» » » » » » » » Προβλέψεις Σούπερ Λιγκ: Κι άλλος «τελικός» στη Ξάνθη


15:00 ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Προϊστορία (από 2006): 5-3-7
Α’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΞΑΝΘΗ 2-0
ΞΑΝΘΗ: Και το όνειρο για Ευρώπη καλά κρατεί! Οι Ξανθιώτες επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας στο εξάποντο με τον Παναιτωλικό με 3-0 και πλέον είναι μία ανάσα από την είσοδο στην πεντάδα. Το τελικό 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια, αφού ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος. Στο 40’ όμως μετά από στημένη φάση, ο Παπάζογλου έκανε το 1-0, κάτι που ανέβασε τη ψυχολογία της ομάδας, που μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και έφτασε σε δεύτερο με τον Κλέιτον στο 64’, ενώ στο τέλος σημείωσε και τρίτο με τον Καπετάνο. Σε ισοβαθμία με Ατρόμητο και Παναιτωλικό στους 43, με τον πρώτο όμως να έχει ματς λιγότερο, αυτό με τον ΟΦΗ, το οποίο θα πρέπει να υπολογίζεται σαν νίκη. Όπως ισχύει και για τον ΠΑΣ, μετά το χθεσινό ματς με τους Κρητικούς να μη γίνεται και να αναμένεται να κατοχυρωθεί υπέρ του. Κάτι που σημαίνει πως η πεντάδα απέχει πλέον 4 βαθμούς. Πολύ δυνατή στα πηγάδια, όπου έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό σε 14 αγώνες φέτος (7-6-1). Από τον Ολυμπιακό ήταν και η μόνη ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια του (4-6-1). Νο goal και οι 8 τελευταίες αναμετρήσεις της με τον Ατρόμητο, under οι 6 πιο πρόσφατες. Σημειωτέον, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 6 τελευταία μεταξύ τους. Μοναδική απουσία ο αμυντικός μέσος Βασιλακάκης (25 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).
Εντός: 7-6-1
Γκολ: 24-13
Τελευταία 5: 3-1-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Με τον Νιόπλια να πληγώνει την παλιά του ομάδα, με την οποία πανηγύρισε και το πρωτάθλημα το 2010, ο Ατρόμητος πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0 και βλέπει Ευρώπη. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μαρσελίνιο μόλις στο 9’. Οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στη συνέχεια και όταν το έκαναν, ο Δασκαλόπουλος του χάρισε πέναλτι, με το οποίο έγινε το 2-0. Όταν μάλιστα οι φιλοξενόυμενοι έμειναν με 10, τότε τελείωσε οριστικά το ματς. Διάπλατα τα χαμόγελα στο Περιστέρι με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αλλά και την επιλογή του Νιόπλια να αναλάβει την ομάδα, στον οποίο πιστώνουν όλοι την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας. Επιπλέον θετική εξέλιξη είναι ότι ενώ μεσοβδόμαδα είχε οριστεί κανονικά το ματς που χρωστούσε με τον ΟΦΗ, η αποχώρηση των Κρητικών από το πρωτάθλημα θα του χαρίσει ακόμα τρεις βαθμούς. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (20). Είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για επιστροφή του Δημ. Παπαδόπουλου. Εκτός ο κίπερ Τσενάμο (9 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Αγκουαζί (17 συμμ.) και ο επιθετικός Καραμάνος (18 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 2-6-6
Γκολ: 11-16
Τελευταία 5: 4-0-1
Προβλέψεις: Ακόμα ένας «τελικός» με ομάδες που παλεύουν για την είσοδό τους στην πεντάδα. Τα παιχνίδια στη Ξάνθη έχουν πάντα καλό ρυθμό και γκολ, κάτι που δεν περιμένουμε να αλλάξει σήμερα, ειδικά με την εικόνα που βγάζουν οι δύο ομάδες. Στο 1.97 το γκολ-γκολ, στο 2.30 το over (Stoiximan).

17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Προϊστορία (από 2007): 8-1-4
Α’ γύρος: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φοβήθηκε περισσότερο από ότι χρειαζόταν το ματς με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας τελικά την ήττα στον Πειραιά με 0-2. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (13’) και πιέστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ μπροστά προσπαθούσε να βγάλει φάσεις ανορθόδοξα, ψάχνοντας ως επί το πλείστον το κεφάλι του Μπαράλες. Τελικά στο 83’ ήρθε και δεύτερο. Δεύτερο σερί ντέρμπι μετά την Τούμπα, δεύτερο σερί ματς που μένει άσφαιρος (0-0 με τον ΠΑΟΚ). Με την ήττα των Θεσσαλονικιών χθές ωστόσο έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το Δικέφαλο, από τον οποίο απέχει τώρα 6 βαθμούς, κάτι που θα μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο στα play-off. Πανίσχυρος στην έδρα του, όπου παραμένει αήττητος (10-4-0). Over οι 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τον Εργοτέλη, γκολ-γκολ τα 4 από τα 6 συνολικά μεταξύ τους στην Τρίπολη. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Ιγκλέσιας (7 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Κοσίτσκι (19 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Αλόκο (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Κιτόκο (2 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Τορμένα (2 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μουκάμ (5 συμμ./1 ασίστ), ο αριστερός εξτρέμ Τσοκάνης (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Πάρα (19 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).
Εντός: 10-4-0
Γκολ: 27-7
Τελευταία 5: 2-1-2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Άντεξε πολύ ώρα την πίεση μέσα στην Τούμπα, γλίτωσε και δύο φορές από το δοκάρι, αλλά τελικά λύγισε στο 83’ και γνώρισε την ήττα. Την δεύτερη συνεχόμενη, αλλά και αυτή ήταν εντός προγράμματος (0-2 από τον ΠΑΟ στην προηγούμενη αγωνιστική). 1-0-2 το σερί του Ταουσιάνη στη δεύτερη θητεία του φέτος και τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους Ηρακλειώτες, που είδαν χθες τον Πανθρακικό να κερδίζει και έτσι πλέον απέχει 9 βαθμούς! Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Σούπερ Λιγκ (53). Εκτός ο κίπερ Σαράνοφ (9 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Γιοβάνοβιτς (12 συμμ./1 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Μπουρσέλης (4 συμμ.) και ο εξτρέμ Γιουσούφ (23 συμμ./6 γκ./3 ασίστ).
Εκτός: 3-3-8
Γκολ: 11-25
Τελευταία 5: 1-1-3
Προβλέψεις: Αν χάσει και σήμερα ο Εργοτέλης, μάλλον τελείωσε το παραμύθι. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να πάρει αποτέλεσμα στην Τρίπολη, αλλά οφείλει να το παλέψει. Δεδόμένου ότι δεν ξέρει να παίζει άμυνα, το γκολ-γκολ είναι αρκετά πιθανό (2.15 Mybet).

17:15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Προϊστορία (από 2004): 10-0-1
Α’ γύρος: ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς να εντυπωσιάσει έκανε μία… καθώς πρέπει εμφάνιση με τον Αστέρα, τον οποίο κέρδισε δίκαια εντός έδρας με 2-0. Πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, στην αρχή με τον Τσόρι (13’) και προς το τέλος με τον Φορτούνη (83’). Δεύτερο σερί εντός έδρας 2-0 μετά από αυτό με τη Ξάνθη, με το οποίο δείχνει να κλειδώνει το αποτέλεσμα, αφού ο ΠΑΟ δεν δικαιώθηκε στην έφεσή του και παραμένει στο -6, με τους Πειραιώτες να έχουν και αγώνα λιγότερο. Έχει την καλύτερη επίθεση (60) και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (16). Επέστρεψαν Μήτρογλου, Αυλωνίτης. Εκτός παραμένει οι Μανιάτης (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Φούστερ (8 συμμ./2 γκ.) και Διαμαντάκος (8 συμμ./2 γκ.).
Εντός: 12-1-1
Γκολ: 33-8
Τελευταία 5: 3-1-1
ΚΕΡΚΥΡΑ: Είχε εύκολο έργο κόντρα στον υπό-διάλυση ΟΦΗ και πήρε άνετη νίκη με 4-1 (Κοντός 22’, 58’ πεν., Ανδρεόπουλος 55’, Γκόμες 72’). Οι Κρητικοί είχαν ισοφαρίσει στο 31’ με πέναλτι, αλλά έμειναν με 10 στο 41’, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Πολύ καλή η πορεία της στα τελευταία, μετράει αήττητο 7 αγωνιστικών (4-3-0) και σοβαρεύτηκε σε κρίσιμη στιγμή, με τα αποτελέσματα να της έχουν εξασφαλίσει την παραμονή (στους 38 το όριο) . Νο goal οι 9 από τις 11 συνολικά αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Στις 7 τελευταίες μόνο στη νίκη της πριν τρία χρόνια στο Καραϊσκάκης κατάφερε να σκοράρει, που ήταν και η μοναδική που έχει πετύχει κόντρα στους ερυθρόλευκους, έχοντας χάσει και στις 10 υπόλοιπες. Τιμωρημένοι ο οι αμυντικοί μέσοι Ανδρεόπουλος (21 συμμ./1 γκ.), Ναγιάρ (17 συμμ./3 γκ.) και ο κεντρικός αμυντικό Ντιμιτρόφσκι (23 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Ντιόγκο (19 συμμ./1 γκ.), ο κεντρικός αμυντικός Κουμπούτια (4 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης και ο εξτρέμ Ζορμπάς (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο εξτρέμ Γκαζαριάν (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Αρμενίας τη Δευτέρα.
Εκτός: 2-4-7
Γκολ: 10-16
Τελευταία 5: 4-1-0
Προβλέψεις: Με πολλές απουσίες η Κέρκυρα στον Πειραιά. Έτσι κι αλλιώς δεν είχε πολύ τύχη και το momentum δείχνει ιδανικό για την πρώτη της ήττα. Είτε το κάνει ο Ολυμπιακός με άνεση, είτε βοηθήσει στο σκοράρισμα και η Κέρκυρα, θα πάμε με το combo 1 και over στο 1.60 (Stoiximan).

19:30 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Προϊστορία (από 1996): 1-2-10
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 2-1
ΒΕΡΟΙΑ: Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και η κακή εικόνα της ομάδας, ήταν ο λόγος για την απομάκρυνση του Χοσέ Γκρανέρο από τον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά», δύο ημέρες πριν τη σημερινή αναμέτρηση. Ο βοηθός Στέφανος Γαϊτάνος θα βρεθεί στον πάγκο σήμερα, κάτι συμβαίνει και πέρυσι στις αρχές της σεζόν (08/13-11/13). Προέρχεται από 4 σερί ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-4 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Αν και προηγήθηκε στο 11’ με τον Μπαργκάν και είχε καλή εικόνα, ισοφαρίστηκε στο 37’ και στην επανάληψη παρουσίασε σημάδια διάλυσης, δεχόμενη άλλα τρία μέχρι το 75’, με τον Μπεν απλά να μειώνει στο 78’. Over τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον ΠΑΟ, γκολ-γκολ τα 4 πιο πρόσφατα. Εκτός ο κίπερ Καντιμοίρης (23 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Καλί (14 συμμ.), Βέρτζος (22 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Μπατιόν (20 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).
Εντός: 7-3-4
Γκολ: 23-18
Τελευταία 5: 1-0-4
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με πολλά παράπονα έφυγε από το Περιστέρι, όπου γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο με 2-0. Εκτός κλίματος στο ξεκίνημα, όπου δέχτηκε το πρώτο γκολ. Προσπάθησε να ανέβει αλλά είχε μόνο ανούσια κατοχή, ενώ στην αρχή της επανάληψης, ο Δασκαλόπουλος έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι, για φάουλ του Ταυλαρίδη στον παρτενέρ του στην άμυνα του Ατρόμητου μέχρι πριν τρεις μήνες, Νίκο Λαζαρίδη, με το οποίο η πλάστιγγα έγειρε προς τους φιλοξενόυμενους. Τελικά η ταφόπλακα μπήκε με την αποβολή του Δώνη στο 65’. Σε μία ιστορική δήλωση για διαιτητή, ο Δασκαλόπουλος είπε ότι δεν είχε καθαρό μυαλό και ότι ήθελε να δώσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζέκα, αλλά δεν το έκανε και το σφύριξε στο μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη πάνω στον Λαζαρίδη! Αυτά ούτε στην Μπανανία!! Έξαλλος ο Αναστασίου, δε συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου, με τον βοηθό του Ρούτερ να δηλώνει ότι οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι οι καλύτεροι που μπορεί να αγοράσει κάποιος (…the best that money can buy). Μεσοβδόμαδα δεν έγινε δεκτή η έφεση για την αφαίρεση των τριών βαθμών από το ματς με τον Ολυμπιακό, οπότε είναι και επίσημα στο -6 από την κορυφή. Τιμωρημένοι ο αρχηγός Ζέκα (24 συμμ./2 γκ./4 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Δώνης (15 συμμ./2 ασίστ) και ο αρχισκόρερ Μπεργκ (17 συμμ./11 γκ./2 ασίστ). Κανονικά στην αποστολή ο Πράνιτς, που ταλαιπωρούνταν από ίωση.
Εκτός: 6-4-4
Γκολ: 19-16
Τελευταία 5: 4-0-1
Προβλέψεις: Σε κακή κατάσταση και με υπηρεσιακό η Βέροια. Ο Παναθηναϊκός δεν περιμένουμε να κάνει δεύτερη σερί κακή εκτός έδρας εμφάνιση, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και τα σφυριγματάκια του. Στο 1.70 το διπλό (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση