» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Γεμάτο ντέρμπι


16.30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ
Προϊστορία: 42-19-21
Πέρυσι: –
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Μπορεί να είχε την κατοχή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σάλκε, όχι όμως και τις ευκαιρίες που θα της επέτρεπαν να πάρει κάτι από το παιχνίδι, χάνοντας το με 1-0. Ήδη από το 10′ πίσω στο σκορ και παρότι είχε πολύ χρόνο να αντιδράσει δεν το έκανε ποτέ. Αυτή η ήττα την έριξε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά οι αποστάσεις είναι μικρές και όλες οι ομάδες αρκετά κοντά. Σαφώς και ο στόχος της είναι να επανέλθει άμεσα σήμερα στις νίκες, όπου εντός έδρας κέρδισε και τα τρία τελευταία της παιχνίδια. Κομπλέ η αποστολή.
Εντός: 6-3-1
Γκολ: 27-17
Τελευταία 5: 3-0-2
ΚΟΛΩΝΙΑ: Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο την Πάντερμπορν. Καλύτερη από την αντίπαλο της στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια, που έπρεπε να ήταν πιο αποφασιστική. Είναι γνωστό ότι καταφέρνει μακριά από το κοινό της το χαλάει στο γήπεδο της, ενώ έχει κάνει αρκετές ζημιές ακόμη και στα πιο δύσκολα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί την δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος (5-1-4), πίσω μονάχα από την Μπάγερν Μονάχου. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εκτός: 5-1-4
Γκολ: 19-23
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν θα είναι εύκολο το έργο της Γκλάντμπαχ, αλλά έχει την ποιότητα και την δυναμική να επιστρέψει στις νίκες. Ο άσος πληρώνει 1,61 στην Championsbet.


16.30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Προϊστορία: 61-22-20
Πέρυσι: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 3-1
ΜΠΑΓΕΡΝ: H κακή παρένθεση με τις δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη ανήκει στο παρελθόν για την Μπάγερν, που παρουσιάστηκε σοβαρή στην Στουτγάρδη και επικράτησε με 2-0. Ο Ρόμπεν άνοιξε το σκορ με τρομερή προσπάθεια στο 41′, ενώ ακολούθησε ο Αλάμπα στο 51′ με μια ασύληπτη εκτέλεση φάουλ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι Βαυαροί παραμένουν στο +8 από την δεύτερη Βόλφσμπουργκ, ενώ την Τρίτη έρχεται το παιχνίδι Champions League στην Ουκρανία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Τιμωρημένος ο στόπερ Μπόατενγκ (16 συμ.). Ίσως προλάβει ο εξτρέμ Ριμπερί (11 συμ./2 γκολ).
Εντός: 9-1-0
Γκολ: 45-9
Τελευταία 5: 3-1-1
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντούμπλαρε τις νίκες της μέσα σε λίγες ημέρες, κερδίζοντας αυτή την φορά το Ανόβερο με 2-1 εντός έδρας. Μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ στο 27′, διπλασίασε τα τέρματα της με τέρμα του Γιάνσεν στο 51′, ενώ η μείωση από την αντίπαλη ομάδα στο 66′ δεν του στέρεισαι τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δύο διαδοχικά τρίποντα που έδωσαν στο Αμβούργο μεγάλη βαθμολογική ανάσα και το σημαντικό ότι το βοήθησε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Εδώ και καιρό εκτός ο στόπερ Κλέμπερ (7 συμ./1 γκολ), ο μπακ Ντίκμαϊερ (14 συμ.), οι μέσοι Χόλτμπι (14 συμ.), Μπεχράμι (18 συμ.) και ο φορ Λασόγκα (17 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 2-3-5
Γκολ: 14-22
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Βελτιωμένο το Αμβούργο, που δεν αποκλείεται να σκοράρει στο Μόναχο. Επιλογή μας το over 3,5 σε απόδοση 1,90 στον Stoiximan.


16.30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προϊστορία: 17-5-14
Πέρυσι: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-1
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ένα τραγικό πρώτο μισάωρο την έφερε πίσω στο σκορ με 2-0 στην Βέρντερ από την Βρέμη και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τσαλχάνογλου στο 43′ για το τελικό 2-1. Μακριά από τις καλές τους εμφανίσεις οι «ασπιρίνες» και αναμενόμενα βρίσκονται εκτός πρώτης τετράδας στην βαθμολογία. Ιδιαιτέρως κρίσιμο το σημερινό ματς με την Βόλφσμπουργκ, αφού πρόκειται για μία αντίπαλο που στοχεύει και αυτή στην έξοδο του Champions League. Τιμωρημένοι ο στόπερ Τοπράκ (17 συμ.), ο μπακ Γουέντελ (13 συμ.), ενώ τραυματίας είναι ο αμυντικός Τζεντβάι (14 συμ./2 γκολ).
Εντός: 4-6-0
Γκολ: 30-22
Τελευταία 5: 2-2-1
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στο εντός έδρας ντεμπούτο του Αντρέα Σούρλε, η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με σβηστές τις μηχανές την Χόφενχαϊμ εντός έδρας με 3-0. Από το 2ο κιόλας λεπτό μπροστά στο σκορ με τον Ντοστ, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε την σκυτάλη ο φορμαρισμένος Ντε Μπρούιν, που σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του στο 28′ και 84′. Οι «λύκοι» βρίσκονται σταθερά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχουν ανοίξει διαφορά από την δεύτερη Σάλκε και Άουγκσμπουργκ στους εφτά πόντους. Σημαντικότερη απουσία αυτή του εξτρέμ Πέρισιτς (15 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 3-3-3
Γκολ: 41-19
Τελευταία 5: 3-2-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Τρομερά δύσκολο παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Σαφώς περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τέρματα εκατέρωθεν. Το goal/goal πληρώνει 1,55 στην Novibet.


19.30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΣΑΛΚΕ
Προϊστορία: 28-22-32
Πέρυσι: ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΣΑΛΚΕ 3-3
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Μεγάλη εμφάνιση από ένα σημείο και έπειτα για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και σημαντικός εκτός έδρας βαθμός στο Άουγκσμπουργκ (2-2). Αυτό διότι έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 37′, όμως δεν το έβαλε κάτω και έφερε το ματς στα ίσα με Αϊγκνερ στο 45′ και Μέιερ στο 70′. Θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην τρίτη ομάδα της Μπουντεσλίγκα βάσει της βαθμολογίας, ενώ είχε προηγηθεί ακόμη μία ισοπαλία, το 1-1 κόντρα στην Βόλφσμπουργκ πριν δύο αγωνιστικές. Ακόμη ένα δύσκολο ματς σήμερα για την Αϊντραχτ, αφού φιλοξενεί στο γήπεδο της την φορμαρισμένη Σάλκε. Τιμωρημένος ο στόπερ Σαμπράνο (8 συμ.). Τραυματίες ο μπακ Τζάκπα (4 συμ.) και ο επιθετικός Βαλντές (2 συμ.).
Εκτός: 4-3-3
Γκολ: 38-41
Τελευταία 5: 0-4-1
ΣΑΛΚΕ: Ένα τέρμα του Μπαρνέτα στο 10′ ήταν αρκετό ώστε να της χαρίσει το δύσκολο εντός έδρας τρίποντο επί της Γκλάντμπαχ με 1-0. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού διαχειρίστηκε με το καλύτερο τρόπο το ματς και πήρε δίκαια αυτό που ήθελε. Αρκετά σταθερή πλέον η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και με φόρμα 3-2-0 σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, παρέα με την εκπληκτική Άουγκσμπουργκ. Επίσης σε αυτό το διάστημα έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ, επίτευγμα σαφώς του Ιταλοελβετού τεχνικού της. Μακροχρόνιες οι περισσότερες απουσίες της. Νέο πρόβλημα με τον εξτρέμ Σαμ (9 συμ.). Τιμωρημένος ο φορ Χούντελααρ (17 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 3-1-5
Γκολ: 31-22
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Ανταγωνιστική παντού η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και ικανή για όλα. Λογικά θα έχουμε τέρματα στην αναμέτρηση και το over 2,5 στο 1,63 από την Playbet μοιάζει πιθανό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση