» » » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Από νωρίς το «αφεντικό» η Ρεάλ Μαδρίτης



21.45 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 1-2-7
Πέρυσι: ΑΛΜΕΡΙΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-5
ΑΛΜΕΡΙΑ: Απογοητευτική όσο δεν γίνεται στο εκτός έδρας ματς με τη νεοφώτιστη Εϊμπάρ, όπου υπέστη τον διασυρμό με 5-2. Από το πρώτο μισάωρο ήδη πίσω στο σκορ με 3-0 και δεν ήταν δυνατό όπως ήταν και το λογικό να επιστρέψει στην συνέχεια στο ματς.     Τα γκολ της μείωσης ο Σοριάνο στο 43′ και ο Έντγκας Μέντες στο 77′. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση για την Αλμερία, που μετράει 0-2-6 στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές και επίσης έχει την ατυχία να αντιμετωπίζει σήμερα την πρωτοπόρο και φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης. Μοναδικό ερωτηματικό η συμμετοχή του βασικού αμυντικού Ντος Σάντος (11 συμ./1 γκολ).
Εντός: 0-3-4
Γκολ: 11-20
Τελευταία 5: 0-1-4
ΡΕΑΛ Μ.: Στο… ρελαντί κέρδισε και την Θέλτα με 3-0 στο πρωτάθλημα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που σημείωσε χατ τρικ. Σταθερά πρώτη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που μεσοβδόμαδα είχε αγώνα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όπου δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Λουντογκόρετς και επικράτησε εντός έδρας με 4-0. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Ίσκο. Εκτός λόγω τραυματισμού ο στόπερ Σέρχιο Ράμος (13 συμ./2 γκολ) και οι μέσοι Μόντριτς (10 συμ./1 γκολ)Τζέιμς Ροντρίγκες (14 συμ./5 γκολ), Κεντίρα (4 συμ.).
Εκτός: 6-0-1
Γκολ: 51-12
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοίχημα: Ξεκάθαρο φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης και μπορεί να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση νίκη. Διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό και 1,55 από την Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση