» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Μπουντεσλίγκα: Παίζει μόνη της η Μπάγερν



21.30 ΜΑΪΝΤΖ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Προϊστορία: 3-2-12
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΜΠΑΓΕΡΝ 0-2
ΜΑΪΝΤΖ: Είχε ως στόχο να μην ηττηθεί στην Κολωνία και τα κατάφερε με το ισόπαλο 0-0. Απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία, αλλά και αυτή με την σειρά της δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Αυτή ήταν η ένατη ισοπαλία της Μάιντζ στο πρωτάθλημα (3-9-4), ενώ σεν κερδίζει εδώ και οχτώ αγωνιστικές. Το αρνητικό της σερί πιθανότατα θα διευρυνθεί, αφού έχει να αντιμετωπίσει σήμερα την μακράν καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος Μπάγερν Μονάχου. Τραυματίες παραμένουν ο αμυντικός Μπούνγκερτ (11 συμ.) και οι μέσοι Χόφμαν (6 συμ./3 γκολ), Μπαουμγκάρτλινγκερ (10 συμ.), Μόριτζ (7 συμ.).
Εντός: 2-4-1
Γκολ: 18-21
Τελευταία 5: 0-3-2
ΜΠΑΓΕΡΝ: Κερδίζει από συνήθεια πλέον και ειδικά στα εγχώρια. Την Τρίτη που μας πέρασε κέρδισε άνετα με 2-0 εντός έδρας την Φράιμπουργκ, σκοράροντας με Ρόμπεν (41′) και Μίλερ (48′). Ολοένα και ανοίγει την διαφορά με την δεύτερη Βόλφσμπουργκ και πλέον είναι στο +11 από την δεύτερη θέση. Επίσης, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Μπουντεσλίγκα (13-3-0) και απ’ ότι φαίνεται θα έχει άλλη μια εύκολη χρονιά στην υπεράσπιση των κεκτημένων της. Πολλές οι απουσίες, με νεότερες αυτές του στόπερ Μπενατιά (8 συμ./1 γκολ), του μέσου Ρόντε (10 συμ./1 γκολ) και του φορ Λεβαντόφσκι (15 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 4-3-0
Γκολ: 39-3
Τελευταία 5: 5-0-0
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δεν σκοράρει που δεν σκοράρει η Μάιντζ, παίζει και σήμερα με την απροσπέλαστη Μπάγερν Μονάχου. Κρατάμε το no goal στο 1,63 από την Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση