» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Ολλανδία: Δίχως… φρένα η Αϊντχόφεν


19.30 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΒΙΛΕΜ
Προϊστορία: 29-5-6
Πέρυσι: –
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Δεν σταματά πουθενά, περνώντας και από την δύσκολη έδρα της Καμπούρ με 2-1. Καθοριστικό το πρώτο γκολ από τον Βιναϊλντούμ στο 39′, ενώ τα τέρματα της Αϊντχόφεν διπλασίασε ο Ντίπεϊ στο 73′, Σαφώς και η μείωση του σκορ στο 92′ δεν μπορούσε να της στερήσει τη νίκη. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό το 0-0 του Άγιαξ με την Φέγενορντ, άνοιξε την διαφορά από την δεύτερη θέση στους έξι βαθμούς. Τραυματίες παραμένουν ο μέσος Χέντριξ (13 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Τζοζεφσούν (15 συμ./2 γκολ).
Εντός: 9-0-0
Γκολ: 51-15
Τελευταία 5: 5-0-0
ΒΙΛΕΜ: Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, απέσπασε μάλλον εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μπρέντα εκτός έδρας με 0-0. Ήταν αυτή που είχε περισσότερο χρόνο την μπάλα στα πόδια της σε ένα ματς που ξεχάστηκε γρήγορα. Με τέσσερις πόντους στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, η νεοφώτιστη Βίλεμ έχει καταφέρει να ξεφύγει οχτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και χωρίς άγχος θα αγωνιστεί στην έδρα της πρωτοπόρου Αϊντχόφεν. Αμφίβολες οι συμμετοχές του μέσου Μεσαούντ (15 συμ./2 γκολ) και του εξτρέμ Βισέντο (6 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 3-1-6
Γκολ: 26-29
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγάλο φαβορί όπως δείχνουν και οι αποδόσεις η Αϊντχόφεν. Η Βίλεμ πάντως δεν είναι αμελητέα ποσότητα σαν ομάδα και δεν αποκλείεται να βρει δίχτυα. Κρατάμε το goal/goal στο 1,83 από τον Stoiximan.


21.45 ΤΒΕΝΤΕ – ΚΑΜΠΟΥΡ
Προϊστορία: 6-3-0
Πέρυσι: ΤΒΕΝΤΕ – ΚΑΜΠΟΥΡ 3-1
ΤΒΕΝΤΕ: Πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας, επικρατώντας με 3-0 της Αλκμάαρ εντός έδρας, με τον Κασταϊνιος να ανοίγει το σκορ στο 25′ και εν συνεχεία να παραλαμβάνει την σκυτάλη ο Ζίγιετς στο 45′ και 62′.  Στο πρωτάθλημα ήταν σοβαρή απέναντι στην Χέρακλες και κέρδισε με 2-0 μπροστά στο κοινό της. Τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο μέρος από τους Κορόνα (63′) και Τσιχ (89′). Στόχος της η τρίτη θέση, αφού η Φέγενορντ που βρίσκεται σε αυτήν απέχει μονάχα τέσσερις βαθμούς. Μακροχρόνιες οι απουσίες των μέσων Εγκάν (4 συμ./1 γκολ), Γκουτιέρες.
Εντός: 5-3-1
Γκολ: 34-24
Τελευταία 5: 2-1-2
ΚΑΜΠΟΥΡ: Έκανε το 0-2 σε 2-2 με δύο γκολ του Νάρσινγκ στο 56′ και 61′ εναντίον της Τσβόλε, όμως λύγισε στην παράταση και είπε αντίο στον θεσμό του κυπέλλου. Όσον αφορά τα του πρωταθλήματος βρίσκεται σταθερά στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας και ας ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι από την Αϊντχόφεν με 2-1. Το δύσκολο πρόγραμμα πάντως συνεχίζεται, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πάντα υπολογίσιμη Τβέντε. Αμφίβολος ο φορ Χέμεν (9 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 3-5-1
Γκολ: 30-29
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία να ντουμπλάρει τις νίκες της στο πρωτάθλημα η Τβέντε, αν και οι αποδόσεις δεν μας λένε κάτι το ιδιαίτερο. Ο άσος στο 1,50 από την Netbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση