» » » » » » » » Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Ενισχύθηκε ο Εργοτέλης, ντέρμπι πεντάδας στο Αγρίνιο


17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Προϊστορία (από 2001): 0-4-5
Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Έκλεισε τους διαδρόμους στον Ολυμπιακό και έμεινε ζωντανός στο παιχνίδι για πολύ ώρα, αν και δε μπόρεσε να απειλήσει. Λύγισε όμως στο 69’ και στις καθυστερήσεις δέχτηκε δεύτερο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 7 αγωνιστικές (5-2-0), μόλις η δεύτερη στα 15 τελευταία (η άλλη άδικα από τον ΠΑΟ). Λογικό με τέτοια ρέντα να ονειρεύεται Ευρώπη και η δουλειά που κάνει ο Μάκης Χάβος αποδίδει, οπότε έχει κάθε λόγο να ελπίζει. Για καλή του τύχη δεν είχε αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα, οπότε πάει ξεκούραστος στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο, ενώ εξίσου τυχερός στάθηκε στο ότι καμία από τις 4 ομάδες που ακολουθούν (5 μαζί με τον Ατρόμητο), δεν κέρδισαν το Σάββατο. Το 2-3 γκολ έχει εμφανιστεί στις 6 από τις 9 αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο. Απέκτησε τον έμπειρο Ρουμάνο αμυντικό χαφ Λαζάρ (πρώην ΠΑΟΚ). Εκτός ο κίπερ Ράφαελ (16 συμμ.) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.). Επέστρεψαν Βιγιαφάνες, Θεοδωρίδης.
Εντός: 5-2-2
Γκολ: 15-8
Τελευταία 5: 3-1-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αρκετές μέρες ξεκούρασης για την ομάδα του Σα Πίντο, που αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 15 του μήνα και στο 0-0 με τον Πλατανιά. Στη συνέχεια πήρε τη νίκη στα χαρτιά με τη Νίκη, ενώ είχε αποκλειστεί στο κύπελλο και έτσι δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα. Μπορεί να μετράει αήττητο 5 αγώνων (1-4-0), 6 μαζί με το 3-0 με τη Νίκη, αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις του και όσο μένει εκτός πεντάδας, η γκρίνια προς τον Σα Πίντο είναι μεγάλη. Για την ώρα πάντως η διοίκηση τον Πορτογάλο, θα κριθούν αρκετά όμως από το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (14). Δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην ιστορία του από τον Παναιτωλικό (5-4-0). Απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Μαρσελίνιο (πρώην Ξάνθη) και τον ποιοτικό εξτρέμ Καράσκο (Αστέρας Τρίπολης). Βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει το καλοκαίρι. Στην πόρτα της εξόδου ο Τάτος. Χωρίς απουσίες.
Εκτός: 1-4-4
Γκολ: 6-10
Τελευταία 5: 1-4-0
Προγνωστικά: Πολύ καλή η παράδοση για τον Ατρόμητο κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά η φόρμα αυτή τη στιγμή είναι με τους Αγρινιώτες. Περιμένουμε διαβασμένες τις δύο ομάδες και με τον Ατρόμητο να έχει πρόβλημα στο γκολ, το under είναι η πιο λογική επιλογή (1.45 Mybet). Ίσως και η ισοπαλία στο ημίχρονο (1.90 Mybet).

19:30 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Προϊστορία (2013): 1-0-2
Πέρυσι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-3
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Δεν ήταν κακός στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς (26’), αλλά δε μπόρεσε να βρει απάντηση. Στην επανάληψη ανέβηκε και έψαξε το γκολ, αλλά το 0-1 έμεινε ως το τέλος. Ασφαλής ο Χριστόπουλος και ο Πλατανιάς, με τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να παραμένει στους 6, έχοντας την ευκαιρία να την ανοίξει κι άλλο σήμερα. Ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του, όπου μετά τα πρώτα τρία στα οποία ηττήθηκε (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Αστέρας), παραμένει αήττητος (4-2-0). Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (16). Μόλις μία φορά έχει υποδεχθεί τον Εργοτέλη στα Περιβόλια, όπου έχασε με 0-1. Μαζί με τα δύο εντός έδρας φιλικά φέτος, μετράει τρεις αγώνες χωρίς νίκη (0-1-2). Φέτος πήρε πάντως μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο με 3-0. Παρελθόν ο επιθετικός Ναζλίδης (13 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπανανά (17 συμμ.), ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (6 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ζιλβάν (12 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο εξτρέμ Μιλούνοβιτς (12 συμμ./2 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα ο δεξιός μπακ Κουλιμπαλί (14 συμμ./1 γκ.).
Εντός: 2-5-3
Γκολ: 11-11
Τελευταία 5: 2-1-2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χορταστικό το ματς με την Καλλονή (3-3), αποτέλεσμα που ήρθε με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20’ με αμφισβητούμενο πέναλτι και δέχτηκε και δεύτερο στο 39’. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους απέκτησε αριθμητικό, το οποίο εκμεταλλεύτηκε στην επανάληψη ισοφαρίζοντας με τον Χαντί (67’, 73’). Στο 85’ πάλι πίσω, στις καθυστερήσεις τον έσωσε ο Κοζορώνης (93’). Συνεχίζει ο Ταουσιάνης στον πάγκο, που όπως είχαμε και στην προηγούμενη αγωνιστική, θα παραμείνει στον πάγκο ως το τέλος. Και γιατί όχι, αφού με τον Ταουσιάνη στον πάγκο έχει χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό (1-2-1), 4 βαθμοί σε 4 αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει μόνο 8 στις 14 προηγούμενες αγωνιστικές, έχοντας αγώνα λιγότερο. Πιθανότατα να είναι και αυτό πάντως μέρος της πολιτικής των Κρητικών, που βλέπουν σε κάθε αγωνιστική πως πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί η παραμονή, από την οποία για την ώρα απέχει 9 βαθμούς. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Σούπερ Λιγκ (36). Δεν το παρατάει όμως και έχει ενισχυθεί αρκετά. Απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Καλέ (Μαδέιρα), τον επιθετικό Τζιλάς (Ραντνίτσκι Νις) και τον εξτρέμ Ουλά (Νιόρ). Βασικοί ξεκίνησαν οι νεοφερμένοι Γάλλοι αμυντικοί Λουβιόν (Χάβρη), Μποέ-Κανέ (Οσέρ), όχι όμως και ο επιθετικός Κονέ (). Παρελθόν από την ομάδα ο επιθετικός Μπαμ-Μπαμ (6 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γιοβάνοβιτς (12 συμμ./1 γκ.) και ο δεξιός μέσος Χαλκιαδάκης (16 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).
Εκτός: 1-3-5
Γκολ: 8-16
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά: Κρητικό ντέρμπι στα Περιβόλια, με τον Εργοτέλη να ψάχνει νέα αρχή, με αρκετά νέα πρόσωπα. Δύσκολα όμως χάνει ο Πλατανιάς εντός έδρας και προσέχει τα νώτα του. Προς την ισοπαλία το ματς (3.35 Championsbet). Κρίνουμε πιο δύσκολο τον άσο, από ότι δείχνει το 1.85 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση