» » » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Κλειδώνει η 8άδα!


17:00 ΑΕΚ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Προϊστορία (από 2004): 6-5-1
Α’ αγώνας: ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ 1-1
ΑΕΚ: Με μεγάλη εμφάνιση από τον Αραβίδη, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (39’, 66’, 85’) στο 3-0 επί του Παναιγιάλειου πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη για 13 αγωνιστική και συνεχίζει την πορεία της προς την επιστροφή της στη θετική της θέση. Με την άνοδο να θεωρείται (σχεδόν) δεδομένη, η ΑΕΚ έχει συνεχώς στραμμένο το ενδιαφέρον της και στο άλλο μεγάλο θέμα που την απασχολεί, που είναι το νέο γήπεδο, για το οποίο υπάρχουν πολύ θετικά πλέον μηνύματα, με την νέα κυβέρνηση να δηλώνει επίσημα ότι η «Αγιά-Σοφιά» θα γίνει κανονικά. Πολύ καλή η προϊστορία της με την Κέρκυρα, με την οποία είναι αήττητη στις 6 φορές που την υποδέχτηκε (4-2-0), ενώ είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας (2-4-0), έχοντας χάσει μόλις μία φορά σε 12 αναμετρήσεις (6-5-1). Επέστρεψε ο μεσοεπιθετικός Μπαρμπόσα (7 συμμ./2 γκ.). Τραυματίες ο κεντρικός μέσος Κορδέρο (8 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Κολοβέτσιος (8 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Φαγέ (5 συμμ.).
Τελευταία 5: 4-1-0
ΚΕΡΚΥΡΑ: Πραγματοποίησε εκπληκτικό πρώτο μέρος με τη Βέροια, όπου προηγήθηκε με δύο γκολ του Μαρκόφσκι (5’, 17’), έχασε κι άλλες ευκαιρίες και ήρθε και τρίτο στο 22’ από αυτογκόλ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαβίτο. Στην επανάληψη έριξε το ρυθμό της και άφησε χώρους στη Βέροια, η οποία απείλησε μόνο με μακρινά σουτ και τελικά ο Κοντός πέτυχε ακόμα ένα γκολ για τους Φαίακες στο 85’. Επέστρεψε έτσι με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές (0-1-2), άνοιξε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού σους 9 βαθμούς και πηγαίνει στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία, κυνηγώντας τουλάχιστον ένα γκολ, που θα φορτώσει το βάρος στην ΑΕΚ. Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια ο κίπερ Σέτκους. Στην Βέροια συνεχίζει ο αμυντικός μέσος Μαραγκός (12 συμμ.). Απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Κώστα Μανωλά (Χανιά). Επέστρεψαν ο δεξιός μπακ Γκόμες (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Κρητικός (8 συμμ.). Ο πρώτος ενδιαφέρει έντονα τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο αριστερός μπακ Ντιόγκο (13 συμμ.) και ο Ζουμπουλάκης (2 συμμ.).
Τελευταία 5: 1-2-2
Πρόταση Στοίχημα: Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με όλους τους αντιπάλους, ακόμα και με τον Ατρόμητο, στον τελευταίο αγώνα των ομίλων. Μπορεί η Κέρκυρα να είναι μία κατηγορία πιο πάνω, αλλά δε θα αλλάξει τακτική. Ανεβασμένη από την άλλη η Κέρκυρα και η άνεση στο πρωτάθλημα της δίνει κίνητρο να συνεχίσει στη διοργάνωση. Δεν βγαίνει εύκολα συμπέρασμα για το που θα καταλήξει η πρόκριση, αλλά η εμφάνιση του γκολ-γκολ και πάλι είναι πολύ πιθανή (1.90 Bet8.gr).

19:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ
Προϊστορία (από 1994): 29-8-8
Α’ αγώνας: ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1
Πρωτάθλημα: ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Καλλονή, πολλά νεύρα μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι παίχτες του είδαν 5 κίτρινες, αλλά το γκολ του Μπεργκ στο 78’ του χάρισε τη νίκη. Μετά τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα και την έντονη αντίδραση της Ξάνθης για τα σχόλια του Αναστασίου, ότι η Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΟ δεν παίζει «φιλικά» (ειρωνική ανακοίνωση, «γραφικός» ο Αναστασίου), η κερκίδα αναμένεται ιδιαίτερα εχθρική για την Ξάνθη. Μετράει 4 σερί Under στα 4 τελευταία επίσημα. Εντός έδρας δεν έχει παραβιαστεί η εστία στα 5 πιο πρόσφατα, ενώ έχει δεχτεί ένα μόνο γκολ στα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα, στα οποία παραμένει αήττητος (4-2-0). Μαζί με το κύπελλο το αήττητο φτάνει τους 8 αγώνες (4-4-0). Νο goal οι 8 από τις 9 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Ξάνθη. Ανανέωσε τελικά και ο Μπεργκ για άλλα 3,5 χρόνια. Εκτός ο κεντρικός μέσος Μπούι (4 συμμ.) και ο Νίνης (1 συμμ.).
Τελευταία 5: 3-2-0
ΞΑΝΘΗ: Άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά ένα καλό τέταρτο των φιλοξενούμενων ήταν αρκετό για να την υποχρεώσει στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Ο Κλέιτον της έδωσε το προβάδισμα στο 54’, αλλά ο ΠΑΣ την πίεσε στη συνέχεια και ισοφάρισε στο 75’. Στις καθυστερήσεις έχασε δύο άχαστες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, κάτι που δεν κατάφερε τελικά, μένοντας χωρίς τρίποντο για 6 αγωνιστική (0-4-2). Άξιζε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών το τελευταίο διάστημα, αλλά η ουσία είναι ότι έχασε έδαφος στο κυνήγι της πεντάδας, από την οποία απέχει πλέον 4 βαθμούς. Ξαναεμφανίστηκαν τα σύννεφα πάνω από τον Λουτσέσκου, αλλά ακόμα δεν νιώθει να απειλείται. Ισόπαλα τα 4 τελευταία επίσημα της (3 πρωτ., 1 κύπ.). Εκτός ο κίπερ Κυριακίδης (15 συμμ.), ο εξτρέμ Τριάδης και ο επιθετικός Ρανός (7 συμμ.).
Τελευταία 5: 0-4-1
Πρόταση Στοίχημα: Το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν προσφέρει ασφάλεια σε καμία από τις δύο ομάδες. Μπορεί ο Παναθηναϊκός στα τελευταία εντός να μη δέχεται γκολ, αλλά η δύναμη της Ξάνθης είναι μεσοεπιθετικά και η ασθενής άμυνα των πρασίνων θα επιτρέψει φάσεις. Σε καλές αποδόσεις για τα δεδομένα των ομάδων το over (2.05 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση