» » » » » » » » Πάμε Στοίχημα Serie A Ιταλία: Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Βερόνα


656919
21.45 ΒΕΡΟΝΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Προϊστορία: 2-1-4
Πέρυσι: –

ΒΕΡΟΝΑ: Ήταν καλύτερη στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα και αισθάνεται κάπως αδικημένη από το ισόπαλο 0-0. Είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, που αποσόβησε αρκετές φορές την παραβίαση της εστίας του. Κανονικά αγωνίστηκαν οι μέσοι Ταχτσίδης και Χριστοδουλόπουλος (μπήκε στο 63′ στο παιχνίδι), ενώ η διοίκηση της Βερόνα είχε προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πιο γνωστή αυτή του Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό. Σαφώς και σήμερα στοχεύει στην πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στη νεοφώτιστη Παλέρμο. Μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Σάλα, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο Μπέργκαμο.


Εντός: –
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 0-1-0

ΠΑΛΕΡΜΟ: Άξια της μοίρας της στην πρεμιέρα η Παλέρμο, αφού έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη επί της Σαμπντόρια (1-1). Άνοιξε το σκορ με τον Ντιμπαλά στο 7′, ενώ από το 40′ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησε και το πλήρωσε με γκολ-μαχαιριά στις καθυστερήσεις. Προσθήκες την τελευταία στιγμή έκανε και η Παλέρμο, αποκτώντας μεταξύ άλλων τον στόπερ Μπάμπα από την Τραμπζονσπόρ και τον ύψους 2.02 επιθετικό Μακιένοκ από την Μπρόντμπι. Ο προπονητής των «ροζανέρο» Μπέπε Ιακίνι δεν υπολογίζει τον στόπερ Μουνιός (1 συμ.) και τον χαφ Ντέλα Ρόκα.

Εκτός: –
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Καλύτερο το κλίμα στην Βερόνα, που λόγω και την έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος πληρώνει 2,21 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση