» » » » » Αθλητικές ειδήσεις, Κλοπ, μπουντεσλίγκα, ντόρτμουντ


22:05 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΖΕΝΙΤ
Προϊστορία: 1-2-1
ΣΕΒΙΛΛΗ: Το Σάββατο κατάφερε να σώσει το βαθμό κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 στα τελευταία λεπτά, διεύρυνε το αήττητο της στο πρωτάθλημα σε 7 αγωνιστικές (5-2-0) και διατήρησε τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα, αν και η διαφορά της από τη Βαλένθια άνοιξε πλέον στους τρεις. Βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη στα πρώτα 30’. Συνήλθε στη συνέχεια, έχασε μεγάλη ευκαιρία, ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Μπανέγκα με μακρινό σουτ ήταν αυτός που μείωσε στο 38’. Πιο ανοιχτό παιχνίδι στην επανάληψη, όπου πάλι κινδύνευσε αρκετά αλλά άντεξε, δημιούργησε μάλιστα κάποιες καλές στιγμές και στο τέλος βρήκε τη λύση με τον Γκαμέιρο μετά από αντεπίθεση (84’), ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή 10 λεπτά νωρίτερα. Τα πηγαίνει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και η υπεράσπιση του τρίτου ευρωπαϊκού της τροπαίου είναι σίγουρα μες στους στόχους του Ουνάι Έμερι. Μετράει επίσης εντός έδρας αήττητο σε 33 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (28-5-0). Συνολικά έχει αναμετρηθεί άλλες 4 φορές με τη Ζενίτ, όλες μέσα στη σεζόν 2005/06, στην οποία κατέκτησε και το τρόπαιο. Αρχικά στους ομίλους και στη συνέχεια στα ημιτελικά. Και οι 4 αναμετρήσεις συνδυάστηκαν με γκολ-γκολ, 2 από αυτές ήταν over. Εκτός ο βασικός κίπερ Μπέτο (18 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Κριστόφορο.
Τελευταία 5: 3-1-1
ΖΕΝΙΤ: Συνεχίζει την πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και κόλλησε στο 1-1 με τη Ρούμπιν στην Αγία Πετρούπολη. Παρέμεινε πάντως αήττητη για 8η αγωνιστική (6-2-0), αν και η διαφορά από την Κράσνονταρ μειώθηκε στους 8 βαθμούς. Η Πρέμιερ πάντως είναι στο χέρι της. Αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4’ -αν και υπήρχε οφσάιντ στη φάση. Ανέκτησε τον έλεγχο στη συνέχεια και δημιούργησε φάσεις, χωρίς να απειληθεί. Μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στην πρώτη της φάση κέρδισε πέναλτι με τον Σμόλνικοφ, στο οποίο ευστόχησε ο Χαλκ. Η αποβολή του Κρισίτο στο 58’ άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά αυτό δε φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όπου είχε τις δύο καλύτερες φάσεις ως το τέλος, με το 1-1 ωστόσο να μένει ως το τέλος. Εκτός ο δεξιός μπακ Σμόλνικοφ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), που τραυματίστηκε με τη Ρούμπιν, αλλά θα έχανε έτσι κι αλλιώς το ματς, μιας και ήταν τιμωρημένος για σήμερα. Τιμωρημένοι επίσης ο κεντρικός αμυντικός Κρισίτο (19 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ντάνι (22 συμμ./3 γκ./7 ασίστ) και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Χαλκ (22 συμμ./12 γκ./6 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός μέσος Φαϊζούλιν (13 συμμ./1 ασίστ).
Τελευταία 5: 3-1-1
Πρόταση Στοίχημα: Δύο επιθετικογενείς ομάδες, που ψάχνουν πάντα τη διάκριση. Σε ατομικό επίπεδο η Ζενίτ έχει το προβάδισμα, αλλά οι σημαντικές απουσίες της και η ομοιογένεια της Σεβίλλης, σε συνδυασμό με την έδρα, είναι σε θέση να το ανατρέψουν. Δύσκολη η πρόβλεψη, αλλά κλίνουμε προς τον άσο (1.65 Stoiximan), ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στις δυσκολίες του αγώνα. Πιο πιθανό ωστόσο το γκολ-γκολ (1.88 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση