» » » » » » Ελπίζει σε παραμονή Γουόλκοτ ο Βενγκέρ


Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι αισιόδοξος ότι ο Τίο Γουόλκοτ θα παραμείνει στην Άρσεναλ, τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στον βρετανικό τύπο για την έναρξη διαπραγμάτευσης του συμβολαίου του διεθνή Άγγλου επιθετικού με τους κανονιέρηδες.
Το όνομα του Γουόλκοτ έχει παίξει σε αρκετά σενάρια που τον θέλουν το καλοκαίρι να αποχωρεί από το Έμιρεϊτς, με τη Λίβερπουλ να είναι ανάμεσα στους συλλόγους που θα ήθελαν να εντάξουν τις υπηρεσίες του στο δυναμικό τους.
Ο 26χρονος επιθετικός τον προηγούμενο μήνα με δηλώσεις του είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχουν προβλήματα στη σχέση με τον Βενγκέρ, αλλά συμπλήρωσε επίσης ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, με το υπάρχον να λήγει το καλοκαίρι του 2016.
Σε σημερινές του δηλώσεις ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, έδειξε ότι υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γουόλκοτ, λέγοντας πως ελπίζει να τον δει να επιστρέφει στο υψηλό επίπεδο που τον είχαμε συνηθίσει, μετά από μία πολύ άτυχη σεζόν, έχοντας ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε αρκετά, ενώ για την παραμονή του ευχήθηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Λονδίνου.
«Πιστεύω ότι θα έχει λαμπρό μέλλον και θα ήθελα να παραμείνει εδώ», δήλωσε ο Βενγκέρ.
«Ο Γουόλκοτ γίνεται καλύτερος κάθε εβδομάδα και θα είναι ικανός να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες και πολλά γκολ στο μέλλον».
Ο Βενγκέρ, που προετοιμάζει την ομάδα για το Σαββατιάτικο ημιτελικό στο κύπελλο κόντρα στη Ρέντινγκ, θα δώσει χρόνο συμμετοχή στον Γουόλκοτ, ενώ το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι ο Τσέζνι θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ ακόμα παραμένουν στο απουσιολόγιο ο αρχηγός Μίκελ Αρτέτα και ο εξτρέμ Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.
Ο Γουόλκοτ λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε φέτος, έχει αγωνιστεί μόλις σε 13 αγώνες σημειώνοντας 3 γκολ. Τα 2 από αυτά σε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 συμμετοχές είχε στο κύπελλο, όπου σημείωσε ένα τέρμα, ενώ αγωνίστηκε και για λίγα λεπτά στις δύο αναμετρήσεις της Άρσεναλ με τη Μονακό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση