21.30 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΟΡΙΑΝ
Προϊστορία: 11-5-5
Πέρυσι: ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΟΡΙΑΝ 1-0
ΜΑΡΣΕΪΓ: Πάει να τα… γκρεμίσει όλα η Μαρσέιγ το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ στον πιο πρόσφατο αγώνα της, ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ναντ. Δεν σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική, αφού είχε προηγηθεί ακόμη μία ήττα με το ίδιο σκορ πριν δύο εβδομάδες στο γήπεδο της Μπορντό. Έτσι, παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνε εισιτήριο για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σαφώς και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Λοριάν αποτελεί μονόδρομος. Αμφίβολοι ο αμυντικός Τζα Τζετζέ (31 συμ.), αλλά και ο επιθετικός Αντρέ Αγιού (23 συμ./7 γκολ).
Εντός: 11-2-3
Γκολ: 62-36
Τελευταία 5: 1-1-3
ΛΟΡΙΑΝ: Στο πιο κρίσιμο κομμάτι βρήκε να ντεφορμαριστεί και η Λοριάν, έχοντας κατακτήσει μόλις έναν βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3). Στο τελευταίο της παιχνίδι γνώρισε την ήττα μπροστά στο κοινό της από την Τουλούζ με 1-0, ενώ δεν βρίσκει καν δίχτυα στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Με αυτόν τον απολογισμό έπεσε τρίτη από το τέλος και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται και το πολύ δύσκολο ματς στο «Βελοντρόμ» κόντρα σε μια Μαρσέιγ, που «καίγεται» για τη νίκη. Αρκετά τα προβλήματα απουσιών με πιο σημαντικά αυτά του στόπερ Λοτόα (22 συμ.) και του μέσου Γκερέιρο (30 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 4-1-11
Γκολ: 34-45
Τελευταία 5: 1-1-3
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Λογικά θα επιστρέψει στις νίκες σήμερα η Μαρσέιγ και θα προσπαθήσει να «ξεμπουκώσει» επιθετικά. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,73 από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση