» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά Bundesliga: Ματσάρα στην Βρέμη


16.30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ
Προϊστορία: 2-1-2
Πέρυσι: –
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Με δύο ήττες από την Σεβίλλη, αποχαιρέτισε το Europa League την Πέμπτη, αφού ανοίχτηκε για να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και έχασε εκ νέου στην Γερμανία, αυτή την φορά με 3-2. Όσον αφορά την Μπουντεσλίγκα έμεινε όρθια και στο Αμβούργο, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 74′, ήταν αυτή που μίλησε τελευταία και συγκεκριμένα στο 93′, με τέρμα του Χργκότα στο 93′. Παρέμεινε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και την περιμένει σήμερα ένα σίγουρα πιο βατό παιχνίδι απέναντι στη νεοφώτιστη Πάντερμπορν. Κομπλέ η αποστολή.
Εντός: 7-3-1
Γκολ: 29-18
Τελευταία 5: 3-1-1
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Δεν μπορούσε να ζητήσει και πολλά από το παιχνίδι με την Μπάγερν και ας πρόκειται για εντός έδρας αναμέτρηση. Βαριά ήττα με 6-0, όμως καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του σκορ έπαιξε η αποβολή του Χάρτερτζ στο 62′, χρονικό σημείο που έχανε με 2-0. Μπήκε έτσι ένα τέλος στο μίνι σερί των δύο αγωνιστικών χωρίς ήττα και παρέμεινε μόλις μια θέση μακριά από την ζώνη των πλέι άουτ. Αρκετά δύσκολη και η σημερινή της δοκιμασία με αντίπαλο την τρίτη Γκλάντμπαχ. Τραυματίες ο στόπερ Λόπεθ (9 συμ.) και ο χαφ Χάρμερτς (5 συμ.).
Εκτός: 2-4-5
Γκολ: 23-41
Τελευταία 5: 1-1-3
Πάμε Στοίχημα προγνωστικά: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Γκλάντμπαχ είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο άσος πληρώνει 1,60 στην Championsbet.


18.30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προϊστορία: 16-7-15
Πέρυσι: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-3
ΒΕΡΝΤΕΡ: Όρθια και στην έδρα της Σάλκε και μάλιστα με γκολ στην εκπνοή. Ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η αντίπαλος άνοιξε το σκορ στο 61′, όμως ο Πρεντλ ήταν αυτός που μίλησε τελευταίος για την Βέρντερ Βρέμης, ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1, με τέρμα στις καθυστερήσεις. Έξι αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίκτορ Σκρίπνικ και μάλιστα με φόρμα 5-1-0. Στο -3 πλέον η έκτη Λεβερκούζεν και το ηθικό παραμένει ανεβασμένο. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μπάρτελς (21 συμ./4 γκολ). Τραυματίες ο στόπερ Γκάλβεθ (18 συμ./1 γκολ) και ο χαφ Μπάργκφρεντε (6 συμ./1 γκολ).
Εντός: 6-3-2
Γκολ: 36-44
Τελευταία 5: 4-1-0
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Γερμανία της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αφού την εξυπηρέτεισαι πλήρως το 0-0 στην έδρα της Σπόρτινγκ την περασμένη Πέμπτη. Στα του πρωταθλήματος, έστω και δύσκολα επικράτησε της Χέρτα εντός έδρας με 2-1. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Ολλανδός φορ Ντοστ, που πέτυχε και τα δύο τέρματα των «λύκων» στο 10′ και 74′. Δεύτερη και στο +10 από την τρίτη θέση η Βόλφσμπουργκ, που του χρόνου θα την δούμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στους ομίλους του Champions League. Νοκ άουτ οι μεσοεπιθετικοί Πέρισιτς (15 συμ./3 γκολ), Χαντ (14 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 4-3-3
Γκολ: 48-24
Τελευταία 5: 4-1-0
Πάμε Στοίχημα προγνωστικά: Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, που είναι έτοιμες να προσφέρουν θέαμα και γκολ. Κρατάμε το over 2,5 και το 1,60 της Novibet

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση