» » » » » » Προγνωστικά Στοιχήματος Serie A: «Ζαλισμένη» η Ρόμα



19.00 ΠΑΡΜΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Προϊστορία: 2-2-0
Πέρυσι: ΠΑΡΜΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 3-1

ΠΑΡΜΑ: Δεν μπόρεσε να γίνει αισθητή στην εστία της Αταλάντα στο ματς της περασμένης αγωνιστικής στο Μπέργκαμο και γνώρισε την ήττα με 1-0, δεχόμενη το γκολ στο 90′. Αναμφίβολα πρόκειται για την απογοήτευση του Καμπιονάτο η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, αφού βρίσκεται μόνη τελευταία στον πίνακα της βαθμολογίας. Επίσης, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και έξι συνολικά στο πρωτάθλημα (1-0-6). Νέα απώλεια του χαφ Χορκέρα (6 συμ.). Τραυματίες και οι στόπερ Παλέτα (1 συμ.), Κόστα (2 συμ.), ο μπακ Κασάνι (1 συμ.) και οι εξτρέμ Μπιαμπιανί (1 συμ.), Παλαντίνο (4 συμ.).

Εντός: 0-0-3
Γκολ: 11-17
Τελευταία 5: 11-17

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Σημαντικός βαθμός απέναντι στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους εντός έδρας με 1-1. Μάλιστα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Ζάζα στο 13′, όμως η χαρά της κράτησε μόλις για έξι λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις, όμως αυτό που μέτρησε στο τέλος ήταν το αποτέλεσμα. Αν και παραμένει ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-3), εντούτοις έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και η συνέχεια αναμένεται καλύτερη. Τραυματίες οι στόπερ Αριάουντο (2 συμ.), Καναβάρο (4 συμ.) και ο φορ Φλόρο Φλόρες (4 συμ.).

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 4-13
Τελευταία 5: 0-3-2

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν θα έχει εύκολο έργο η Πάρμα, αλλά είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το παιχνίδι. Άσος και 1,75 στην Novibet.

21.45 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΡΟΜΑ

Προϊστορία: 8-10-17
Πέρυσι: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΡΟΜΑ 0-2

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Από τις ευχάριστες εκπλήξεις η Σαμπντόρια, που μαζί με την Γιουβέντους είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην Serie A (4-3-0). Πάντως θα μπορούσε να έχει και καλύτερο απολογισμό αν δεν σπαταλούσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σαρδηνία με την Κάλιαρι, αφού στο τέλος έφυγε από το γήπεδο με το ισόπαλο 2-2. Μπροστά στο σκορ με Γκαμπιαντίνι (28′) και Ομπιάνγκ (39′), όμως η αποβολή του Κατσιατόρε άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα. Σήμερα το αήττητο της κινδυνεύει, καθώς υποδέχεται την πληγωμένη Ρόμα στην Γένοβα. Τιμωρημένος ο μπακ Κατσιατόρε (5 συμ.). Τραυματίες οι χαφ Κρίστισιτς (4 συμ.) και ο πορτιέρο Βιβιάνο (7 συμ.).

Εντός: 3-0-0
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 3-2-0

ΡΟΜΑ: Ότι πήγαινε στην εστία της.. έγραφε. «Μαύρο» βράδυ αυτό της Τρίτης για την Ρόμα, που γνώρισε τον διασυρμό εντός έδρας από την Μπάγερν Μονάχου με 7-1. Όλα της πήγαν στραβά, με τον τερματοφύλακα Ντε Σάνκτις να μην είναι σε καθόλου καλή ημερα, όπως και ο Άγγλος μπακ Άσλεϊ Κόουλ. Στο πρωτάθλημα πάντως προέρχεται από το εύκολο 3-0 επί της Κιέβο και μείωσε στο πόντο την διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Τιμωρημένος ο στόπερ Μανωλάς (6 συμ.). Νέοι τραυματίες ο μπακ Μαϊκόν (6 συμ.) και ο χαφ Κεϊτά (6 συμ.).

Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 14-4
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά Στοιχήματος: Άγνωστο πως θα αντιδράσει η Ρόμα, αλλά προτιμότερο το goal/goal με 1,83 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση