» » » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Serie A: Ματς με γκολ στο «Σαν Πάολο»


20.00 ΕΜΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Προϊστορία: 3-6-6
Πέρυσι: –
ΕΜΠΟΛΙ: Αν κάποια ομάδα άξιζε να κερδίσει στο ματς με την Ίντερ, ήταν η Έμπολι, που δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0. Καλή εμφάνιση και στο ματς κυπέλλου με την Ρόμα στο «Ολίμπικο» μεσοβδόμαδα, όπου ηττήθηκε με ψηλά το κεφάλι και στην παράταση με 2-1. Αρκετές ισοπαλίες το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους νεοφώτιστους, φτάνοντας τις τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας. Αρκετά απαιτητικό βέβαια και το σημερινό ματς με την πάντα υπολογίσιμη Ουντινέζε. Μηδαμινά τα προβλήματα απουσιών, αφού λείπει μονάχα εδώ και καιρό ο χαφ Γκουαρέντε (1 συμ.).
Εντός: 2-5-3
Γκολ: 17-23
Τελευταία 5: 0-4-1
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Στα πέναλτι αποχαιρέτισε το κύπελλο η Ουντινέζε, καθώς αν και σκόραρε δύο τέρματα απέναντι στη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» το 2-2 της κανονικής διάρκειας, οδήγησε τις δύο ομάδες στην ψυχοφρόρο διαδικασία της άσπρης… βούλας. Με 2-2 ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Κάλιαρι εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, όπου έχασε τη νίκη με γκολ-μαχαιριά στο 91′. Χωρίς νίκη εδώ και πέντε σερί αγωνιστικές η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι, που βαθμολογικά πάντως δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα. Αρκετές οι απουσίες. Στο Κόπα Άφρικα ο χαφ Μπαντού (14 συμ.). Διεθνείς υποχρεώσεις και για τον αμυντικό Γουάγκουε (1 συμ.), τον μέσο Ζαπάτα (1 συμ.), ενώ τραυματίες είναι ο στόπερ Ντομίτσι (8 συμ.), ο χαφ Πίντσι (8 συμ.) και ο φορ Γέιχο (5 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-3-4
Γκολ: 23-26
Τελευταία 5: 0-3-2
Στοίχημα Προγνωστικά: Οι δύο ομάδες παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς, με τέρματα εκατέρωθεν. Το goal/goal πληρώνει 1,95 στον Stoiximan.


22.00 ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ
Προϊστορία: 12-11-8
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ 1-1
ΝΑΠΟΛΙ: Έστω και αν χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουντινέζε με 5-4, ενώ στην κανονική διάρκεια του ματς το σκορ ήταν 2-2. Γενικά δείχνει σε καλό φεγγάρι η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, αφού με τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων στην Serie φιλοδοξεί να πλησιάσει όσο περισσότερο γίνεται την δεύτερη Ρόμα. Στο προηγούμενο μάλιστα ματς για το πρωτάθλημα, πέρασε νικηφόρα από το «Ολίμπικο» και την έδρα της Λάτσιο με 1-0, χάρη σε υπέροχο τέρμα του Ιγκουαϊν στο 18′. Για το ματς με την Τζένοα, τιμωρημένος είναι ο χαφ Γκαργκάνο (12 συμ.). Τραυματίες ο χαφ Ζούνιγκα (6 συμ.), ο εξτρέμ Ινσίνιε (11 συμ./1 γκολ) και ο φορ Μίτσου (3 συμ.). Στο Κόπα Άφρικα ο αριστερός μπακ Γκουλάμ (11 συμ.).
Εντός: 4-3-2
Γκολ: 34-24
Τελευταία 5: 3-0-2
ΤΖΕΝΟΑ: Πολύ σκληρή για να… πεθάνει απέναντι στην Σασσουόλο, όπου βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ και απάντησε και στις τρεις για το τελικό αποτέλεσμα 3-3. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο δικός μας Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, την δεύτερη με πέναλτι στο 92′. Πάντως, η ομάδα της Γένοβας δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές και δείχνει αρκετά ντεφορμέ, ειδικά όσον αφορά την αμυντική της συμπεριφορά. Άμεσα διαθέσιμος ο μέσος Νιάνγκ, που αποκτήθηκε από την Μίλαν. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού ο στόπερ Μαρκέζε (9 συμ./1 γκολ), ο μέσος Τίνο Κόστα (2 συμ.) και ο φορ Μάτρι (16 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 4-3-2
Γκολ: 27-23
Τελευταία 5: 0-2-3
Στοίχημα προγνωστικά: Απόλυτο φαβορί η Νάπολι, αλλά και η Τζένοα μπορεί να σκοράρει στο «Σαν Πάολο». Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,71 από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση