» » » » » Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Euro 8ος όμιλος: Χωρίς μεγάλα ονόματα η Ιταλία στα Σόφια


19:00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Προϊστορία: 2-1-0
ΚΡΟΑΤΙΑ (19η): Μαζί με τη Ιταλία ήταν το μεγάλο φαβορί για ένα από τα δύο εισιτήρια για τα τελικά και η μέχρι τώρα πορεία της το έχει επιβεβαιώσει, τόσο επειδή παραμένει αήττητη (3-1-0), αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι της με την Ιταλία στο Μιλάνο, όπου άξιζε τη νίκη (1-1). Προηγουμένως είχε κάνει το 3 στα 3 κόντρα σε Μάλτα (2-0), Βουλγαρία (1-0) και Αζερμπαϊτζάν (6-0). Με νίκη σήμερα θα διατηρήσει το τυπικό προβάδισμα έναντι της Ιταλίας, με την οποία ισοβαθμεί, με την πρωτιά να παίζεται στο ντέρμπι του Ιουνίου, όπου θα υποδεχθεί την Ιταλία. Γκολ-γκολ και οι τρεις αναμετρήσεις της με τη Νορβηγία, αήττητη και στις τρεις (2-1-0). Καμία επίσημη, όλες σε φιλικά από το 2007 έως το 2012 (2-1, 2-1, 1-1). Κανονικά στην αποστολή οι Πράνιτς και Σίλντενφελντ του Παναθηναϊκού. Έχει τόσο καλό υλικό στα χέρια του ο Νίκο Κόβατς, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, παρά τις απουσίες των Γεντβάι (Λεβερκούζεν), Λοβρέν (Λίβερπουλ), Στρίνιτς (Νάπολι), Κράνιτσαρ (ΚΠΡ), Κάλινιτς (Ντνίπρο).
Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Βάργκιτς (Ριέκα)
Αμυντικοί: Σρνα (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Πράνιτς (ΠΑΟ), Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Σίλντενφελντ (ΠΑΟ), Βρσάλικο (Σασουόλο), Λέοβατς (Ριέκα), Μίτροβιτς (Ριέκα), Τόμετσακ (Ριέκα)
Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ), Κόβατσιτς (Ίντερ), Μπαντέλι (Φιορεντίνα), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Χαλίλοβιτς (Μπαρτσελόνα Β), Σαρμπίνι (Ριέκα), Πιάκα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
Επιθετικοί: Όλιτς (Αμβούργο), Μάντζουκιτς (Ατλέτικο), Ρέμπιτς (Λειψία), Κράμαριτς (Λέστερ)
Τελευταία 5: 3-1-1
ΝΟΡΒΗΓΙΑ (70η): Η εκκίνηση της και το 3 στα 3 μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ιταλία, έχουν γεμίσει με αισιοδοξία τους Σκανδιναβούς, που ελπίζουν στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, μετά το Euro to 2000. Εντός προγράμματος το 3-0 με τη Μάλτα και το 1-0 με το Αζερμπαϊτζάν, αλλά πιο σημαντικό ήταν σίγουρα το 2-1 με τη Βουλγαρία, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού για την ώρα τους Βαλκάνιους, οι οποίοι είναι στο -5. Στην αποστολή ο Ομάρ του Ολυμπιακού, αλλά και το μεγαλύτερο ταλέντο της Νορβηγίας, ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Μάρτιν Όντεγκααρντ (Ρεάλ Β). Βάση αποστολής, εικάζουμε ότι η Νορβηγία έχει προετοιμαστεί για συντηρητικό παιχνίδι.
Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Μόλντε), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ)
Αμυντικοί: Χέγκλι (Κοπεγχάγη), Νόρντβεϊτ (Γκλάντμπαχ), Φόρεν (Μόλντε), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Λίνες (Μόλντε), Χόβλαντ (Νυρεμβέργη), Χέντενσταντ (Μπράουνσβαϊγκ), Χάγκεν (Οντ)
Μέσοι: Ελιουνούσι (Χόφενχαϊμ), Σκιέλμπρεντ (Χέρτα), Τέτεϊ (Νόριτς), Χένρικσεν (Άλκμααρ), Γιόχανσεν (Σέλτικ), Μπερίσα (Σάλτσμπουργκ), Ντελί (Φράιμπουργκ), Κόνραντσεν (Ρεν), Σινγκ (Μόλντε), Σάμουελσεν (Οντ), Όντεγκααρντ (Ρεάλ Μαδρίτης Β)
Επιθετικοί: Αμπντελαουέ (Στουτγάρδη), Νίλσεν (Μπράουνσβαϊγκ)
Τελευταία 5: 3-0-2
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Νορβηγία ελπίζει, αλλά τους πόντους της μάλλον θα πρέπει να τους βρει αλλού. Υπερπλήρης σε όλους τους τομείς η Κροατία, όπως απέδειξε και με τους υπόλοιπους αδύναμους του ομίλου, είναι σε θέση να κρατήσει και σήμερα απαραβίαστη την εστία της. Χαμηλό αλλά αναμενόμενο το no goal στο 1.50 (Novibet).

21:45 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ
Προϊστορία: 2-6-9
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (71η): Έχει μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι της πρώτης τριάδα, έχοντας μόνο 4 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές, κάτι που έφερε την απομάκρυνση του Λιόμποσλαφ Πένεφ, με τον Ιβάιλο Πέτεφ (ΑΕΛ, Λέφσκι Σόφιας, Λουντογκόρετς) να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Ξεκίνησε με νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν, αλλά ακολούθησαν οι ήττες από Κροατία και Νορβηγία, με το 1-1 κόντρα στη Μάλτα να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Πένεφ. Ο Πέτεφ έκατσε ήδη σε ένα παιχνίδι στον πάγκο της, στο 0-0 με τη Ρουμανία στο ουδέτερο της Αττάλειας. Ουκ ολίγες οι αναμετρήσεις της με την Ιταλία, 17 το σύνολο, αλλά μόνο δύο φορές έχει κερδίσει (2-6-9). Ήταν αντιμέτωπες και στο τελικά για το τελευταίο Μουντιάλ, όπου απέσπασε το 2-2 εντός, χάνοντας δύσκολα στην Ιταλία με 0-1. Πιο ιστορική η αναμέτρηση στα ημιτελικά του Μουντιάλ 1994, με τη χρυσή γενιά παιχτών της Βουλγαρίας, όπου έχασε με 2-1.
Τερματοφύλακες: Μιχαΐλοφ (Μερσίν), Στογιάνοφ (Λουντογκόρετς), Μίτρεφ (Λοκομοτίβ Σόφια)
Αμυντικοί: Μποντούροφ (Φούλαμ), Ζάνεφ (Αμκάρ Περμ), Μίνεφ (Λουντογκόρετς), Μπανταλόφσκι (Παρτιζάν), Μιλάνοφ (Λίτεξ Λόβετς), Τερζίεφ (Λουντογκόρετς), Αλεξαντάρ Αλεξαντρόφ (Λουντογκόρετς), Βέντσισλαβ Βασίλεφ (ΤΣΣΚΑ Σόφια)
Μέσοι: Μανόλεφ (Κουμπάν Κράσνονταρ), Γκάντζεφ (Λέφσκι Σόφια), Ντιακόφ (Λουντογκόρετς), Μιχαΐλ Αλεξαντρόφ (Λουντογκόρετς), Σλάτσεφ (Μπόλτον), Τσότσεφ (Παλέρμο), Μαλίνο (Λίτεξ Λόβετς)
Επιθετικοί: Ποπόφ (Κούμπαν Κράσνονταρ), Μποζίνοφ (Τερνάρα), Τόνεφ (Σέλτικ), Μιτσάνσκι (Καρλσρούη), Ράντοσλαβ Βασίλεφ (Σλάβια Σόφια)
Τελευταία 5: 1-2-2
ΙΤΑΛΙΑ (10η): Ο στόχος του Κόντε δεν αλλάζει πολύ σε σχέση με τα όσα μας έδειχνε με τη Γιουβέντους και είναι απλός: να μη χάνει η ομάδα. Αήττητος από τον Σεπτέμβρη που ανέλαβε (5-1-0), αλλά χωρίς να εντυπωσιάζει: με πολύ τύχη το 2-0 σε φιλικό με την Ολλανδία, η μοναδική νίκη που έπεισε το 2-0 με τη Νορβηγία, οριακές νίκες 2-1 και 1-0 με Αζερμπαϊτζάν και Μάλτα στη συνέχεια, ενώ στο τελευταίο επίσημο έπρεπε να έχει χάσει από την Κροατία (1-1). Αμέσως μετά έδωσε φιλικό με την Αλβανία, όπου κινήθηκε πάλι στη μετριότητα (1-0). Πολιτογραφήθηκε Ιταλός και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Βραζιλιάνος επιθετικός Έντερ (Σαμπντόρια), όπως και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Φράνκο Βάσκεζ (Παλέρμο). Έκπληξη στην αποστολή ο μέσος της Έμπολι, Βαλντιφιόρι. Λείπουν «βαριά» ονόματα όπως Πίρλο, Μπαλοτέλι, ντε Ρόσι και Μοντολίβο.
Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (ΠΣΖ), Μαρκέτι (Λάτσιο)
Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπαρτζάλι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Ρανόκια (Ίντερ), Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Νταρμιάν (Τορίνο), Αντονέλι (Μίλαν), Μορέτι (Τορίνο)
Μέσοι: Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Καντρέβα (Λάτσιο), Βεράτι (ΠΣΖ), Παρόλο (Λάτσιο), Φλορέντσι (Ρόμα), Μπερτολάτσι (Τζένοα), Σοριάνο (Σαμπντόρια), Βαλντιφιόρι (Έμπολι), Βάσκεζ (Παλέρμο)
Επιθετικοί: Τσέρτσι (Μίλαν), Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Ζάζα (Σασουόλο), Πελέ (Σαουθάμπτον), Γκαμπιαντίνι (Νάπολι), Έντερ (Σαμπντόρια)
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Βουλγαρία θέλει να κάνει νέα αρχή με τον Πέτεφ, κόντρα σε ένα μεγάλο όνομα που δεν είναι στα καλύτερά του. Χαμηλό σκορ προβλέπουμε, στο 1.53 το under (BetShop.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση