Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα έδωσε η εμβόλιμη αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να παρέμεινε μόνος πρώτος, γνώρισε όμως βαριά ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 0-3 (Λίλα 26’, Κοροβέσης 73’, Μανιάς 93’) και είδε τον Ολυμπιακό να τον πλησιάζει στον ένα βαθμό, ο οποίος κέρδισε με δυσκολία χθες τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0, με δύο γκολ του Μήτρογλου (36’, 91’), στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Αμπιντάλ. Η αγωνιστική έκλεισε με ακόμα μία καλή είδηση για τους πρωταθλητές, που είδαν τον μεγάλο αντίπαλό τους να γνωρίζει βαριά ήττα στη Ξάνθη από την τοπική ομάδα με 4-2 (Γούτας 3’, Βασιλακάκης 16’, Σολτάνι 52’, Καπετάνος 63’/Καρέλης 17’, 65’), με την μεταξύ τους διαφορά να ανοίγει έτσι στους 4 βαθμούς.
Η αγωνιστική ξεκίνησε στη λίμνη του Δημοτικού Γηπέδου Κομοτηνής, όπου ο Πανθρακικός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης με 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο, αν και το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος (Τζάνης 8’/Γκοϊάν 31’).
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη δεν είχε ευεργετικά αποτελέσματα και έτσι οι Κρητικοί έχασαν δίκαια εκτός έδρας από την ανώτερη Κέρκυρα με 3-1, με μεγάλη εμφάνιση και ανατροπή των γηπεδούχων στην επανάληψη (Καϊκούτ 52’, 67’, Μαρκόφσκι 63’/Φιντέλεφ 38’).
Σαφώς πιο εύκολο το έργο της Βέροιας κόντρα στην ουραγό Νίκη Βόλου, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 (Κάμπορα 38’, Καλτζάς 84’), ενώ την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός κέρδισε στο Αγρίνιο τον Πλατανιά με 1-0 (), χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του και δίνοντας έτσι συνέχεια στις εντός έδρας εμφανίσεις.
Σκληρό παιχνίδι στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ΟΦΗ και Καλλονή, με το τελικό 1-1 να είναι το πιο δίκαιο στο αποτέλεσμα. Το σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε ένα δίλεπτο στα τελευταία 20’ (Χουάνμα 70’, Μακρής 72’), ενώ η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο τελείωσε το παιχνίδι με 10, λόγω της αποβολής του Τριποτσέρη στο 81’.
Τέλος, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι με 1-0, χάρη στην κεφαλιά του Παπάζογλου στην πρώτη φάση του αγώνα (7’), με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 στο 69’ λόγω της αποβολής του Ζίτο.

Συνολικά τα αποτελέσματα της εμβόλιμης:
Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Κέρκυρα – Εργοτέλης 3-1
Βέροια – Νίκη Βόλου 2-0
Παναιτωλικός – Πλατανιάς 1-0
ΟΦΗ – Καλλονή 1-1
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 3-0
Ξάνθη – Παναθηναϊκός 4-2

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση