» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Με αλλαγές Βέροια και Πανιώνιος


15:00 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Προϊστορία (από 1997): 4-6-5
Α’ αγώνας: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 2-1
Πρωτάθλημα: ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-2
ΒΕΡΟΙΑ: Σαν να μη μπήκε ποτέ στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, όπου δέχτηκε πολύ γρήγορα το γκολ (5’), με το γήπεδο να έχει… κατηφόρα προς το τέρμα της, δεχόμενη άλλα δύο, στο 17’ και στο 22’ με αυτογκόλ του Βεργώνη σε εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων. Στην αρχή της επανάληψης βρήκε πολλούς χώρους και απείλησε με πολλά μακρινά σουτ από τους Μπεν, Καλτζά και Μπαλάφα. Στο 60’ ο Βεργώνης δεν μπόρεσε να εξιλεωθεί, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τη ομάδα του και τελικά στο 85’ ήρθε και 4ο γκολ, για να ολοκληρώσει τη συντριβή. Πρώτη ήττα μετά από 3 αγωνιστικές (1-2-0), για καλή της τύχη όμως η διαφορά από την 5η θέση παρέμεινε στους 2 βαθμούς, έχοντας όμως πλέον συγκάτοικο στην 6η θέση τον Ατρόμητο. Απέκτησε τον πολύ καλό δεξιό μπακ Ντάρσι Νέτο (πρώην Άρης), τον αμυντικό μέσο Μαραγκό (Κέρκυρα) και τον επιθετικό Ναζλίδη (Πλατανιάς). Όλοι είναι πάντως ανέτοιμοι. Και επίσημα παρελθόν από την ομάδα ο κεντρικός μέσος Κατίδης (4 συμμ.). Ο Γκρανέρο μπορεί να έχει θέσει ως στόχο τη διάκριση στο κύπελλο, αλλά σήμερα ξεκουράζει τον κίπερ Καντιμοίρη (20 συμμ.), τον αριστερό μπακ Ραούλ Μπράβο (16 συμμ./1 γκ.), τον αμυντικό μέσο Μπατιόν (16 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Μπαργκάν (17 συμμ./1 ασίστ) και τον επιθετικό Μπεν (18 συμμ./6 γκ./5 ασίστ). Ο τελευταίος αποτελεί στόχο πολλών ομάδων, αλλά παραμένει στην ομάδα όσο δεν υπάρχει κάποια δελεαστική πρόταση.
Τελευταία 5: 1-2-2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δίκαιη η ήττα στην Τρίπολη (0-2), καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, που δεν έκαναν κάποιο τρομερό παιχνίδι, αλλά πέτυχαν από ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου και κράτησαν σχετικά άνετα το προβάδισμα. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική και δε μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από την σωτηρία, που παρέμεινε στους 5 βαθμούς. Από πέρυσι παλεύει με αντίξοες συνθήκες, ο Ουζουνίδης δεν έχει φέρει την αλλαγή που όλοι περίμεναν και θα δώσει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Απέκτησε τον επιθετικό Τάσο Μπακασέτα από τον Αστέρα. Με αλλαγές σήμερα η ομάδα του Ουζουνίδη, που δεν πήρε στην αποστολή τον αριστερό μπακ Τασουλή (16 συμμ.), τον Ιμπαγάσα (17 συμμ./2 ασίστ) και τον φορμαρισμένο επιθετικό Γιάννου (19 συμμ./7 γκ.). Τραυματίες ο αρχηγός Μητρόπουλος (18 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Βλάχος.
Τελευταία 5: 2-1-2
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Μυστήρια πράγματα στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Θυμίζουμε το 1.45 του άσο στον πρώτο αγώνα και τις προκλητικά χαμηλές τιμές του over, λίγα λεπτά πριν κάνει την ανατροπή ο Πανιώνιος. Με τη Βέροια να κάνει… ρεκόρ φακέλων στην ΟΥΕΦΑ για στημένους αγώνες, το 1.24 στον άσο τα λέει όλα για το ποιος θα βρεθεί στην επόμενη φάση (Netbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση