» » » » » » » » » Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2016 1ος όμιλος: Ψάχνει νίκη ο Χίντινκ


21:45 ΛΕΤΟΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Προϊστορία: 2-1-1
ΛΕΤΟΝΙΑ: Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το 0-0 της πρεμιέρας στο Καζακστάν. Απειλήθηκε πολλές φορές στο πρώτο μέρος, με την ίδια να φωνάζει για ένα πέναλτι στα πρώτα λεπτά. Διόρθωσε την κατάσταση στην επανάληψη και μετά από κάποιες φάσεις που δέχτηκε, βγήκε μπροστά μετά το 65’ φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 71’, όταν μακρινό σουτ του Κόβαλοβς βρήκε στο δοκάρι, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι το τέλος. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία, επίσημα και μη, στα οποία παραμένει αήττητη (2-2-0). Under τα 5 τελευταία παιχνίδια σε προκριματικά Euro. Σε σχέση με το παιχνίδι με το Καζακστάν, λείπουν οι τραυματίες μέσοι Λαϊζάνς, Λαζντίνς (Γιελγκάβα). Βασικοί αμφότεροι. Σε δύο επίσημα κόντρα στην Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2008, είχε κερδίσει την Ισλανδία με 4-2 εκτός και 4-0 εντός. Τη Δευτέρα υποδέχεται την Τουρκία.
Τελευταία 5: 2-2-1
Τερματοφύλακες: Κολίνκο (Μπαλτίκα Καλίνινγκραντ), Στέινμπορς (Γκόρνικ Ζαμπρίζε), Ίκστενς (Γιελγκάβα)
Αμυντικοί: Γκορκς (- ), Μπουλβίτις (Ααράου), Γκαμπόβς (Σκόντο Ρίγα), Κουράκινς (Βέντσπιλς), Ντούμπρα (Βέντσπιλς), Φραϊμάνις (Γιελγκάβα), Γιαντονίσκις (Χόβερλα)
Μέσοι: Αλεξέις Βισνακόφς (Ζιμπρού), Τζιγκάγιεβς (Βέντσπιλς), Φερτόφς ( – ), Ρούγκινς (Σκόντο Ρίγα), Μόροζ (Σκόντο Ρίγα), Ζιούζινς (Μπαλτίκα Καλίνινγκραντ), Κόβαλοβς (Ντάτσια Τσισινάου), Ικαουνίεκς (Λιεπάγια)
Επιθετικοί: Ρούντνεφς (Αμβούργο), Σάμπαλα (Ανόρθωση), Έντουαρντς Βισνακόφς (Ρουχ Χορζόβ), Ράκελς (Κρακόβια)
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της τα προκριματικά του Euro, επικρατώντας εντός έδρας της Τουρκίας με 3-0, δείχνοντας πως έχει ακόμα τον αέρα της εξαιρετικής πορείας στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου έφτασε μία ανάσα πριν το ταξίδι της στη Βραζιλία. Ξεκίνησε δυνατά και αφού απείλησε με κεφαλιά-δοκάρι του Μπέντβαρσον στο 13’, κατάφερε να προηγηθεί με τον ίδιο πέντε λεπτά αργότερα. Απειλήθηκε ελάχιστα στη συνέχεια, με τα πράγματα να γίνονται ευκολότερα στο 59’, όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό τελείωσε το παιχνίδι, με τον Σίγκουρντσον να σκοράρει από μακρινή απόσταση, ενώ το 3-0 ήρθε 25 δευτερόλεπτα αργότερα, κλέβοντας τη μπάλα στη σέντρα και με τον Σιγκπόρσον να πλασάρει εύστοχα. Δεν έχει κερδίσει τη Λετονία σε δύο επίσημα (0-0-2), αλλά δεν έχει χάσει σε δύο φιλικά (1-1-0). Καμία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Τουρκία. Έμειναν μόνο εκτός οι αμυντικοί Χάουκσον (ΚR) και Μαγκνούσον (Τσεζένα), παίχτες χωρίς συμμετοχή στην εθνική. Την Δευτέρα φιλοξενεί την Ολλανδία.
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Γκουνλέιφσον (Μπρέινταμπλικ), Χαλντόρσον (Σάντνες), Γιόνσον (Στιάρναν)
Αμυντικοί: Σέβαρσον (Μπραν), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κράσνονταρ), Άρνασον (Ρόδεραμ), Ότεσεν (Ουράλ), Άρι Φρέιρ Σκούλασον (Οντένσε), Έλμαρ Μπιάρνασον (Ράντερς), Γιόχανσον (Σοντερίσκε)
Μέσοι: Γκούναρσον (Κάρντιφ), Χάλντφρεσον (Βερόνα), Γκουντμούντσον (Τσάρλτον), Μπιρκίρ Μπιάρνασον (Πεσκάρα), Ντανιέλσον (Άαρχους), Γκίσλασον (Κοπεγχάγη), Γκίλφι Πορ Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Όλαφουρ Ίνγκι Σκούλασον (Ζούλτε), Βαλντίμαρσον (IBV)
Επιθετικοί: Σιγκπόρσον (Άγιαξ), Φινμπόγκασον (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μπέντβαρσον (Βίκινγκ), Κιάρτανσον (Βαλερένγκα)
Προγνωστικά: Η Λετονία έδειξε ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων στο παιχνίδι με το Καζακστάν. Κόντρα στην ενθουσιώδη Ισλανδία, δύσκολα να συνεχίσει το αήττητό της. Ρισκάρουμε με το διπλό στο 2.10 (Championsbet).



21:45 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Προϊστορία: –
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Με το αριστερό ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της εθνικής ο Χίντινκ, που μετά την ήττα στο φιλικό με την Ιταλία, γνώρισε την ήττα και στην πρεμιέρα των προκριματικών από την Τσεχία. Ανοιχτό το παιχνίδι, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’. Στη συνέχεια ήταν η μόνη που απείλησε, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 55’ με την κεφαλιά του ντε Φράι. Βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Τσεχ, που έσωσε αρκετές φορές την ομάδα του και τελικά σε μία άσχημη στιγμή στο 91’, ο Γιάνμαατ προσπάθησε να γυρίσει στον Σίλεσεν με το κεφάλι, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο δοκάρι και ο Πίλαρ δεν την λυπήθηκε γράφοντας το τελικό 1-2. Δε θα πρέπει όμως να βγάζουμε ακόμα αρνητικά συμπεράσματα για την τριταθλήτρια κόσμου Ολλανδία, που άξιζε κάτι καλύτερο και στις δύο ήττες που βρέθηκε στον πάγκο της ο Χίντινκ. Στην εθνική μετά από χρόνια κλήθηκε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ιμπραΐμ Αφελάι, που αντικατέστησε τον Μέμφις Ντεπάι της PSV. Ο Ντιρκ Κάιτ είχε επιλεχθεί στην προεπιλογή για τον αγώνα με το Καζακστάν αλλά τελικά κόπηκε, κάτι που έφερε και το τέλος της διεθνούς καριέρας του με τα χρώματα των Οράνιε. Τη Δευτέρα φιλοξενείται από την Ισλανδία.
Τελευταία 5: 1-2-2
Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Άγιαξ), Κρουλ (Νιούκαστλ), Ζετ (PSV)
Αμυντικοί: φαν ντερ Βιλ (ΠΣΖ), Μάρτινς Ίντι (Πόρτο), Γιάνμαατ (Νιούκαστλ), ντε Φράι (Λάτσιο), Πίτερς (Στόουκ), Μπρούμα (PSV), Φέλτμαν (Άγιαξ), φαν Ντάικ (Σέλτικ)
Μέσοι: Μπλιντ (Μάντσεστερ Γιουν.), Σνάιντερ (Γαλατάσαραϊ), Ρόμπεν (Μπάγερν), ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Αφελάι (Ολυμπιακός), Βαϊνάλντουμ (PSV), Κλάσι (Φέγενορντ), Νάρσινχ (PSV), Φερ (ΚΠΡ), Κλάασεν (Άγιαξ), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας)
Επιθετικοί: φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουν.), Χούντελααρ (Σάλκε), Λενς (Ντιναμό Κιέβου)
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι με τη Λετονία στην πρεμιέρα και έτσι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που το δικαιούνταν βάση απόδοσης. Πολλές οι ευκαιρίες που σπατάλησε στο πρώτο μέρος, όπου είχε τον απόλυτο έλεγχο. Στην αρχή της επανάληψης μπήκε με την ίδια διάθεση, αλλά μετά το 65’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και λίγο αργότερα γλίτωσε με τη βοήθεια του δοκαριού το γκολ, το ματς ωστόσο δεν έκρυβε συγκινήσεις μέχρι το τέλος. Μόνο δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται δεν αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, ο αμυντικός Κονσταντίν Ένγκελ της Ίνγκολσταντ και ο επιθετικός Κιζνιτσένκο της πολωνικής Κορόνα Κίλτσε. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Λετονία έμειναν εκτός ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Σμακόφ (Καϊράτ Αλμάτι) και οι συμπαίχτες του μέσοι Κουαντάγεφ, Νταραμπάεφ, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν από τον Γιούρι Κρασνοζάν. Τη Δευτέρα φιλοξενεί την Τσεχία.
Τελευταία 5: 2-2-1
Τερματοφύλακες: Σιντέλνικοφ (Ακτόμπε), Μόκιν (Σαχτέρ Καραγκαντί), Λογκινόφσκι (Αστάνα), Ποκατίλοφ (Σαχτέρ Καραγκαντί)
Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Αμπντούλιν (Ατιράου), Γκορμάν (Καϊράτ Αλμάτι), Ντμιτρένκο (Αστάνα), Σόμκο (Αστάνα), Ένγκελ (Ίνγκολσταντ), Μιροσνιτσένκο (Ακτόμπε), Σουγιουμπάγεφ (Ορντάμπασι Σιμκέντ), Βοροτνίκοφ (Ταράζ)
Μέσοι: Κάρποβιτς (Ατιράου), Νουργκάλιεφ (Ορντάμπασι), Κονισμπάγεφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Μπογκντάνοφ (Τόμπολ Κοστονάι), Κορόμπκιν (Ακτόμπε), Ισλαμχάν (Καϊράτ Αλμάτι), Λούνιν (Καϊράτ Αλμάτι), Ταγκιμπέργκεν (Ακτόμπε), Κοστρούμπ (Ατιράι), Ζουκόφ (Αστάνα)
Επιθετικοί: Κιζνιτσένκο (Κορόνα Κίλτσε), Νουσερμπάγεφ (Αστάνα), Ντζολτσίεφ (Αστάνα), Ζανγκιλίσμπαϊ (Σαχτέρ Καραγκαντί)
Προγνωστικά: Δύο ήττες για την Ολλανδία είναι πολύ και περιμένουμε να ξεσπάσει σήμερα κόντρα στο αδύναμο Καζακστάν. Τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο, με το over 3.5 να πληρώνει στο 1.75 (Goalbet).



21:45 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ
Προϊστορία: 2-1-4
ΤΟΥΡΚΙΑ: Ναυάγιο η εμφάνιση της στην Ισλανδία, με τα όσα είχε δείξει τον τελευταίο χρόνο σε φιλικά και επίσημα να μην προμηνύουν τέτοιο στραπάτσο με το καλημέρα. Πιέστηκε από νωρίς, γλίτωσε από δοκάρι στο 13’, αλλά τελικά το πρώτο γκολ ήρθε στο 18’ από στημένη φάση. Στο 59’ ο Τοπράκ έκανε χέρι και άφησε την ομάδα του με 10, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη και έτσι οι ελπίδες της ψαλιδίστηκαν. Στο 70’ είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μπουράκ Γιλμάζ να στέλνει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση και τελικά όλα τελείωσαν όταν δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 76’, παρά την προσπάθεια του Κιβράκ να απομακρύνει μακρινό σουτ, με το 3-0 να έρχεται αμέσως μετά τη σέντρα. Καινούρια πρόσωπα στην αποστολή σήμερα οι κίπερ Ζενγκίν (Μπεσίκτας), Μπαμπατσάν (Μπασακσεχίρ), οι αμυντικοί Αϊχάν (Σάλκε), Κουρτ (Σίβασπορ) και ο μέσος Βουράλ (Ακίσασπορ). Σε σχέση με τον αγώνα με την Ισλανδία έφυγαν οι κίπερ Κιβράκ (Τραμπζονσπόρ), Γκιουνόκ (Φενέρμπαχτσε), με τον πρώτο να πληρώνει τα σπασμένα για την «τριάρα», αφού έπαιξε βασικός. Λείπει επίσης ο αρχηγός της ομάδας, Εμρέ (Φενέρμπαχτσε), που είχε ξεκινήσει βασικός στο προηγούμενο, ο μέσος Εζέκ (Καραμπουκσπόρ) και ο επιθετικός Έρντινγκ (Σεντ Ετιέν). Τη Δευτέρα ταξιδεύει στη Λετονία.
Τελευταία 5: 3-0-2
Τερματοφύλακες: Ντεμιρέλ (Φενέρμπαχτσε), Ζενγκίν (Μπεσίκτας), Μπαμπατσάν (Μπασακσεχίρ)
Αμυντικοί: Γκιουνιούλ (Φενέρμπαχτσε), Ερκίν (Φενέρμπαχτσε), Τοπράκ (Λεβερκούζεν), Καγιά (Γαλατάσαραϊ), Κεϊμπάσι (Μπεσίκτας), Γκιουλιούμ (Μπεσίκτας), Τσαμντάλ (Γαλατάσαραϊ), Αϊχάν (Σάλκε), Κουρτ (Σίβασπορ)
Μέσοι: Τουράν (Ατλέτικο), Τοπάλ (Φενέρμπαχτσε), Ινάν (Γαλατάσαραϊ), Τέρε (Μπεσίκτας), Κίσα (Ακίσασπορ), Σαχάν (Μπεσίκτας), Αντίν (Γαλατάσαραϊ), Εζιακούπ (Μπεσίκτας), Τουφάν (Μπούρσασπορ), Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν), Βουράλ (Ακίσασπορ)
Επιθετικοί: Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ), Μπουλούτ (Γαλατάσαραϊ), Πεκμετέκ (Μπεσίκτας)
ΤΣΕΧΙΑ: Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας η εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ολλανδία που πέτυχε στην πρεμιέρα, που την έβαλε σε θέση οδηγού στον όμιλο από νωρίς, ενώ ακόμα πιο σημαντικό μπορεί να αποδεχθεί πως και τα δύο μεγάλα φαβορί στον όμιλο, Ολλανδία και Τουρκία, ηττήθηκαν στη δική τους πρεμιέρα. Προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Ντοκάλ στο 21’. Από κει και πέρα δε μπόρεσε να απειλήσει, δεχόμενη την ισοφάριση στο 55’. Η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις μετά από λάθος στην άμυνα της Ολλανδίας, με τον Πίλαρ να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Σημαντική η επιστροφή του έμπειρου μέσου Πλαζίλ (Μπορντό). Σε σχέση με το παιχνίδι με την Ολλανδία δεν βρίσκονται στις επιλογές του Πάβελ Βρμπα ο αμυντικός Μαζούτς (Ντνίπρο) και οι μέσοι Γίρασεκ (Αμβούργο), Πετρζέλα, Χοράβα (Βικτόρια Πλζεν). Over οι 6 από τις 7 αναμετρήσεις της με την Τσεχία. Τη Δευτέρα φιλοξενείται από το Καζακστάν.
Τελευταία 5: 1-2-2
Τερματοφύλακες: Τσεχ (Τσέλσι), Βατσλίκ (Βασιλεία), Παβλένκα (Μπανίκ Οστράβα)
Αμυντικοί: Κάντλετς (Φενέρμπαχτσε), Σίβοκ (Μπεσίκτας), Λιμπερσκί (Βικτόρια Πλζεν), Πούντιλ (Γουότφορντ), Σουτσί (Βασιλεία), Προτσάζκα (Βικτόρια Πλζεν), Καντεράμπεκ (Σπάρτα Πράγας), Ρεζνίκ (Βικτόρια Πλζεν)
Μέσοι: Ροσίτσκι (Άρσεναλ), Πλαζίλ (Μπορντό), Κολάρ (Βικτόρια Πλζεν), Νταριντά (Φράιμπουργκ), Πίλαρ (Βικτόρια Πλζεν), Ντοκάλ (Σπάρτα Πράγας), Κρεϊτσί (Σπάρτα Πράγας), Βάτσα (Σπάρτα Πράγας), Σουράλ (Σλόβαν Λίμπερετς)
Επιθετικοί: Λαφάτα (Σπάρτα Πράγας), Νέσιντ (Τσβόλε), Βίντρα (Γουότφορντ)
Προγνωστικά: Η Τουρκία θέλει να αντιδράσει, αλλά η Τσεχία έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία και δε θα το αφήσει να συμβεί εύκολα. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία στο 3.25 (Bet8.gr).
 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση