» » » » » » » Στοίχημα Προκριματικά Euro 1ος όμιλος: Κρίσιμη αναμέτρηση στην Ολλανδία


17:00 ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Προϊστορία: –
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (138η): Παραδοσιακά αδύναμη ομάδα, με την ατυχέστατη κλήρωση που την έφερε σε όμιλο μαζί με Ολλανδία, Τσεχία και Τουρκία το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να αποφύγει την τελευταία θέση, στην οποία είναι αυτή τη στιγμή και για την οποία θα «παλέψει» με τη Λετονία. Κόντρα στους Λετονούς πήρε και το μοναδικό βαθμό ως τώρα στην πρεμιέρα (0-0), στα άλλα τρία πάντως κόντρα στους «μεγάλους» μπορεί να έχασε αλλά το πάλεψε όσο μπορούσε και κατάφερε να σκοράρει σε όλα (1-3 Ολλανδία εκτός, 2-4 Τσεχία εντός, 1-3 Τουρκία εκτός). Δεν έχει αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν με την Ισλανδία. Ελληνικό χρώμα στη σημερινή αναμέτρηση, αφού θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Μόλις δύο οι ξενιτεμένοι στην αποστολή των Κοζάκων. «Ξένος» και ο εκλέκτορας, ο Ρώσος Γιούρι Κρασνοζάν. 10 οι αλλαγές σε σχέση με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της, τη φιλική ισοπαλία με τη Μολδαβία στα μέσα Φεβρουαρίου (1-1).
Τερματοφύλακες: Λογκινόφσκι (Αστάνα), Ερίκ (Αστάνα), Πλοτνίκοφ (Καϊράτ Αλμάτι), Ποκατίλοφ (Σαχτέρ Καραγκαντί)
Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Αμπντούλιν (Ορντάμπασι), Γκορμάν (Καϊράτ Αλμάτι), Σόμκο (Αστάνα), Ένγκελ (Ίνγκολσταντ), Μαλί (Ορντάμπασι), Βοροτνίκοφ (Ταράζ), Σουιμπάγεφ (Ορντάμπασι Σιμκέντ), Αχμέτοφ (Αστάνα), Μπεϊσέμπεκοφ (Αστάνα), Κουαντάγεφ (Καϊράτ Αλμάτι)
Μέσοι: Σμάκοφ (Ίρτις), Νουργκάλιεφ (Ορντάμπασι Σιμκέντ), Κονισμπάγεφ (Αστάνα), Ντζολτσίεφ (Αστάνα), Ισλαμχάν (Καϊράτ Αλμάτι), Ταγκιμπέργκεν (Ακτόμπε), Νταραμπάεφ (Καϊράτ Αλμάτι), Ζουκόφ (Αστάνα), Μέρκελ (Γκρασχόπερ)
Επιθετικοί: Κιζνιτσένκο (Ακτόμπε), Στσέτκιν (Αστάνα), Ταζιμπέτοφ (Ορντάμπασι Σιμκέντ), Ζανγκιλισμπάι (Αστάνα)
Τελευταία 5: 0-2-3
ΙΣΛΑΝΔΙΑ (35η): Η πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ (αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Κροατία) δεν ήταν «πυροτέχνημα» και κάτι ανάλογο θέλει να πετύχει και σε αυτή τη διοργάνωση, όπου έχει 9 βαθμούς στις 4 πρώτες αγωνιστικές, με μοναδική ήττα στο τελευταίο, κόντρα στην πρωτοπόρο Τσεχία. Εντυπωσιακές εμφανίσεις εντός έδρας με το 3-0 επί της Τουρκίας και ακόμα περισσότερο με το 2-0 επί της Ολλανδίας, στο ενδιάμεσο κέρδισε και τη Λετονία με 3-0. Σήμερα θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης και τον Ιούνιο να φιλοξενήσει στον «τελικό» την Τσεχία. Επέστρεψε στην εθνική ο Γκουντγιόνσεν, που παρά τα 36 του χρόνια, έχει βρει ρυθμό στη Μπόλτον. Γενικά δεν υπάρχουν πολλοί πειραματισμοί και κλήθηκε ότι καλύτερο έχει η χώρα από τον έμπειρο Λαρς Λάγκερμπακ. Ενδεικτικό ότι κανείς δεν αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο 66χρονος Σουηδός πάντως αποτελεί πλέον δίδυμο με τον Χέιμιρ Χαλγκρίμσον, ο οποίος θα είναι πιθανότατα και ο διάδοχός του.
Τερματοφύλακες: Χαλντόρσον (Σάντνες), Κρίστινσον (Ράντερς), Γιόνσον (Σταρτ)
Αμυντικοί: Σέβαρσον (Χάμαρμπι), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κράσνονταρ), Άρνασον (Ρόδεραμ), Σκούλασον (Οντένσε), Γιόνασον (Οντένσε), Φιόλουσον (Σούντσβαλ), Μαγκνούσον (Τσεζένα), Χάουκσον (ΑΙΚ)
Μέσοι: Γκούναρσον (Κάρντιφ), Χάλφρεντσον (Βερόνα), Μπιάρνασον (Πεσκάρα), Γκίσλασον (Κοπεγχάγη), Γκουντμούντσον (Τσάρλτον), Γκίφλι Πορ Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Πάλσον (Χέλσινμποργκ)
Επιθετικοί: Γκουντγιόνσεν (Μπόλτον), Σιγκπόρσον (Άγιαξ), Φινμπόγκασον (Σοσιεδάδ), Μπόντβαρσον (Βίκινγκ), Κιάρτανσον (Ζιανγκσού Σέιντι)
Τελευταία 5: 2-1-2
Πρόταση Στοίχημα: Από τις πιο συμπαθητικές ομάδες η Ισλανδία, με πολύ δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή και παίχτες υψηλού επιπέδου. Είναι σε θέση να πάρει τη νίκη κόντρα στο αδιάφορο Καζακστάν (1.93 Stoiximan). Με δεδομένου ότι οι Κοζάκοι έχουν βρει ευχέρεια στο σκοράρισμα, δεν αποκλείουμε και τα πολλά γκολ (2.35 Stoiximan).

19:00 ΤΣΕΧΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ
Προϊστορία: 2-0
ΤΣΕΧΙΑ (16η): Με απόλυτη επιτυχία έχει στεφθεί η προσπάθεια της για πρόκριση στα τελικά του Euro, έχοντας κάνει το 4 στα 4, κερδίζοντας στην πρεμιέρα την Ολλανδία, στη συνέχεια την Τουρκία και στο τελευταίο την Ισλανδία, όλες με 2-1. Το πιο εύκολο έργο της ήταν κόντρα στο Καζακστάν (4-2), που δέχτηκε τα γκολ στο 88’ και στο 91’. Σήμερα κλείνει ο πρώτος γύρος και αν φτάσει τις πέντε νίκες θα είναι με το 1,5 πόδι στα τελικά της Γαλλίας. Δύο φορές έχει αναμετρηθεί με τη Λετονία και στις δύο σημείωσε νίκες. Αρχικά στα τελικά του Euro 2004 (2-1) και σε φιλικό τον Αύγουστο του ’10 (4-1). Μόνο ένας επιθετικός κλήθηκε στην αποστολή, ο Λαφάτα (Σπάρτα Πράγας), ο οποίος όμως δεν είναι καθαρόαιμος. Δεν κλήθηκαν οι επιθετικοί Βύντρα (Γουότφορντ) και Νέτσιντ (Τσβόλε).
Τερματοφύλακες: Τσεχ (Τσέλσι), Βατσλίκ (Βασιλεία)
Αμυντικοί: Κάντλετς (Φενέρμπαχτσε), Λιμπέρσκι (Βικτόρια Πλζεν), Γκεμπρέ Σιλασιέ (Βέρντερ), Σουτσί (Βασιλεία), Προχάζκα (Βικτόρια Πλζεν), Χόλεκ (Σπάρτα Πράγας), Χλούσεκ (Στουτγάρδη)
Μέσοι: Ροσίτσκι (Άρσεναλ), Πλαζίλ (Μπορντό), Κολάρ (Βικτόρια Πλζεν), Νταριντά (Φράιμπουργκ), Πιλάρ (Βικτόρια Πλζεν), Ντοτσκάλ (Σπάρτα Πράγας), Κρεϊτσί (Σπάρτα Πράγας, Βάτσα (Σπάρτα Πράγας), Ποσπισίλ (Μπαουμίτ Γιάμπλονετς)
Επιθετικοί: Λαφάτα (Σπάρτα Πράγας)
Τελευταία 5: 4-0-1
ΛΕΤΟΝΙΑ (95η): Ξεκίνησε με την ισοπαλία κόντρα στη Λετονία, με την οποία θα δώσει μάχη για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Μοναδικό αξιόλογο για την πορεία της το 1-1 κόντρα στην Τουρκία, από κει και πέρα 3-0 από την Ισλανδία και βαριά ήττα με 6-0 από την Ολλανδία στο πιο πρόσφατο, με το παιχνίδι να έχει τελειώσει από το ημίχρονο. Στην αποστολή ο Γκορκς του Εργοτέλη. Μεγαλύτερες απουσίες ο μεσοεπιθετικός Τσάουνα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και ο επιθετικός Ρούντνεφς (Αμβούργο). Επέστρεψε από τιμωρία ο αμυντικός Φρεϊμάνις (Γιελγκάβα).
Τερματοφύλακες: Κολίνκο (Μπαλτίκα Καλίνινγκραντ), Βάνινς (Σιόν), Στέινμπορς (Γκόρνικ Ζάμπρζε)
Αμυντικοί: Γκορκς (Εργοτέλης), Μπουλβίτις (Σπαρτάκς Γιουρμάλα), Γκαμπόβς (Σοκόλ Σαρατόφ), Μακσιμένκο (Φένλο), Ντούμπρα (ΜΠΑΤΕ), Κουράκινς (Βέντσπιλς), Φρεϊμάνις (Γιελγκάβα), Γιαγκοντίνσκις (Χοβέρλα Ουζχόροντ)
Μέσοι: Βισνακόφς (Σκόντο Ρίγα), Τζιγκάγιεβς (Βέντσπιλς), Φερτόφς (Κορόνα Κίλτσε), Λαϊζάνς (Γενισέι Κρασνογιάρσκ), Ζιούζινς (Μπαλτίκα Καλίνινγκραντ), Κοβαλόφς (Ντάτσια Τσισινάου), Σινελνίκοφς (Βέντσπιλς), Ταράσοφς (Γιαγκελόνια), Ικαουνίεκς (Μετζ)
Επιθετικοί: Σαμπάλα (Γιάμπλονετς), Βισνακόφς (Ρουχ Χορζόβ), Ράκελς (Κρακόβια Κρακοβίας)
Τελευταία 5: 1-2-2
Πρόταση: Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος (1.25 Mybet). Αν ήταν πιο γεμάτοι στην επίθεση οι Τσέχοι, θα συζητούσαμε για πολλά γκολ. Χωρίς τους δύο καλύτερους παίχτες της η Λετονία, δεν βλέπουμε πως θα σταματήσει την ομάδα του Βρμπα. Την περιμένουμε όμως σε «ταμπούρι», οπότε θα ρισκάρουμε με το under (1.90 Mybet). Αξιόλογος συνδυασμός ο άσος με under 3.5 που προσφέρεται στο 1.75 (Stoiximan).

21:45 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ
Προϊστορία: 5-3-2
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (5η): Υψηλές οι προσδοκίες για την Ολλανδία, μετά την 3η θέση στο Μουντιάλ, αλλά η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκους Χίντινκ δεν έχει εξελιχθεί όπως πολλοί θα περίμεναν. Προσπάθησε να αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας και αυτό της κόστισε, χάνοντας δίκαια από Τσεχία (1-2) και Ισλανδία (0-2), αμφότερες εκτός. Στα εντός δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στο Καζακστάν (3-1), μόνο κόντρα στη Λετονία έπαιξε σαν… Ολλανδία, διασύροντας τη με 6-0. Με 6 βαθμούς είναι στη 3η θέση, στο +2 από την Τουρκία, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι θέλει τη νίκη σήμερα, ώστε να αφήσει εκτός τους Τούρκους και να παλέψει με την Ισλανδία για τη 2η θέση. Δέκα συνολικά οι αναμετρήσεις της με την Τουρκία (5-3-2), οι 6 σε προκριματικά του Μουντιάλ (4-1-1), οι άλλες 4 σε φιλικά (1-2-1). Πιο πρόσφατες ήταν στα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με την Ολλανδία να επικρατεί και στους δύο αγώνες με 2-0. Κλήθηκε και πάλι ο Αφελάι του Ολυμπιακού. Λόγω τραυματισμών δεν συμπεριλήφθηκαν ο φαν Πέρσι, ο Ρόμπεν και ο εξτρέμ Λενς (Ντιναμό Κιέβου). Εκτός επίσης ο κεντρικός αμυντικός Φλάαρ (Άστον Βίλλα) και ο αμυντικός Στρότμαν (Ρόμα). Υπάρχουν πάντως καλές λύσεις. Πρώτη κλήση για τον εντυπωσιακό φέτος επιθετικό της Βόλφσμπουργκ, Μπας Ντοστ.
Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Άγιαξ), Κρουλ (Νιούκαστλ), Φέρμεερ (Φέγενορντ)
Αμυντικοί: φαν ντερ Βιλ (ΠΣΖ), Μάρτινς Ίντι (Πόρτο), ντε Φράι (Λάτσιο), Γιάνμαατ (Νιούκαστλ), Βίλεμς (PSV), Μπούμα (PSV), Φέλτμαν (Άγιαξ)
Μέσοι: Σνάιντερ (Γαλατάσαραϊ), Νάιτζελ ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Αφελάι (Ολυμπιακός), Μπλιντ (Μάν. Γιουν.), Βαϊνάλντουμ (PSV), Μέμφις Ντεπάι (PSV), ντε Γκουζμάν (Νάπολι), Κλάσι (Φέγενορντ), Νάρσινχ (PSV), Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας), Κλάασεν (Άγιαξ)
Επιθετικοί: Χούντελααρ (Σάλκε), Λουκ ντε Γιόνγκ (PSV), Ντοστ (Βόλφσμπουργκ)
Τελευταία 5: 2-0-3
ΤΟΥΡΚΙΑ (56η): Στη σημερινή αναμέτρηση έμελε να κριθεί η πορεία της στα προκριματικά, αλλά όπως όλα δείχνουν, δύσκολα να προλάβει το τρένο. Στο -8 από την Τσεχία, από την οποία έχασε εντός με 1-2, στο -5 από την Ισλανδία, από την οποία επίσης έχασε (0-3 εκτός). Οι ελπίδες της θα είναι ζωντανές μόνο αν κερδίσει σήμερα, αλλά το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό –εδώ και καιρό- και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις αν χάσει. Μοναδική νίκη της αυτή κόντρα στο Καζακστάν στην Κωνσταντινούπολη (3-1), με τον κόσμο να μην κρύβει τη δυσαρέσκεια του για την πορεία της ομάδας. Δεν είναι στην αποστολή του Φατίχ Τερίμ ο κεντρικός αμυντικός της Λεβερκούζεν Τοπράκ (προσωπικοί λόγοι) και ο κίπερ Ντεμιρέλ (Φενέρμπαχτσε). Σε αυτή συμπεριλήφθηκε μετά από καιρό ο εξτρέμ Καζίμ-Ρίτσαρντ (Φέγενορντ).
Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Φενέρμπαχτσε), Μπαμπατσάν (Μπασακσεχίρ), Τεκίν (Μπούρσασπορ)
Αμυντικοί: Γκιουνιούλ (Φενέρμπαχτσε), Τοπάλ (Φενέρμπαχτσε), Μπαλτά (Γαλατάσαραϊ), Ερκίν (Φενέρμπαχτσε), Τοπράκ (Λεβερκούζεν), Αζίζ (Μπούρσασπορ), Εζμπαϊρακλί (Μπούρσασπορ), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ)
Μέσοι: Εμρέ (Φενέρμπαχτσε), Αλτιντόπ (Γαλατάσαραϊ), Τουράν (Ατλέτικο), Ινάν (Γαλατάσαραϊ), Τερέ (Μπεσίκτας), Σαχάν (Μπεσίκτας), Ποτούκ (Φενέρμπαχτσε), Εκιτσί (Τραμπζονσπόρ), Τουφάν (Μπούρσασπορ), Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν), Σεν (Μπούρσασπορ), Αλμπαϊράκ (Ρίζεσπορ), Κανάκ (Εσκισεχίρσπορ)
Επιθετικοί: Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ), Μπουλούτ (Γαλατάσαραϊ), Καζίμ-Ρίτσαρντς (Φέγενορντ), Έρντινκ (Σεντ-Ετιέν), Ουνάλ (Μπούρσασπορ)
Τελευταία 5: 1-1-3
Πρόταση: Προβλήματα υπάρχουν και στις δύο. Αν θεωρήσουμε πάντως ότι αυτά που είδαμε από την Ολλανδία στο τελευταίο θα τα διατηρήσει ο Χίντινκ, τότε ο άσσος με απόδοση 1,45 (Goalbet) έχει τον πτώτο λόγο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση