» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Αργεντινή: Πρώτη νίκη για Άρσεναλ Σαραντί


00.00 ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΡΣΕΝΑΛ Σ.: Πολύ κακή στην έδρα της Ιντεπετιέντε, ειδικά αμυντικά και υπέστη βαριά ήττα με 4-0. Ήδη από το πρώτο τέταρτο του αγώνα πίσω στο σκορ με 2-0 και το έργο της είχε γίνει ήδη πολύ δύσκολο για την συνέχεια. Χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές για την Άρσεναλ Σαραντί (0-4-2), ενώ στις δύο τελευταίες έχει δεχθεί εφτά γκολ. Αναμενόμενα είναι χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και αναζητά σήμερα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη νεοφώτιστη Αλντοσίβι. Χωρίς νεότερα προβλήματα απουσιών.
Εντός: 0-2-1
Γκολ: 4-10
Τελευταία 5: 0-3-2
ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ: Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Ουνιόν Σάντα Φε στο 11′, ωστόσο γύρισε το ματς σε 3-2 με Ντίαζ (42′), Μαρτίνεζ (65′) και Λουγκέρσιο (68′), αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει, δεχόμενη τρίτο τέρμα στο 83′ για το τελικό 3-3. Μπορεί να ξεκίνησε με δύο ήττες το πρωτάθλημα, εντούτοις μετράει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα παιχνίδια που ακολούθησαν. Σαφώς όλοι στους νεοφώτιστους είναι ικανοποιημένοι από την πορεία τους στο ξεκίνημα. Πλήρης η αποστολή για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ Σαραντί.
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 7-9
Τελευταία 5: 7-9
Προγνωστικά στοιχήματος: Απογοητευτικό το ξεκίνημα της Άρσεναλ Σαραντί, που βρίσκει μπροστά της σήμερα τη νεοφώτιστη Αλντοσίβι. Ευκαιρία για την πρώτη της νίκη και ο άσος πληρώνει 2,08 από τον Stoiximan.


03.10 ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ
Προϊστορία: 3-1-2
Πέρυσι: –
ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ: Σαν να μην παρουσιάστηκε στο εκτός έδρας ματς με την Ουρακάν και έχασε με 4-0, ενώ θα μπορούσε είχε ηττηθεί με πιο βαρύ σκορ. Στο ημίχρονο ήταν πίσω με 3-0 και έτσι παράτησε το παιχνίδι, για να δεχθεί στην συνέχεια ακόμη ένα γκολ. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα της Αρχεντίνος Τζούνιορ στο φετινό πρωτάθλαμα (2-3-1), που κυμαίνεται μέχρι στιγμής σε μέτρια επίπεδα. Απουσίες στον χώρο του κέντρου, όπου θα λείψει ο Ινίγες (6 συμ.), αλλά και ο επίσης μέσος Λεντέσμα (3 συμ.).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 1-3-1
ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ: Εντός έδρας ήττα από την Σαν Λορέντζο με 1-0, αφού υπήρχε διαφορά ποιότητας, αλλά και εμπειρίας σε σχέση με την αντίπαλο της, κάτι που φάνηκε και εντός γηπέδου. Δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να αποφύγει την ήττα, η οποία ήρθε με τέρμα που δέχθηκε στο 50′. Τρίτη διαδοχική ήττα για τη νεοφώτιστη Νουέβα Σικάγο, που παραμένει χωρίς νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές (0-2-4). Σκληρή βέβαια η πραγματικότητα της μεγάλης κατηγορίας, αλλά και η παρουσία της στον βαθμολογικό πάτο. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Ντε Λα Φουέντε (3 συμ.).
Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 5-11
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Όχι ότι πιο σταθερό η άμυνες των δύο ομάδων και το αμφίσκορο δείχνει πιθανό. Goal/goal και 2,30 από την Novibet.


03.10 ΤΙΓΚΡΕ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ
Προϊστορία: 3-3-0
Πέρυσι: –
ΤΙΓΚΡΕ: Ουσιαστική για ακόμη μία φορά η Τίγκρε, που εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές της ευκαιρίες και επικράτησε 1-0 της Κολόν Σαντα Φε εκτός έδρας, με τέρμα του Λαρόντο στο 51′. Αυτό ήταν το τρίτο της τρίποντο στην τελευταία τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα, παρότι δεν κέρδισε τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εντός έδρας μετράει 2/2 νίκες, όπου παραδοσιακά παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Μάλιστα ο προπονητής Αλφάρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για τον σημερινό αγώνα με την Ντεφένσα Χουστίσια.
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 3-1-1
ΝΤΕΦΕΝΣΑ: Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακας της Αρίας, απέσπασε την ισοπαλία από το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Ρασίνγκ Κλούμπ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 1′, με την αντίπαλο να χάνει αρκετές ευκαιρίες στην συνέχεια, όμως η τύχη χαμογέλασε στην Ντεφένσα, όπου έφερε το ματς στα ίσα με γκολ του Ροντρίγκεζ στο 86′. Έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και οι εφτά βαθμοί που έχει συγκεντρώσει είναι ένας καλός απολογισμός για μια νεοφώτιστη ομάδα. Για το κύπελλο πριν λίγες ημέρες επικράτησε εντός έδρας με 3-0. Ασήμαντες οι απουσίες της. Ουσιαστικά κομπλέ.
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ σοβαρή η Τίγκρε, που δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Στα μέτρα της η Ντεφένσα και πάμε με τον άσο στο 2,04 της Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση