» » » » » » » » Πάμε Στοίχημα Serie A: Σκορ και θέαμα με Σασσουόλο


19.00 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΡΟΝΑ

Προϊστορία: 4-1-5
Πέρυσι: ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΡΟΝΑ 1-2

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Δείχνει αρκετά ώριμη φέτος και αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα με την παραμονή της στην Serie A. Και αφού γλίτωσε από το σημείο του πέναλτι στο 30′ εκτός έδρας με το Τορίνο, την τιμώρησε με γκολ στο 87′ ο Φλόρο Φλόρες για ένα σπουδαίο διπλό με 1-0. Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο διεύρυνε το αήττητο της σερί στις έξι αγωνιστικές, ενώ γενικά χάνει πολύ δύσκολα μέχρι στιγμής (3-6-3). Πάντως μπροστά στο κοινό της έχει περισσότερες ισοπαλίες από νίκες και ήττες (1-4-1). Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Ζάζα (8 συμ./2 γκολ).

Εντός: 1-4-1
Γκολ: 11-15
Τελευταία 5: 3-2-0

ΒΕΡΟΝΑ: Η άμυνα της την πρόδωσε γι’ ακόμη μια φορά στην εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα με 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, ισοφάρισε με τον φορμαρισμένο Νίκο Λόπες στο 39′, όμως επέτρεψε πολλές φάσης στην αντίπαλο και το πλήρωσε με δεύτερο τέρμα στο 62′. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί ισοπαλίες για την ομάδα του Αντρέα Μαντορλίνι, δεχόμενη σε όλες από ένα γκολ και πάνω. Τραυματίες οι μπακ Μάρτιτς (6 συμ.), Σόρενσεν (5 συμ.), ο μέσος Ομπάντι (8 συμ.) και ο εξτρέμ Γιάνκοβιτς (6 συμ.).

Εκτός: 1-3-2
Γκολ: 14-20
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ενδιαφέρον ματς αναμένεται με δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά. Καθόλου απίθανο το goal/goal στην τιμή του 1,70 από τον Stoiximan.


21.45 ΚΙΕΒΟ – ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία: 5-9-10
Πέρυσι: ΚΙΕΒΟ – ΛΑΤΣΙΟ 0-2

ΚΙΕΒΟ: Σημαντικός βαθμός μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός στο «Φρίουλι» και το 1-1 με αντίπαλο την πάντα αξιόλογη Ουντινέζε. Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε την αυτοσυγκέντρωση της στην συνέχεια και απάντησε με τέρμα του Ραντοβάνοβιτς στο 75′. Έτσι έφτασε το μίνι σερί των τριών αήττητων αγωνιστικών, αλλά σήμερα έχει εξίσου δύσκολο εμπόδιο, υποδεχόμενη την Λάτσιο. Τραυματίες ο μπακ Σάρντο (4 συμ.) και ο επιθετικός Μπότα (4 συμ.).

Εντός: 1-2-3
Γκολ: 9-17
Τελευταία 5: 1-2-2

ΛΑΤΣΙΟ: Το «Ολίμπικο» σχεδόν γέμισε, όμως ο κόσμος της έφυγε απογοητευμένος, μετά το 0-3 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ήδη από το 25′ πίσω στο σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε άλλα δύο τέρματα για να χάσει και μαθηματικά το παιχνίδι. Δύο σερί ήττες για την Λάτσιο, που έδειχνε πριν από αυτές ένα πολύ σοβαρό και αξιόλογο πρόσωπο. Εκτός έδρας μετράει 2-1-3 στις έξι πρώτες εξορμήσεις της και θα ήθελε όσο τίποτα ένα διπλό σήμερα στην Βερόνα για να ρεφάρει τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα. Τιμωρημένος ο μπακ-χαφ Λούλιτς (12 συμ./2 γκολ). Τραυματίες οι στόπερ Σιανί (7 συμ.), Τζεντιλέτι (2 συμ.) και ο μπακ Περεϊρίνια (1 συμ.).

Εκτός: 2-1-3
Γκολ: 21-16
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόβλεψη Πάμε Στοίχημα: Δύσκολο παιχνίδι αν μη τι άλλο, έχοντας πολύ Χ μέσα. Η ισοπαλία πληρώνει 3,40 στην Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση