» » » » » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ: Αδιάφορος και με απουσίες ο ΠΑΟ



18:00 ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία: 1-0-0
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ 1-2

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Είχε εύκολο έργο κόντρα στην Τέρεκ Γκρόζνι και επικράτησε με 3-0 στην Αρένα Κίμκι. Δύο γκολ πέτυχε στο πρώτο μέρος, σε διάστημα τριών λεπτών (Κοκόριν 26’, Κουράνι 29’), στην επανάληψη δεν πιέστηκε, είχε τον έλεγχο και στο τέλος κατάφερε να πετύχει και τρίτο με εύστοχο πέναλτι του Κουράνι. Πέτυχε έτσι τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς να δεχτεί τέρμα, μετά το 1-0 στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ και ανέβηκε στην 3η θέση της Πρέμιερ, δύο βαθμούς πίσω από την Κράσνονταρ, αλλά με αγώνα λιγότερο. Οι σερί νίκες εντός έδρας φτάνουν τις τρεις, αν υπολογίσουμε και αυτή κόντρα στην Εστορίλ, όπου και πάλι κράτησε το μηδέν στην άμυνα (1-0), κάνοντας έτσι το απόλυτο στον όμιλο του Γιουρόπα και εξασφαλίζοντας άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θέλει τη νίκη σήμερα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά και μία πιο ευνοϊκή κλήρωση στη συνέχεια, αλλά δεν αποκλείεται να της φτάνει και ο ένας βαθμός στα δύο τελευταία (εκτός με PSV το επόμενο) για να το πετύχει. Νο goal τα 5 τελευταία εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερα σερί under πριν το τελευταίο 3-0. Εκτός ο αμυντικός μέσος Ντενίσοφ (10 συμμ.).

Τελευταία 5: 3-0-2


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπορεί να υπήρχε κατήφεια μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας, ευκαιρία που έχασε μέσα από τα χέρια του στο 2-3 με την PSV στη Λεωφόρο (προηγούνταν με 2-1 στο ημίχρονο), αλλά έκλεισε με πολύ καλό τρόπο τις υποχρεώσεις του πριν τη διακοπή, επικρατώντας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1. Μέτριο το πρώτο μέρος, έδειξε να το πιστεύει περισσότερο στην επανάληψη και προηγήθηκε με τον Ατζαγκούν στο 51’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 64’, αλλά ο Καρέλης του έδωσε τη νίκη στο 79’. Απαλλαγμένος από την Ευρώπη πλέον, έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε διεκδίκηση του πρωταθλήματος, έχοντας μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς. Τρεις σημαντικές απουσίες για τον Αναστασίου, αφού στην Αθήνα έμειναν ο αρχηγός Ζέκα (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Καρέλης (9 συμμ./3 γκ.), Ατζαγκούν (8 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις Στοίχημα: Ο Αναστασίου προφυλάσσει παίχτες, κάτι που δεν αποκλείεται να πράξει και ο Τσερτσέσοφ, που θέλει να δώσει βαρύτητα στα εγχώρια, πριν τη μεγάλη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος (σταματάει για 3 μήνες). Η αγωνιστική φιλοσοφία των δύο ομάδων λέει over, αλλά τα δεδομένα μας εμπνέουν να πάμε κόντρα. Under στο 1.97 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση