» » » » » » Προβλέψεις Τσάμπιονς Λιγκ: Αισιόδοξος ο Γκουαρντιόλα για την ανατροπή


21:45 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΟΡΤΟ
Προϊστορία: 2-2-2
Α’ αγώνας: ΠΟΡΤΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ 3-1
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Αυτή τη φορά ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα για τον Γκουαρντιόλα, που είχε 17 παίχτες στην αποστολή, με τη Μπάγερν να αντιδράει καλά μετά την ήττα στην Πορτογαλία, παίρνοντας τη νίκη με 2-0, εκτός έδρας με τη Χόφενχαϊμ. Πλέον χρειάζεται ακόμα μία νίκη και για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχε πολλές απουσίες και πάλι, δε μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, αλλά πήρε το προβάδισμα στο 38’ με τον Ρόντε. Στην επανάληψη άγγιξε το 2-0 στο 47’ με τον Λεβαντόφσκι, δεν απειλήθηκε και στο 93’ ο Μπεκ με αυτογκόλ, μετά από προσπάθεια του Μίλερ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Γκουαρντιόλα δεν έκρυψε το φόβο για τον σημερινό αγώνα, λέγοντας πως γνωρίζει ότι η ομάδα του είναι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έδειξε αισιοδοξία και πίστη για την ανατροπή. Έχει αναμετρηθεί άλλες 6 φορές με την Πόρτο, όλες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ήττα στον πρώτο αγώνα και αυτή στον τελικό του 1987 ήταν οι μοναδικές ήττες της. Οι άλλες 4 φορές ήταν και πάλι στη φάση των «8» (1990/91, 1999/2000), όπου η Μπάγερν πήρε ισάριθμες προκρίσεις. Έχει κρατήσει το μηδέν και στα 4 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίζοντας οι πολλές απουσίες, αφού θα λείψουν για ακόμα μία φορά οι κεντρικοί αμυντικοί Μαρτίνεθ, Μπενάτια (13 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Αλάμπα (19 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Σβαϊνστάιγκερ (15 συμμ./2 γκ./4 ασίστ) και οι Ριμπερί (15 συμμ./5 γκ./7 ασίστ), Ρομπέν (21 συμμ./17 γκ./7 ασίστ).
Τελευταία 5: 3-1-1
ΠΟΡΤΟ: Ξεκουράζοντας 9 βασικούς, η Πόρτο επικράτησε της Ακαδέμικα με 1-0, καθαρίζοντας το ματς από νωρίς (12’ Ερνάνι) και παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, με τη Μπενφίκα να προηγείται τρεις βαθμούς. Η νίκη της, σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα έκανε αίσθηση και έδειξε ότι πατάει πολύ καλά στο γήπεδο, κάτι που ο Λοπετέγι δήλωσε πως η ομάδα του είναι ικανή να επαναλάβει μια ανάλογη εμφάνιση και στο Μόναχο. Διανύει την πιο κρίσιμη εβδομάδα τη χρονιάς, αφού εκτός του σημερινού αγώνα, το Σάββατο αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Μπενφίκα, όπου αν ηττηθεί δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει τη διαφορά των 6 γκολ στις 4 αγωνιστικές που θα απομένουν. Αήττητη φέτος και στις 5 εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ (3-2-0). Το γκολ-γκολ και το 2-3 εμφανίστηκε στις 5 από τις 6 αναμετρήσεις της με τη Μπάγερν. Σημαντικές απουσίες για τους Πορτογάλους ο αριστερός μπακ Άλεξ Σάντρο (24 συμμ./1 γκ./3 συμμ.) και ο δεξιός Ντανίλο (25 συμμ./5 γκ./4 ασίστ), που είναι τιμωρημένοι. Τραυματίας ο εξτρέμ Τέγιο (24 συμμ./7 γκ./8 ασίστ).
Τελευταία 5: 4-0-1
Προβλέψεις: Από τη μία έχουμε τη Μπάγερν, που δε χρειάζεται συστάσεις και από την άλλη την Πόρτο που δείχνει ικανή για την πρόκριση, με το υπέρ της αποτέλεσμα. Στα δικά μας μάτια, δεν αποκλείεται οι Βαυαροί να κάνουν την ανατροπή, αλλά οι Πορτογάλοι είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν το κακό πρόσωπο της Μπάγερν και να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα. Πάμε με το γκολ-γκολ στο 1.80 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση