Τα όσα εκπληκτικά πράγματα κάνει στην Τουρκία και με την φανέλα της Ακισάρσπορ ο Φάνης Γκέκας δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, που συμπεριέλαβε τον έμπειρο φορ στην αποστολή για τους επόμενους αγώνες των προκριματικών του Euro του 2016, κόντρα σε Φινλανδία και Β. Ιρλανδία αντίστοιχα.

Ο Γκέκας έχει σημειώσει έξι γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές, οδηγόντας την Ακισάρσπορ στην κορυφή του πρωταθλήματος και σίγουρα πήρε… πόντους από τα δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της πρωταθλήτριας Φενερμπαχτσέ.
Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, στις 11 και 14 Οκτωβρίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Euro του 2016.


Η τελευταία επίσημη εμφάνιση του Γκέκα με το εθνόσημο ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, στον αγώνα κόντρα στην Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο της φάσης των «16».
Οι υπόλοιποι «εκλεκτοί» του Ρανιέρι είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρόμ), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα) και Αβραάμ Παπαδόπουλο (Τράμπζονσπoρ).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση