» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Προβλέψεις Serie A: Παιχνίδια με γκολ σε Γένοβα και Ρώμη


19.00 ΤΖΕΝΟΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Προϊστορία: 3-8-9
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-5
ΤΖΕΝΟΑ: Έπαιξε ανοιχτά στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι και λίγο ήθελε για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν απέφυγε πάντως την ήττα με 2-1, δεχόμενη το δεύτερο γκολ από το σημείο του πέναλτι στο 75′, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ιάγκο Φαλκέ στο 56′. Τρομερά αμυντικά κενά τελευταία για την ομάδα του Γκασμπερίνι, όπου δέχεται από ένα γκολ και πάνω στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Επίσης, αγνοέι την χαρά της νίκης εδώ και έξι αγωνιστικές (0-2-4). Τιμωρημένοι οι χαφ Αντονέλι (19 συμ./3 γκολ), Μπερτολάτσι (19 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο στόπερ Μαρκέζε (9 συμ./1 γκολ), ο μπακ Αντονίνι (7 συμ./1 γκολ), ο χαφ Τίνο Κόστα (2 συμ.) και ο φορ Μάτρι (16 συμ./7 γκολ).
Εντός: 3-4-3
Γκολ: 28-25
Τελευταία 5: 0-2-3
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Για άλλη μια φορά στα τελευταία χρόνια απέτυχε να κερδίσει την Ρόμα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 εντός έδρας. Αν και προηγήθηκε με τον φορμαρισμένο Μάριο Γκόμες στο 19′, μπήκε κάπως μουδιασμένα στο δεύτερο μέρος και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον πρώην παίκτη της Λιάγιτς στο 49′. Οι «βιόλα» μετρούν 2-1-0 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όμως θα χρειαστούν ένα καλό σερί για να πλησιάσουν την τρίτη της βαθμολογίας Νάπολι, που απέχει πλέον πέντε βαθμούς. Τιμωρημένοι ο στόπερ Σάβιτς (17 συμ./2 γκολ) και ο χαφ Πιζάρο (17 συμ.). Τραυματίες ο μέσος Ακουιλάνι (16 συμ.) και οι φορ Μπαρναρντέσκι (5 συμ.), Ρόσι.
Εκτός: 5-2-3
Γκολ: 28-19
Τελευταία 5: 2-2-1
Πάμε Στοίχημα Προβλέψεις: Μπάζει από παντού η άμυνα της Τζένοα, αλλά μπροστά βρίσκει λύσεις. Αρκετά πιθανό δείχνει το 1,74 στο goal/goal της Novibet.


21.45 ΡΟΜΑ – ΕΜΠΟΛΙ
Προϊστορία: 11-3-2
Πέρυσι: –
ΡΟΜΑ: Ήθελε πάση θυσία τη νίκη στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο Γιουβέντους, όμως δεν τα κατάφερε, μένοντας στο 1-1 με την Φιορεντίνα. Χωρίς να το καταλάβει έμεινε πίσω στο σκορ στο 19′, στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση της ισοφάρισε με τον Λιάγιτς στο 49′ και θα μπορούσε να γυρίσει το ματς, αλλά και να το χάσει. Με τρεις σερί ισοπαλίες οι «τζιαλορόσι» έμειναν εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ και η Νάπολι αρχίζει να τους πλησιάζει στους έξι πόντους από πίσω. Με την Έμπολι αναμετρήθηκε και περίπου πριν δύο εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο, όπου την απέκλεισε στο κύπελλο και στην παράταση με 2-1. Στην Μίλαν συνεχίζει την καρίερα του ο Ντέστρο. Τραυματίες οι μέσοι Ντε Ρόσι (14 συμ./1 γκολ), Στρούτμαν (6 συμ.). Στο Κόπα Άφρικα ο μέσος Κεϊτά (14 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Ζερβίνιο (14 συμ./2 γκολ).
Εντός: 7-3-0
Γκολ: 33-15
Τελευταία 5: 1-4-0
ΕΜΠΟΛΙ: Με άδεια τα χέρια έμεινε από το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ουντινέζε, από την οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1. Ένας παίκτης που τίμησε την φανέλα της ο Ντι Νατάλε την τιμώρησε αρχικά για το 1-0, ισοφάρισε με πέναλτι του Σαπονάρα στο 37′, όμως δεν απέφυγε το μοιραίο γκολ της ήττας στο 60′. Αν και παίζει καλά η νεοφώτιστη Έμπολι από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα και ως συνέπεια να παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Τραυματίες οι μέσοι Σινιορέλι (4 συμ.), Γκουαρέντε (1 συμ.).
Εκτός: 1-5-3
Γκολ: 18-25
Τελευταία 5: 0-3-2
Πάμε Στοίχημα Προβλέψεις: Φαβορί η Ρόμα, αλλά η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Έμπολι μπορεί να σκοράρει στο «Ολίμπικο», όπως έκανε και πριν λίγες ημέρες. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 1,84 από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση