» » » » » » Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Βλέπουν 16άδα οι «μπέμπηδες»


21:55 ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Προϊστορία: 0-1-1
ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ (Λιγκ 2): Από δύο κολλητές νίκες προέρχεται η Κέιμπριτζ, που μετά τη Καρλάιλ, επικράτησε και της Νιούπορτ, πολύ άνετα με 4-0. Αγωνίζεται στη Λιγκ 2 (4η κατηγορία) όπου βρίσκεται στη 12η θέση και 6 βαθμούς μακριά από τις θέσεις των μπαράζ, με αγώνα λιγότερα από τους 7 πρώτους. Δεν θεωρείται από τα φαβορί για άνοδο, αλλά υπάρχει διάθεση και με τη μορφή του πρωταθλήματος, που είναι μαραθώνιος, πολλά μπορούν να αλλάξουν. Δύναμή της η επίθεση, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία, με 39 γκολ σε 25 αναμετρήσεις. Έχει αναμετρηθεί άλλη μία φορά με τη Γιουνάιτεντ, στο Λιγκ Καπ το 1991, χάνοντας στο Ολντ Τράφορντ με 0-3 και αποσπώντας τιμητική ισοπαλία 1-1 εντός έδρας. Όλοι στην πόλη θεωρούν ιστορική τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ να σημειώσουμε ότι η Κέιμπριτζ είναι η μοναδική ομάδα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης που αγωνίζεται στη Λιγκ 2. Για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε τις Φλίτγουντ (Λιγκ 1), Μάνσφιλντ (Λιγκ 2) και Λούτον (Λιγκ 2).
Τελευταία 5: 3-0-2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Πρέμιερ): Μετά την κακή παρένθεση από την ήττα κόντρα στη Σαουθάμπτον, η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας δίκαια της ΚΠΡ εκτός έδρας με 2-0. Με στυλ… αλά Φέργκιουσον μάλιστα, αφού τα γκολ ήρθαν αμφότερα στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Φελαϊνί (58’), Γουίλσον (94’), οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή μετά την ανάπαυλα. Για να έρθει η νίκη χρειάστηκε και η συμβολή του Ντε Χέα σε δύο σημαντικές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, ενώ αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Φαλκάο, ο οποίος έχασε δύο άχαστα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Πολύ λόγος για τον Κολομβιανό, ο οποίος δεν περνάει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στο Μάντσεστερ και δεν είναι πάντα στις πρώτες επιλογές του φαν Χάαλ. Φήμες θέλουν να μην ανανεώνει τη συνεργασία του και του χρόνου, αφού η Γιουνάιτεντ δε φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει 55 εκατ. (οψιόν αγοράς). Παραμένει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ, 4η για την ώρα σε σφιχτό κλοιό από της ομάδες που ακολουθούν. Έχοντας μείνει εκτός Λιγκ Καπ, με την ίδια σε περίοδο ανασυγκρότησης και με τον ανταγωνισμό πολύ μεγάλο για την τετράδα, το κύπελλο είναι στόχος στον οποίο ποντάρει ο φαν Χάαλ, αλλά σίγουρα θα δούμε αρκετές αλλαγές σήμερα. Δεύτερος αγώνας που δίνει στο κύπελλο, πριν περίπου 20 μέρες είχε αποκλείσει εκτός έδρας τη Γέοβιλ με 2-0 (Λιγκ 1). Ο φαν Χάαλ είχε κατεβάσει πολύ ανταγωνιστική ενδεκάδα. Under και τα 5 τελευταία επίσημά της.
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά: Η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη και τις χωρίζουν άλλωστε τρεις κατηγορίες. Από πέντε σερί under προέρχεται η Γιουνάιτεντ, ευκαιρία να έχουμε παιχνίδι με μεγάλο σκορ. Το over παίζεται στο 1.50 (Stoiximan), combo με το διπλό ανεβαίνει στο 1.65 (Stoiximan).
 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση