» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Γαλλία: Περνάει πρώτη η Παρί Σεν Ζερμέν



21.30 ΜΕΤΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προϊστορία: 6-5-13
Πέρυσι: –

ΜΕΤΣ: H άσχημη ημέρα από την αρχή φάνηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τουλούζ, όπου έμεινε από το 3′ πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια δεν μπόρεσε να συνέλθει και αντί αυτού δέχθηκε άλλα δύο γκολ για να χάσει το ματς με 3-0. Όχι ότι η πορεία της δεν είναι καλή μέχρι στιγμής, αφού σαν νεοφώτιστη ομάδα έχει πανηγυρίσει ήδη πέντε νίκες (5-3-5). Σαφώς και σήμερα είναι για όλους στον σύλλογο μια μεγάλη βραδιά, αφού η Μετς υποδέχεται την πρωταθλήτρια και παντοδύναμη τα τελευταία χρόνια Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν προλαβαίνουν λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Μπούσμαν (11 συμ./3 γκολ), ο μέσος Ρόκι (3 συμ.) και ο νεαρός επιθετικός Κορνέ.

Εντός: 4-2-0
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 1-1-3


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Αποφασιστική στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Μαρσέιγ και δίκαιη επικράτηση με 2-0 μπροστά στο κοινό της. Καθοριστικό το πρώτο τέρμα από τουν Μόουρα στο 38′, ενώ εκματαλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή από το 79′ για να «κλειδώσει» τη νίκη με τέρμα του Καβάνι στο 86′. Αυτό το τρίποντο έφερε σε απόσταση βολής του ενός βαθμού από την πρωτοπόρου Μαρσέιγ την ομάδα του Λοράν Μπλαν, που συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο Σαμπιονά. Όσον αφορά το Champions League υποδέχεται την Τετάρτη τον Άγιαξ. Επιστρέφει σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο σούπερ σταρ Ιμπραϊμοβιτς (5 συμ./5 γκολ) και ο Μπλαν έχει σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

Εκτός: 3-4-0
Γκολ: 25-8
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Τα πάντα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, που καλείται να εμφανιστεί σοβαρή και να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μετς. Και μπορεί να το κάνει, διατηρώντας την εστία της απαραβίαστη. Το no goal στο 1,65 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση