» » » » » » Ομάρ Ελαμπντελαουί: Έχουμε πιθανότητες να πάμε στον επόμενο γύρο.


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Ολυμπιακό, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια.
Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Καλλονής και πλέον μπορεί να ονειρεύεται βάσιμα ότι το 2015 θα κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναγέννηση των Πειραιωτών είναι και ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος εμφανίζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο.
«Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός με βοηθάει να φτιάξω χαρακτήρα παίζοντας με τη φανέλα του. Χαρακτήρα νικητή. Αλλάζει και η νοοτροπία μου.
Αποκτώ νοοτροπία νικητή παίζοντας γι’ αυτήν την ομάδα. Όπως ξέρετε, σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όλοι περιμένουν να κερδίζεις κάθε ματς.
Κι αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι κάτι καλό. Μαθαίνω ως ποδοσφαιριστής και βελτιώνομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος.
Στη συνέχεια στάθηκε και στην κλήρωση του Europa League, όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο.
«Αν και δεν ξέρω ακόμα πολλά για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, είμαι χαρούμενος με την κλήρωση. Νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες να πάμε στον επόμενο γύρο.Το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο του Europa League προσφέρεται στο 26.00 στις στοιχηματικές εταιρίες.
Και σίγουρα οι πιθανότητες πρόκρισης αυξάνονται αν κάνουμε παιχνίδια όπως αυτά με τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο στο… σπίτι μας. Ειδικά αυτά τα δύο», πρόσθεσε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση