Ο υπηρεσιακός προπονητής της Νιούκαστλ, Τζον Κάρβερ, θα είναι μόνιμα στη θέση του τεχνικού στην ομάδα, όπως δήλωσαν επίσημα τη Δευτέρα οι «καρακάξες».
Ο 50χρονος Κάρβερ ακόμα κυνηγάει την πρώτη του νίκη με τη Νιούκαστλ, την οποία ανέλαβε πριν λίγο καιρό μετά την αιφνίδια παραίτηση του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος φαίνεται πως είχε λειτουργήσει παρασκηνιακά προς αυτή την κατεύθυνση, αναλαμβάνοντας αμέσως την Κρίσταλ Πάλας.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Β. Αγγλίας φαίνεται πως παραιτήθηκαν από την προσπάθεια τους να ψάχνουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Πάρντιου (τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν), ο οποίος σύμφωνα και με τις απαιτήσεις των οπαδών, θα έπρεπε να είναι «υψηλού» επιπέδου και ικανός να αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα τους και έτσι επέτρεψαν στον Κάρβερ να αναλάβει τα ηνία μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Τζον Κάρβερ, ήταν πολύ άτυχος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού τη διέκοψε μόλις στα 20, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε παίζοντας στην Κάρντιφ (έπαιξε άλλα τρία χρόνια ημιεπαγγελματικά), έχει δουλέψει από το 1992 στις ακαδημίες της Νιούκαστλ. Το 1999-2004 ήταν βοηθός στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Μπόμπι Ρόμπσον, θέση στην οποία επέστρεψε μετά από 7 χρόνια και δεν έκρυψε ότι ήθελε τον πρώτο λόγο στην τεχνική ηγεσία από την πρώτη στιγμή που παραιτήθηκε ο προκάτοχός του.
«Αυτή είναι μία περήφανη ημέρα για μένα», δήλωσε ο Κάρβερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Νιούκαστλ.
«Έχω δουλέψει και έχω μάθει από τον καλύτερο τεχνικό που είχε ποτέ αυτός ο σύλλογος, τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον. Ξέρω τι σημαίνει η ομάδα για την πόλη και τον κόσμο της. Πιστεύω πολύ στους παίχτες μας και στο προσωπικό που έχει η ομάδα».
«Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προσφέρουμε συναρπαστικό και πετυχημένο ποδόσφαιρο και ανυπομονώ και εγώ για αυτό, αναλαμβάνοντας τον ρόλο μου ως προπονητής αυτού του μεγάλου συλλόγου».
Η Νιούκαστλ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση και οχτώ βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το επόμενο Σάββατο αγωνίζεται στην έδρα της Χαλ. Με τον Κάρβερ στο τιμόνι έχει έρθει ισόπαλη με τη Μπέρνλι (3-3), ηττήθηκε από Τσέλσι (0-2) και Σάουθάμπτον (1-2), ενώ αποκλείστηκε και από τη Λέστερ για το κύπελλο (0-1).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση