφτεται είναι η σωστή διαχείριση του αγώνα, ώστε να πανηγυρίσει ακόμα μία πρόκριση. Ο νεοαποκτηθέντας Μάζα έχει βγάλει ήδη τα λεφτά του, αφού μετά τα δύο γκολ στο 3-1 επί της Μάιντς, πέτυχε ακόμα ένα κόντρα στην Μακάμπι (29’), ενώ στο 47’ ο Ζησόπουλος με προβολή έκανε το 2-0. Ήρωες οι Θεοδωρόπουλος και Γκοιάν στην επανάληψη, που με τη ψυχραιμία τους αποσόβησαν τους κινδύνους που δημιούργησαν οι Ισραηλινοί, κάνοντας πραγματικότητα την απαίτηση του Βεργέτη, που είχε ζητήσει να αποφευχθεί πάση θυσία να δεχθεί γκολ η ομάδα. Ο Μπαράλες έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 86’ όταν αντί να πλασάρει προτίμησε να κρεμάσει τον Χουάν Πάμπλο. Το ξεκίνημα πάντως στο πρωτάθλημα δεν ήταν εφάμιλλο με την ευρωπαϊκή του πορεία, αφού ηττήθηκε στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-3. Με κεφαλιά-ψαράκι του Μπαράλες πήρε το προβάδισμα στο 42’, αλλά στην επανάληψη κατέρρευσε και έτσι οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς μέχρι το 67’, πετυχαίνοντας τρίτο στο 70’. Στο 73’ πήγε και η οριστική ταφόπλακα, με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Παπαχρήστου. Δεν έχει νίκη στις 5 εξόδους του στην Ευρώπη (0-3-2). Οι 4 από αυτούς ήταν under. Χωρίς απουσίες. Τελευταίο παιχνίδι του Ντε Μπλάσις, ο οποίος θα αναχωρήσει αμέσως στη Γερμανία για να υπογράψει με τη Μάιντς.

Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Στοίχημα: Η Μακάμπι περισσότερο από ατυχία δεν κατάφερε να σκοράρει στην Τρίπολη, ενώ από την άλλη ο Αστέρας φέτος δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία που σκοράρει. Περιμένοντας την Μακάμπι να πιέσει από το πρώτο λεπτό, παρά τα όποια προβλήματα, και τον Αστέρα να είναι προσπαθεί να χτυπήσει με αντεπιθέσεις, περιμένουμε να εμφανιστεί το γκολ-γκολ (1.75 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση