» » » » » » Αφαίρεση βαθμών και τσουχτερό πρόστιμο για τον ΠΑΟ!


Βαριά ήταν τελικά η «καμπάνα» της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ για τον Παναθηναϊκό και τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η οποία προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ!
Μπορεί η νίκη που πήρε στο ντέρμπι να έδωσε νέα πνοή στο πρωτάθλημα, αλλά τα έκτροπα που συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα, με την είσοδο οπαδών, ρίψη φωτοβολίδων και συμπλοκές με τα ΜΑΤ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άλλαξαν εκ νέου τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά με τον Ολυμπιακό να ανοίγει και πάλι στο -6, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 8 Μαρτίου (αν φυσικά γίνει η μεθεπόμενη αγωνιστική), αλλά και με τον Αστέρα Τρίπολης στις 4 Απριλίου.
Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής:
«ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 108/24-2-2015
κλήση που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 7495/2015 έγγραφο του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν»: Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 108/24-2-15 κλήση προς απολογία της Α΄ βάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και την από 25-2-15 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, κατά πλειοψηφία ως προς την ποινή αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών».
Πάντως η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την αφαίρεση βαθμών δεν έγινε με απόλυτη πλειοψηφία (2 υπέρ, 1 κατά), όπως έγινε με την απόφαση για κεκλεισμένων και το πρόστιμο, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάποιες ελπίδες στην έφεση που αναμένεται να κάνει για την μείωση της βαθμολογίας του.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση