Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και τελικά η ομάδα του Βόλου πάει προς διάλυση, ενώ μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να αποσυρθεί από την Σούπερ Λιγκ, κάτι για το οποίο είχε κάνει δηλώσεις και ο Ανδρέας Πάτσης, πρώην μεγαλομέτοχος, που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες. Ως εκ τούτου ο αγώνας της με τον Παναιτωλικό αναβάλλεται, με το παιχνίδι να κατοχυρώνεται στον Παναιτωλικό, ενώ για τη νίκη θα αρχίσει η αφαίρεση βαθμών, μέχρι την οριστική απόφαση για αποχώρηση.
Αυτή είναι η σχετική ανακοίνωση της ΓΣ της Σούπερ Λιγκ:
«H Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1. Εξελέγη με 12 ψήφους ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης ως εκπρόσωπος της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, λόγω της εκλογής του κ. Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου του Δ.Σ. της Super League. Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν «παρών», ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ΠΑΕ Βέροια, Νίκη Βόλου, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα»
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1. Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής καθώς και της 18ης έως και της 34ης Αγωνιστικής (Β’ Γύρου) του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.
2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η χορήγηση παράτασης για την απόσυρση των προσωρινών διαταγών εις βάρος της Super League των ΠΑΕ ΟΦΗ και Πανιώνιος μέχρι και τις 12/01/2015. Απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.
* Σημειώνεται ότι ο αγώνας Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός δε θα διεξαχθεί και θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση επί του θέματος τις προσεχείς ημέρες».
Για το θέμα έκανε δηλώσεις και ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της Λίγκας, μετά το μεσημεριανή σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου:
«Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό. Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση