» » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Γαλλία: Στα δύσκολα οι πρωτοπόροι



15.00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΙΛ
Προϊστορία: 14-8-10
Πέρυσι: ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΙΛ 0-0
ΜΑΡΣΕΪΓ: Δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Παρί Σεν Ζερμέν μια μέρα πριν που έχασε από την Γκινγκάμπ, αφού και αυτή ηττήθηκε από την Μονακό με 1-0. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν ήταν το ίδιο επικίνδυνη όσο της προηγούμενες φορές και μια από τις ελάχιστες φορές που απειλήθηκε δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 67′. Έστω και με πολύ δυσκολία στα τελευταία ματς διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στον πόντο την Παρί Σεν Ζερμέν και στους δύο την εκπληκτική Λιόν. Αμφίβολη η συμμετοχή του εξτρέμ Αλεσαντρινί (13 συμ./1 γκολ).
Εντός: 8-0-1
Γκολ: 36-16
Τελευταία 5: 3-1-1
ΛΙΛ: Επιτέλους χαμογέλασε μετά από καιρό, καθώς επιβλήθηκε μπροστά στο κοινό της επί της Τουλούζ με 3-0. Καλύτερη εκκίνηση στο ματς δεν μπορούσε να φανταστεί, αφού η αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο μόλις στο 2ο λεπτό και στην συνέχεια όλα πήραν τον δρόμο τους και να σκοράρουν οι Σιντιμπέ (6′), Μέντες (50′) και Ρου (78′). Είχαν προηγηθεί δύο σερί ισοπαλίες, για μια Λιλ που κάνει μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της στην βαθμολογίας. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εκτός: 1-2-5
Γκολ: 14-15
Τελευταία 5: 1-2-2
Στοίχημα Προγνωστικά: Δείχνει καλύτερο πρόσωπο τελευταία η Λιλ, αλλά κακά τα ψέματα, η έκβαση του παιχνιδιού στο «Βελοντρόμ» εξαρτάται από τις διαθέσεις της Μαρσέιγ. Προβάδισμα στον άσο και το 1,70 της Championsbet.

18.00 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΕΒΙΑΝ
Προϊστορία: 5-2-1
Πέρυσι: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΕΒΙΑΝ 1-0
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Νις, χωρίς τέρματα (0-0). Μάλιστα, η ίδια όπως και η αντίπαλος έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές από το 37′. Όπως και να έχει ένας βαθμός στη Νίκαια δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Μια Σεντ Ετιέν που έχει να χάσει εννιά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Επίσης, διατηρεί ανέπαφη την εστία της στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο Σαμπιονά. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εντός: 5-3-1
Γκολ: 19-12
Τελευταία 5: 3-2-0
ΕΒΙΑΝ: Πάλεψε στα ίσα το εκτός έδρας ματς με την Ρεμς, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα με 3-2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 14′, ανέτρεψε το ματς στο 57′ και 69′ με Βας και Καμπόν αντίστοιχα, αλλά μέχρι το 80′ το παιχνίδι είχε γυρίσει εις βάρος της σε 3-2. Δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ για τους «ροζ», που δείχνουν να χάνουν και πάλι την φόρμα τους. Εκτός έδρας μετρούν μέχρι στιγμής δύο διπλά σε έξι εξόδους τους (2-0-6). Τιμωρημένος ο αμυντικός Καμπόν (10 συμ./1 γκολ). Τραυματίας ο μέσος Κονέ (13 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-0-6
Γκολ: 20-29
Τελευταία 5: 3-2-0
Στοίχημα Προγνωστικά: Αρκετά αποτελεσματική η φετινή Σεντ Ετιέν, που θα βρει τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες. Στο 1,55 ο άσος από την Goalbet.

22.00 ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΙΟΝ
Προϊστορία: 10-16-19
Πέρυσι: ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΙΟΝ 1-2
ΜΠΟΡΝΤΟ: Τέλος στο μίνι αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών, αφού γνώρισε την ήττα από τη Ναντ εκτός έδρας με 2-1. Πίσω στο σκορ στο 22′, ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με αυτογκόλ, αλλά με τον ίδιο τρόπο μπήκε και το γκολ της ήττας στο 67′. Έχει ένα θέμα με τα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Βίλι Σανιόλ, αλλά μπροστά στο κοινό της κέρδισε τα τρία πιο πρόσφατα. Με πλήρη αποστολή ο νεαρός τεχνικός του συλλόγου.
Εντός: 6-2-0
Γκολ: 26-22
Τελευταία 5: 2-1-2
ΛΙΟΝ: Τρελαίνει κόσμο τελευταία η Λιόν, σε σημείο να διεκδική και πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, «καθάρισε» εύκολα την Καέν εντός έδρας με 3-0, έχοντας και πάλι πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο φορ Λακαζέτ, που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στο 7′ και 58′, ενώ το σκορ έκλεισε στο 62′ με τον Μπενζιά. Τρεις διαδοχικές νίκες για το σύνολο του Φουρνιέ στο πρωτάθλημα, που πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Μαρσέιγ, αν και λίγες αγωνιστικές πριν δεν την περίμενε κανείς. Τραυματίες ο μέσος Μαλμπράνγκ (14 συμ./3 γκολ), ο μεσοεπιθετικός Φεκίρ (14 συμ./6 γκολ) και ο φορ Μπενζιά (5 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 2-3-3
Γκολ: 35-17
Τελευταία 5: 3-1-1
Στοίχημα Προγνωστικά: Πολύ δύσκολο παιχνίδι το συγκεκριμένο και μπορεί να πάει παντού. Δεν μπλέκουμε με νικητή, παρά μόνο με το goal/goal στο 1,80 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση