» » » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Bunsesliga: Τελικός για Στουτγάρδη


21.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΕΡΤΑ
Προϊστορία: 23-15-23
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΕΡΤΑ 1-2
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Το γκολ του Γκέντνερ στο 51′ δεν στάθηκε αρκετό ώστε να της δώσει ένα σπουδαίο διπλό στο Ανόβερο, αφού στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 69′ δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 1-1. Οι Σουηβοί παράμειναν για έβδομη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-4) και φυσικά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Μονόδρομος η νίκη σήμερα απέναντι στην Χέρτα, καθώς βρίσκονται στο -5 από μια θέση παραμονής. Μεγάλο τους πρόβλημα η εντός έδρας συγκομιδή, όπως προδίδει άλλωστε και ο απολογισμός τους. Ο προπονητής Χουμπ Στέφενς δεν μπορεί να υπολογίζει στον αμυντικό Ρίντιγκερ (14 συμ.) και στους μεσοεπιθετικούς Χάρνικ (20 συμ./5 γκολ) και Ντιντάβι (6 συμ./2 γκολ).
Εντός: 1-2-8
Γκολ: 24-41
Τελευταία 5: 0-2-3
ΧΕΡΤΑ: Με λυτρωτή τον Σάλομον Καλού στο 87′, επέστρεψε στις νίκες επί της Άουγκσμπουργκ εντός έδρας με 1-0. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη της αντιπάλου της κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέλος είχε την ουσία και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες, που έφεραν την ομάδα από το Βερολίνο σε πολύ δύσκολη θέση, την οποία και παραμένει. Επίσης, με 42 τέρματα παθητικό διαθέτει την δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση της Μπουντεσλίγκα. Συμπλήρωσαν κάρτες οι μέσοι Σκίελμπρεντ (16 συμ.), Νίμεϊερ (14 συμ./1 γκολ), ενώ τραυματίας είναι ο επιθετικός Σίμπερ (16 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 2-2-7
Γκολ: 28-42
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά στοίχημα: Αγώνας δίχως αύριο για την Στουτγάρδη και καλείται επιτέλους να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ο άσος προσφέρεται στο 2,05 από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση