» » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ενισχυμένη η Χαλ



W22:00 ΧΑΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Προϊστορία: 2-1-5
Πέρυσι: ΧΑΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-0
ΧΑΛ: Έβγαλε κούραση από το ευρωπαϊκό της παιχνίδι με τη Λόκερεν, στο οποίο κέρδισε αλλά δεν πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα (0-1 εκτός) και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το Βίλλα Παρκ, χάνοντας με 1-2. Από αμυντικό λάθος προήλθε το πρώτο (14’) και με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δέχτηκε και δεύτερο πριν την ανάπαυλα. Ισορρόπησε στην επανάληψη και κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Γέλαβιτς, η οποία βρήκε επίσης στο κεφάλι του Σισοκό, αν και το γκολ μέτρησε τελικά κανονικά για τον Κροάτη. Από άποψη ποιότητας είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα από πέρυσι, αλλά το άγχος της Ευρώπης δεν της έχει αφήσει περιθώριο να βρει ρυθμό, το οποίο περιμένουμε να κάνει κάποια στιγμή. 1-1-1 οι επιδόσεις της μέχρι στιγμής, έχοντας κερδίσει ΚΠΡ εκτός (1-0) και φέρνοντας 1-1 εντός έδρας με τη Στόουκ.
Παρά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, το χέρι μπήκε βαθιά στην τσέπη για τα δεδομένα της και την τελευταία μέρα των μεταγραφών απόκτησε τον επιθετικό Αμπέλ Χερνάντεζ (Παλέρμο, 12 εκατ.) και τον κεντρικό μέσο Ντιαμέ (Γουέστ Χαμ, 4.4 εκατ.). Έκανε και άλλες δύο σημαντικές προσθήκες, με δανεισμό, αυτές των μεσοεπιθετικών Μπεν Αρφά (Νιούκαστλ) και Γκαστόν Ραμίρεζ (Σαουθάμπτον), ενώ αποχώρησε ο μόνο ο επιθετικός Τζορτζ Μπόιντ για τη Μπέρνλι (1 συμμ.). 2-3 γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Σνόντγκρας (1 συμμ.). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Ρόμπερτσον (3 συμμ.).
Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 2-1-2


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Κακή εμφάνιση για τα «σφυριά» κόντρα στη Σαουθάμπτον, έφερε δίκαια την εντός έδρας ήττα με 1-3, παρότι πήρε το προβάδισμα στο 27’ με μακρινό σουτ του Νομπλ. Λίγο πριν το ημίχρονο όμως δέχτηκε την ισοφάριση σε στημένη φάση και στην επανάληψη ήταν ανύπαρκτη, δεχόμενη άλλα δύο γκολ (68’), (83’). Μόνο την Κρίσταλ Πάλας έχει κερδίσει στα 3 πρώτα παιχνίδια, χάνοντας στην πρεμιέρα από την Τόττεναμ με 0-1. Μετράει 4 νίκες στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Χαλ. Προχώρησε σε προσθήκες ουσίας, αφού απέκτησε τον δεξιό μέσο Αμαλφιτανό από τη Μαρσέιγ (1 εκατ., πέρυσι στην Γουέστ Μπρομ) και τον κεντρικό μέσο Σονγκ της Μπαρτσελόνα. Μοναδική αποχώρηση ο κεντρικός μέσος Ντιαμέ, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος της σήμερα. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Κόλινς (1 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Ο’Μπράιεν (3 συμμ.), ο δεξιός μπακ Γιένκινσον, ο μεσοεπιθετικός Τζάρβις, ο αρχηγός Νόλαν και ο επιθετικός Άντι Κάρολ.
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Ενισχυμένη η Χαλ, μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ, που δε δείχνει να πείθει ακόμα. Στο 2.15 ο άσος (bet8.gr).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση