» » » » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Ολλανδία: Επικίνδυνη έξοδος στο Γκρόνινγκεν



13.30 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Προϊστορία: 7-7-25
Πέρυσι: ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 1-0

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ: Από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο ότι δεν μπορεί να «χτίσει» ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων. Έτσι μετά τη νίκη επί της Μπρέντα, ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τσβόλε με κάτω τα χέρια, όντας πίσω στο σκορ από το 5ο κιόλας λεπτό. Πάντως δυνατότητες σαν ομάδα έχει και ειδικά μπροστά στο κοινό της, όπου διατηρεί σχεδόν το απόλυτο (4-1-0). Λείπει ο μέσος Φαν Ντερ Φέλντεν (9 συμ.) και ορισμένοι μακροχρόνιοι.

Εντός: 4-1-0
Γκολ: 13-19
Τελευταία 5: 1-2-2

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Έστω και με την ψυχή στο στόμα πέρασε νικηφόρα και από το Άλμελο της Χέρακλες με 2-1. Αυτό διότι έχανε με 1-0 στο 29′, αλλά έφερε το ματς στα ίσα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Ντε Γιονγκ. Η λύτρωση για την Αϊντχόφεν ήρθε στο 92′, με τον Ρέκικ να κάνει την ανατροπή και να δίνει στην ομάδα του ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς. Εξάλλου, παραμένει σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σήμερα έχει να παίξει στην αήττητη έδρα της Γκρόνινγκεν. Εδώ και καιρό εκτός ο μέσος Χίλεμαρκ (5 συμ.).

Εκτός: 4-0-2
Γκολ: 33-9
Τελευταία 5: 5-0-0

Προβλέψεις Στοίχημα: Από τις πιο δύσκολες έδρες που θα συναντήσει φέτος η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν. Η ισοπαλία φτάνει στις τιμές του 3,80 από την Mybet.




15.30 ΤΣΒΟΛΕ – ΤΒΕΝΤΕ

Προϊστορία: 1-6-3
Πέρυσι: ΤΣΒΟΛΕ – ΤΒΕΝΤΕ 1-1

ΤΣΒΟΛΕ: Η πολύ καλή της πορεία συνεχίζεται και επέστρεψε στις νίκες απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Γκρόνινγκεν με 2-0. Με αυτογκόλ μπροστά στο σκορ μόλις στο 5′, με τον Νέτσιντ να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του στο 58′. Είχε να γευτεί την χαρά της νίκη για τέσσερις αγωνιστικέςς, όμως η αλήθεια είναι ότι έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και το οποίο συνεχίζεται σήμερα με αντίπαλο την Τβέντε. Τιμωρημένος ο φορ Νέτσιντ (11 συμ./5 γκολ). Τραυματίας ο στόπερ Μπούρσε (11 συμ./1 γκολ).

Εντός: 5-1-0
Γκολ: 20-16
Τελευταία 5: 1-2-2

ΤΒΕΝΤΕ: Εντυπωσιακό πέρασμα από το Ντόρντρεχτ, όπου σταμάτησε στο 4-0 και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Στην συνέχεια του ματς δεν είχε πρόβλημα να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Δύο σερί τρίποντα για την Τβέντε, που παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημ (5-6-1). Πάντως βρίσκεται ήδη εννιά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Παραμένει νοκ άουτ ο μέσος Εγκάν (4 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 2-3-1
Γκολ: 23-12
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Δύσκολο ματς, αλλά η Τβέντε δείχνει να έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της, ενώ για την Τσβόλε θα λείψει και ο χρήσιμος Νέτσιντ. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 2,00 από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση