» » » » » » » Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες για Γιουνάιτεντ


14:45 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Προϊστορία: 9-7-6
Α’ γύρος: ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-3
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Άγγιξε τη νίκη στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τόττεναμ, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 (Κουγιατέ 22’, Σακό 62’), έχοντας καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά η Τόττεναμ που είχε τις ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο, υποχρεώνοντας την σε νέα ισοπαλία. Στο 81’ η μείωση, στο 96’ η ισοφάριση σε επαναφορά από πέναλτι που απέκρουσε ο Αντριάν. Συμπλήρωσε έτσι 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ στο ενδιάμεσο είχε αποκλειστεί από τη Γουέστ Μπρομ στο κύπελλο με το βαρύ 0-4. Το μεγάλο όνειρο για διεκδίκηση μιας θέσης στην πεντάδα απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο, με τη διαφορά πλέον να είναι στο -7. Σήμερα πάντως είναι αποφασισμένη για τη νίκη μετά από 5 αγώνες, με μία αντίπαλο που δεν τρομάζει, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρας, στην οποία μόνο από την Άρσεναλ έχασε στα 11 τελευταία (7-3-1). Χάνει τη σεζόν ο φορ Άντι Κάρολ (14 συμμ./5 γκ./1 ασίστ), εκτός και ο επιθετικός Κόουλ (14 συμμ./2 γκ.). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Αμαλφιτανό (18 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).
Εντός: 7-3-3
Γκολ: 20-11
Τελευταία 5: 1-3-1
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Στέκεται καλά η ομάδα του Πάρντιου το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, πλην του εξάποντου με τη Λέστερ πριν τρεις αγωνιστικές. Στα δύο τελευταία κόντραρε και τη Λίβερπουλ στο κύπελλο και την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα, από τις οποίες έχασε με 1-2 εντός έδρας. Το τελευταίο με την Άρσεναλ, είχε χιτσκοκικό φινάλε και έχασε την ευκαιρία να πάρει το βαθμό στην τελευταία φάση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (8’ πεν., 45’), αλλά στην επανάληψη ήταν το απόλυτο αφεντικό, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της παρά μόνο στο 90’, όταν μείωσε με τον Μάρεϊ, με τον ίδιο να αποτυγχάνει να γίνει ο ήρωας της βραδιάς, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94’. Σταθερά στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Under και no goal τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος ΜακΆρθουρ (20 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Γουίλιαμς (2 συμμ.), ο εξτρέμ Τόμας (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Κάμπελ (19 συμμ./4 γκ.), Σαμάκ (15 συμμ./1 γκ.), Σανόγκο (4 συμμ.).
Εκτός: 3-6-4
Γκολ: 14-18
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά: Η Πάλας είναι φιλότιμη ομάδα, αλλά μετά από την εμφάνιση με την Τόττεναμ, έχουμε κάθε λόγο στο να ελπίζουμε να ξεφύγει από την «κοιλιά» η Γουέστ Χαμ και να φτάσει στη νίκη. Άσος στο 2.10 (Stoiximan).

17:00 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Προϊστορία: 3-2-4
Α’ γύρος: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΠΕΡΝΛΙ 1-0
ΜΠΕΡΝΛΙ: Έφυγε με ηρωικό βαθμό από το Στάμφορντ Μπριτζ και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι ό,τι της λείπει σε ταλέντο το έχει σε ψυχή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’, σημαντική η συμβολή του κίπερ Χίτον που την κράτησε στο παιχνίδι, ο διαιτητής έπαιξε τον ρόλο αφού δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Κάιτλι στο 32’ και την ευνόησε ακόμα περισσότερο όταν έδειξε απευθείας κόκκινη στον Μάτιτς στο 70’ (δίκαιη, απαράδεκτος ο Σέρβος).Τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μι στο 81’, ενώ στο 94’ είχε την ευκαιρία να κλέψει ακόμα και τη νίκη, αλλά ο Ινγκς που βγήκε σε αντεπίθεση μόνος του, κατάφερε να στείλει τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Ανέλπιστος βαθμός για τη νεοφώτιστη, που θέλει πάντως πολλούς τέτοιους ακόμα για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Στους 22 για την ώρα και εντός επικίνδυνης ζώνης, με το μέλλον της να κρίνεται μέχρι τα μέσα Απριλίου, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά, εκτός του σημερινού «μεγαθήρια»: Σίτι (εντός), Σαουθάμπτον (εκτός), Τόττεναμ (εντός), Άρσεναλ (εντός), Έβερτον (εκτός) και αμέσως μετά τη Λέστερ, με την αναμέτρηση τους να κρίνει μία θέση υποβιβασμού (αν δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τότε). Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (44). Αμφίβολος ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.).
Εντός: 3-5-5
Γκολ: 13-18
Τελευταία 5: 0-2-3
ΣΟΥΟΝΣΙ: Έχει πάρει τον αέρα της Γιουνάιτεντ, την οποία κέρδισε για 3η φορά στις 4 τελευταίες συναντήσεις τους, με το ίδιο σκορ που το κατάφερε και στο Ολντ Τράφορντ στον πρώτο γύρο. Στα πρώτα 30’ δεν ήταν καλή, όταν δέχτηκε το γκολ (28’), γλιτώνοντας από το δοκάρι νωρίτερα (14’), αν και θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στο 5’, όταν κεφαλιά του Γκομίς κόπηκε επάνω στη γραμμή. Ο Κι ισοφάρισε στο 30’ και στην επανάληψη έκανε την ανατροπή με πολύ καλή εμφάνιση από σουτ του Σέλβεϊ, το οποίο βρήκε στο κεφάλι του Γκομίς (73’). Ξεπέρασε έτσι γρήγορα την ήττα από τη Γουέστ Μπρομ, επιστρέφοντας στις νίκες στην έδρα της μετά από 3 αγώνες (0-2-1) και με την εμφάνιση της απέδειξε ότι αν και έχει ξεμείνει από στόχους (-9 από πεντάδα), έχει ακόμα να δώσει και παραμένει υπολογίσιμος και ποιοτικός αντίπαλος. Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Μπέρνλι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπάρτλεϊ (6 συμμ.) και ο δεξιός μέσος Μπάροου (7 συμμ./1 ασίστ).
Εκτός: 3-3-6
Γκολ: 11-19
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά: Περιμένουμε πάλι τη Μπέρνλι να βγάλει ψυχή και να κυνηγήσει το παιχνίδι, ενώ η βαθμολογικά αδιάφορη Σουόνσι δίνει την ευκαιρία για ένα ανοιχτό παιχνίδι. Υπάρχει ρίσκο, αλλά θα πάμε με το γκολ-γκολ (1.80 Mybet).

17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Προϊστορία: 55-28-36
Α’ γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Μπορεί να προερχόταν από θετικά αποτελέσματα (1 ήττα σε 19 αγώνες) και να έδειχνε την αγωνιστική της άνοδο, αλλά όχι πάντα με πειστικές εμφανίσεις. Περιμέναμε να χάσει κάποια στιγμή και τελικά αυτό συνέβη στο Μιλένιουμ στο δίκαιο 1-2 από τη Σουόνσι. Ο Αντέρ Ερέρα έκοψε τη μπάλα λίγο πριν καταλήξει στο τέρμα πάνω στη γραμμή στο 5’, είχε δοκάρι με τον φαν Πέρσι στο 14’ και τελικά άνοιξε το σκορ με σουτ του Ερέρα 28’. Η γρήγορη απάντηση από τους γηπεδούχους (30’) άλλαξε γρήγορα την κατάσταση και στην επανάληψη έχασε τον ρυθμό της, γνωρίζοντας την ήττα με γκολ στο 73’. Ο Λουίς φαν Χάαλ είδε πάντως σαν άδικο το αποτέλεσμα, δηλώνοντας ότι καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν η δική του. Η ήττα της έφερε και αλλαγές στις ισορροπίες μεταξύ των ομάδων που κυνηγούν το Τσάμπιονς Λιγκ, με την Άρσεναλ να ανεβαίνει στην 3η θέση και τις Σαουθάμπτον, Λίβερπουλ, Τόττεναμ να απέχουν μία ανάσα. Διατηρεί παραδοσιακά πελατειακές σχέσεις με τη Σάντερλαντ, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια τα βρίσκει σκούρα κόντρα στη Σάντερλαντ, την οποία δεν κέρδισε στα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι την απέκλεισε και στο Λιγκ Καπ στα πέναλτι. Εκτός ο αμυντικός μέσος Κάρικ (13 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί φαν Πέρσι (24 συμμ./10 γκ./2 ασίστ), Γουίλσον (12 συμμ./1 γκ.).
Εντός: 10-1-2
Γκολ: 28-10
Τελευταία 5: 3-1-1
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Κόλλησε στο 0-0 με τη Γουέστ Μπρομ εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε τις ευκαιρίες, αλλά ήταν καλύτερη και δημιούργησε τις μοναδικές αξιόλογες, ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους. Θα έπρεπε να είχε αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στο 35’ σε γκρέμισμα του Γκρέιχαμ στο λίγο έξω από την περιοχή και στο φάουλ που πήρε είχε ένα καλό σουτ από τον Λάρσον. Στο 45’ της ακυρώθηκε γκολ του Τζόνσον από οριακή θέση οφσάιντ και στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, έχοντας μόνο μία καλή κεφαλιά με τον Βεργκίνι μετά από κόρνερ. Δεν μπόρεσε έτσι να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να αυξήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία απέχει 3 βαθμούς και στην οποία βρίσκεται πλέον… ο Πογέτ! Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (22). Μαζί με το ματς κυπέλλου με την Μπράντφορντ, το ματς με τη Γουέστ Μπρομ ήταν το τρίτο σερί που δεν καταφέρνει να σκοράρει. Αμφίβολος ο εξτρέμ Μπάκλεϊ (20 συμμ./2 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Μπίλι Τζόουνς (6 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Ρόντγουελ (15 συμμ./2 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Τζιακερίνι (7 συμμ.).
Εκτός: 2-6-4
Γκολ: 10-18
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά: Δεν θέλει και μεγάλη φαντασία για να αντιληφθεί κανείς ότι η Γιουνάιτεντ δε θέλει να χάσει τη σημερινή ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες. Η Σάντερλαντ θα πρέπει να ψάξει αλλού τους βαθμούς που χρειάζεται. Φτωχός ο άσος (1.33 Netbet), με τη δυστοκία της Σάντερλαντ δεν αποκλείεται να έρθει με μηδέν παθητικό. Να μη δεχτεί τέρμα η Γιουνάιτεντ στο 1.74 (Netbet).

17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ
Προϊστορία: 63-31-47
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 0-0
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τραγική εμφάνιση στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ», διασύρθηκε με 0-5 και αν δεν ήταν ο Κρουλ και το παιχνίδι της Σίτι με την Μπαρτσελόνα για να σταματήσει να σκοράρει στο 53’, η κατάσταση θα μπορούσε να έχει ξεφύγει. Επέστρεψε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στις ήττες μετά από 3 αγωνιστικές. Προκαλεί προβληματισμό η συνολική της εικόνα, κυρίως από το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται ακόμα μετά την αποχώρηση του Πάρντιου, αλλά και από τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει σε κάθε ματς. Ακριβώς στο μέσο της βαθμολογίας (11η), μοναδικός στόχος πλέον να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Αήττητη από την Άστον Βίλλα στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-3-0). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Γιάνμαατ (26 συμμ./1 γκ./5 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Έλιοτ (3 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Ντάμετ (21 συμμ.), Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (11 συμμ./2 ασίστ) και οι μεσοεπιθετικοί Καμπελά (23 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ντε Γιόνγκ (2 συμμ.), Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Κόλμπακ (25 συμμ./3 γκ./4 ασίστ).
Εντός: 5-4-3
Γκολ: 18-17
Τελευταία 5: 1-2-2
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Το ντεμπούτο του Τιμ Σέργουντ δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, αφού έχασε τον βαθμό μέσα από τα χέρια της κόντρα στη Στόουκ, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Προηγήθηκε με κεφαλιά του Σίνκλερ στο 20’, αλλά από κει και πέρα δεν έκανε πολλά στο γήπεδο, έχοντας κενά στην άμυνα και λάθη τα οποία πλήρωσε, αρχικά στο 45’ σε ολιγωρία των αμυντικών και στο τέλος με το πέναλτι που έκανε ο Φλάαρ, οποίος και αποβλήθηκε. Έκτη σερί ήττα και 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη για τους χωριάτες (0-3-8), που παραμένουν εντός ζώνης υποβιβασμού. Έχει με διαφορά τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (13), που αποτελεί και ιστορικό ρεκόρ χειρότερης επίδοσης σε 26 αγωνιστικές, έχοντας σκοράρει μόλις σε 10 φετινά παιχνίδια. Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Χάτον (22 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Σισοκό (25 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Μπέικερ (8 συμμ.). Εκτός ο στόπερ Σεντέρος (8 συμμ.), ο αριστερός μέσος Ρίτσαρντσον (17 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Κοζάκ. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Φλάαρ (13 συμμ.).
Εκτός: 3-2-8
Γκολ: 4-19
Τελευταία 5: 0-0-5
Προγνωστικά: Ο Σέργουντ ήρθε στη Βίλλα για να αλλάξει τα πράγματα και παρά την ήττα πρέπει να του δώσουμε… ψήφο εμπιστοσύνης, κόντρα σε μία ομάδα που πλέον είναι από τις πιο δυσλειτουργικές και έχει χάσει την ταυτότητάς της. Αξίζει το ρίσκο στο Χ2 (1.83 Bet8).

17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΧΑΛ
Προϊστορία: 5-6-2
Α’ γύρος: ΧΑΛ-ΣΤΟΟΥΚ 1-1
ΣΤΟΟΥΚ: Μπορεί η Βίλλα να είχε τον ενθουσιασμό και να προηγήθηκε στο 20’, αλλά τελικά ήταν η τυχερή στο Βίλα Παρκ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ του Ντιούφ με κεφαλιά στο 45’ και το εύστοχο πέναλτι του Μόζες στις καθυστερήσεις. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί 1-4 σε πρωτάθλημα από τη Σίτι (Σίτι), αλλά και στο κύπελλο από τη Μπλάκμπερν (δυσκολοχώνευτο). Χαλαρή στη βαθμολογία (10η, 36 βαθμούς), δεν ανησυχεί. Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στη Χαλ (2-2-0), κρατώντας το μηδέν και στις 4 περιπτώσεις. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σόκρος (22 συμμ./2 γκ.), ο αριστερός μπακ Μουνιέσα (16 συμμ.), ο εξτρέμ Κρίκιτς (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 συμμ.).
Εντός: 5-2-5
Γκολ: 16-17
Τελευταία 5: 3-1-1
ΧΑΛ: Συνέχισε το καλό σερί της παίρνοντας δεύτερη σερί νίκη σε δεύτερο σερί εξάποντο με ομάδα με ίδιους στόχους και πλέον πνέει άνεμος αισιοδοξίας. Η αρχή έγινε με τη Βίλλα (2-0) και συνεχίστηκε με την ΚΠΡ (2-1), αν και είχε προηγηθεί ο επίσης ανέλπιστος και πολύ σημαντικός κόντρα στη Σίτι. Όπως και κόντρα στη Βίλλα, το σκορ με την ΚΠΡ άνοιξε ο Γέλαβιτς (16’) και έκλεισε ο Ν’Ντόι (89’), με την τους γηπεδούχους παρότι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο από το 32’, είχαν μειώσει στο 39’ και της έβαλαν δύσκολα στην επανάληψη. «Χρυσάφι» οι εφτά τελευταία βαθμοί, που την απομάκρυναν 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και της έδωσαν άλλο αέρα. Σημαντικά τα επόμενα τρία που ακολουθούν, αν συνεχίσει το αήττητο, ειδικά με Σάντερλαντ (εντός) και Λέστερ (εκτός), η παραμονή θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Under τα 9 από τα 11 τελευταία κόντρα στη Στόουκ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Τσέστερ (16 συμμ./2 γκ.), ο δεξιός μπακ Ροζένιορ (11 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Ντιαμέ (10 συμμ./4 γκ.) και ο εξτρέμ Σνόντγκρας (1 συμμ.).
Εκτός: 2-5-6
Γκολ: 11-19
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά: Μας άρεσε περισσότερο η Χαλ στα τελευταία και θύμισε κάτι από την φιλόδοξη ομάδα που είχαμε δει στις αρχές της σεζόν. Πάντα υπολογίσιμη ομάδα η Στόουκ στην έδρα της, ειδικά με ομάδες που είναι στα μέτρα της, οπότε μιλάμε για συνδυασμό που δύσκολα βγάζει νικητή. Με την επιθετική άνοδο της Χαλ, αξίζει ένα ποντάρισμα στο γκολ-γκολ (2.05 Betshop).

17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Προϊστορία: 13-17-14
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 0-0
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μετά το 2-0 με τη Σουόνσι και το 4-0 στο κύπελλο επί της Γουέστ Χαμ, έβγαλε κούραση, αλλά έστω κι έτσι, κατάφερε συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να φύγει με το 0-0 από το Σάντερλαντ. Τυχερή που δεν έμεινε με 10 στο 35’, για μαρκάρισμα από πίσω του Λεσκότ, ενώ στο 45’ γλίτωσε και το γκολ, το οποίο πέτυχαν οι γηπεδούχοι, αλλά σφυρίχτηκε οφσάιντ. Ανύπαρκτη στο πρώτο μέρος, όπως και στην επανάληψη, όπου δεν απειλήθηκε τόσο. Δεν έχει δεχτεί τέρμα στα τρία τελευταία επίσημα. Σημαντικός ο βαθμός στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή (+5 από τον υποβιβασμό) και δεν χρειάζεται να ξαναναφέρουμε πόσο σημαντική είναι η συμβολή του Πούλις σε αυτό, ο οποίος άλλαξε την φιλοσοφία της ομάδας και έφερε αποτελέσματα και ας μην έχει για σύμμαχο την ποιότητα στο ρόστερ. Νο goal τα 5 τελευταία κόντρα στη Σαουθάμπτον, under τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια. Αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Μόρισον (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Μπεραχίνο (26 συμμ./10 γκ.), Ανιτσέμπε (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εντός: 4-3-6
Γκολ: 16-19
Τελευταία 5: 1-3-1
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Η Σαουθάμπτον είχε την κατοχή, αλλά η Λίβερπουλ την ουσία στο ντέρμπι για την τετράδα και ήταν αυτή που τελικά έφυγε με τη νίκη από το Σεντ Μέρις. Αιφνιδιάστηκε μόλις στο 3’ όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ, μπλοκαρισμένοι στη συνέχεια του πρώτου μέρους, πίεσε στην επανάληψη, αλλά χωρίς να τελειώνει σωστά τις φάσεις και δέχτηκε τη χαριστική βολή στο 73’ για το τελικό 0-2. Νο goal και under τα 4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. «Πόνεσε» αυτή η ήττα την ομάδα του Κούμαν, που βγήκε μετά από πολύ καιρό εκτός τετράδας, βλέποντας την Άρσεναλ να την προσπερνάει και επιτρέποντας στη Λίβερπουλ να μπει και αυτή πιο δυνατά στο κόλπο για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χωλαίνει στα τελευταία παιχνίδια της, όπου έχει κερδίσει μόνο την ΚΠΡ (1-1-2), ενώ πριν από αυτό το σερί είχε αποκλειστεί και στο κύπελλο από την Κρίσταλ Πάλας (2-3). Έχει πάντως την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (19). Αήττητη στα 3 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, από την οποία δεν δέχτηκε γκολ και στα τρία. Αμφίβολος ο εξτρέμ Ίσγκροουβ (1 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αλντέρβαϊρελντ (16 συμμ./1 γκ.), οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Γκάλαχερ και ο εξτρέμ Ροντρίγκεζ.
Εκτός: 7-1-4
Γκολ: 14-9
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά: Σε ανοδική πορεία η Γουέστ Μπρομ, με τον Πούλις να την έχει πάρει από το χεράκι και να την οδηγεί στην παραμονή. Πεσμένη εσχάτως η Σαουθάμπτον, που είναι μεν πιο ποιοτική, αλλά δεν διανύει το καλύτερο φεγγάρι της για να την στηρίξουμε. Μοιρασιά μυρίζει το ματς (3.14 Championsbet). 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση