» » » » » » » Στοίχημα Προβλέψεις Γαλλία: Μειώνει κι’ άλλο η Παρί Σεν Ζερμέν




18.00 ΛΟΡΙΑΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προϊστορία: 7-5-10
Πέρυσι: ΛΟΡΙΑΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 0-1

ΛΟΡΙΑΝ: Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Καέν δεν απέφυγε την ήττα εκτός έδρας με 2-1. Δέχθηκε το πρώτο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό, ισοφάρισε στο 24′ με πέναλτι του Αγιού, αλλά το τέρμα της ήττας ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και το 54′. Έξι ήττες στα εφτά τελευταία παιχνίδια για την ομάδα της Βρετάνης, που με συνολικό απολογισμό 3-1-7 παραμένει σταθερά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ουσιαστικά κομπλέ για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Εντός: 1-1-3
Γκολ: 9-14
Τελευταία 5: 1-0-4

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Αν και είχε πολλές απουσίες στο εντός έδρας ματς με την Μπορντό, βρήκε τις λύσεις με δύο πέναλτι του Μόουρα στο 45′ και 50′, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λαβέτσι στο 81′. Οι δύο ομάδες έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές από το πρώτο ημίχρονο, αλλά τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα του Λοράν Μπλαν, που εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μαρσέιγ από την Λιόν με 1-0 και μείωσε την διαφορά της από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς. Απουσιάζουν εκ νέου ο σταρ Ιμπραϊμοβιτς (5 συμ./5 γκολ) και ο στόπερ Μαρκίνιος (7 συμ./1 γκολ, ενώ τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ Φαν Ντερ Βιλ (8 συμ.).

Εκτός: 2-4-0
Γκολ: 21-7
Τελευταία 5: 3-2-0

Στοίχημα Προβλέψεις: Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι σε θέση να πάρει το ματς από το πρώτο κιόλας μέρος. Διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό στο 2,18 από την Goalbet.




21.00 ΛΙΛ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Προϊστορία: 16-11-8
Πέρυσι: ΛΙΛ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1-0

ΛΙΛ: Την έχει πάρει η κατρακύλα και δεν λέει να συνέλθει. Αυτή την φορά ηττήθηκε από την Ρεν στην Βρετάνη με 2-0, δεχόμενη δύο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Απείλησε και πάλι ελάχιστα την αντίπαλη ομάδα και δεν είχε την ευκαιρία να μπει στην συνέχεια την διεκδίκηση του αγώνα. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στο Σαμπιονά, με την Λιλ υποχωρεί σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας. Τιμωρημένος ο μέσος Μπαλμόν (9 συμ.) και τραυματίας ο έταιρος μέσος Μαβουμπά (7 συμ./1 γκολ).

Εντός: 3-2-1
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 1-0-4

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Βρίσκει και πάλι τα πατήματα της, μετρώντας πλέον δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα είχε φέρει ισοπαλία στο Μιλάνο (0-0) με την Ίντερ για το Europa League. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε της Μετς εντός έδρας με 1-0, χάρη σε τέρμα του Γκρέιντελ στο 74′. Ανέβηκε έτσι εκ’ νέου στο Σαμπιονά, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τραυματίες ο μπακ Κλερκ (5 συμ.) και ο επιθετικός Μονέ Πακέ (10 συμ./1 γκολ).

Εκτός:
Γκολ: 11-10
Τελευταία 5: 2-1-2

Στοίχημα Προβλέψεις: Πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου δεν αναμένονται πολλά γκολ. Το under 2,5 στο 1,55 από την Mybet.




21.00 ΝΙΣ – ΛΙΟΝ

Προϊστορία: 5-9-19
Πέρυσι: ΝΙΣ – ΛΙΟΝ 0-1

ΝΙΣ: Απίστευτη εμφάνιση και φυσικά η έκταση του σκορ που έδωσε στη νίκη της επί της Γκινκάμπ με 7-2! Μάλιστα η αντίπαλος της μπήκε μπροστά στο σκορ στο 8′, όμως ο Κάρλος Εντουάρντο πήρε το «όπλο» του και με πέντε γκολ ήταν όλα τα λεφτά για τη Νις, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Πλέα, Μποτεάκ. Καλό το ξεκίνημα της μέχρι στιγμής, φτάνοντας τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα (5-2-4) και σήμερα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στην φορμαρισμένη Λιόν. Εκ νέου εκτός ο μέσος Ντιγκάρ (5 συμ.).

Εντός: 3-1-2
Γκολ: 16-15
Τελευταία 5: 3-1-1

ΛΙΟΝ: Στο πέρασμα της κέρδισε και την πρωτοπόρο Μαρσέιγ, με το «φτωχό», αλλά το ίδιο καθοριστικό 1-0 εντός έδρας. «Χρυσός» της σκόρερ ο Γκουρκίφ στο 65′, γκολ που διαφύλλαξε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Τρεις σερί νίκες για την ομάδα του Φουρνιέ, ενώ στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές έχει απολογισμό 5-2-0. Τρίτη πλέον στον πίνακα της βαθμολογίας και κάλυψε σε μεγάλο βαθμό το κακό ξεκίνημα στην σεζόν. Τιμωρημένος ο μέσος Γκοναλόν (11 συμ.). Τραυματίας ο επίσης μέσος Φερί (10 συμ.).

Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 21-9
Τελευταία 5: 4-1-0

Στοίχημα Προβλέψεις: Το αήττητο των εφτά αγωνιστικών της Λιόν κινδυνεύει σήμερα και στοιχηματικά θα σταθούμε μονάχα στο goal/goal, που πληρώνει 1,75 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση